.:: Rysunki ::. (moje bazgroły)
Moderator: moderatorzy
Kobieta(moje bazgroły)ważka v2
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 10:54 am przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek 3D (moje bazgroły) Humoreska v.2
Ostatnio zmieniony sob lip 17, 2021 11:14 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Niewierny(moje bazgroły) inspiracja Beksińskim
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 10:55 am przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Niewierny(moje bazgroły) inspiracja Beksińskim
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Re: .:: Rysunki ::. (moje bazgroły)
Nie moja estetyka ale fajnie, że coś takiego robisz, działaj dalej. Jak widzę niektóre prace to czuję ostry niepokój.
Rihanna (moje bazgroły)
Ostatnio zmieniony sob lip 31, 2021 5:43 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
re (moje bazgroły)
Dziękuje za komentarze ...
Fakt lubię ciemną stronę fantazji, twórców jak Beksiński (a wiemy ,że nie rysował bajek dla dzieci)
tylko tworzył mary - "ciemne potwory "...które nim targały, okiełznały duszę.
Moją tez okiełznały ale tylko w twórczości..na co dzień jestem sobą
Wziąłem sobie do serca uwagi i dziś coś wesołego - rihanna dla odmiany
Fakt lubię ciemną stronę fantazji, twórców jak Beksiński (a wiemy ,że nie rysował bajek dla dzieci)
tylko tworzył mary - "ciemne potwory "...które nim targały, okiełznały duszę.
Moją tez okiełznały ale tylko w twórczości..na co dzień jestem sobą
Wziąłem sobie do serca uwagi i dziś coś wesołego - rihanna dla odmiany
Ostatnio zmieniony pt sie 14, 2020 5:06 am przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Tętent kopyt(moje bazgroły)Konie w galopie
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 10:55 am przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
.:: Rysunki ::. (kolorowe bazgroły) Oko
Ostatnio zmieniony sob lip 31, 2021 5:44 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazy to zdjęcia
No i nie wiem...czy to zarzut ,czy pochwała...??? a może pytanie.
Anioły (moje bazgroły)Szelesta
"Moje ANIOŁY "
*
*
Nie wszystkie rysunki są piękne, są i tez takie które wymagają poprawy i cierpliwości
Ostatnio zmieniony sob lip 31, 2021 8:57 pm przez szelest, łącznie zmieniany 3 razy.
Trans (ciemne bazgroły) śmierci
Ostatnio zmieniony sob lip 17, 2021 11:15 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Księżyc(moje bazgroły)a raczej połowa
Ostatni obrazek z serii creep moon. pozbieram je wszystkie i wrzucę do jednego tematu.
Szelest(moje bazgroły)Ciszy
.
.
“.:: SzelestWciszy ::.”
4D ver3.0
.
Ostatnio zmieniony czw lis 05, 2020 10:32 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Połączenie(moje bazgroły)Żarówka
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 10:56 am przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony sob lip 17, 2021 11:15 pm przez szelest, łącznie zmieniany 4 razy.