POSZUKUJĘ WSPARCIA
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
POSZUKUJĘ WSPARCIA
OD 10 LAT CHORUJĘ NA SCHIZOFRENIĘ.JESTEM TERAZ W OKRESIE REMISJI.MAM 20 LAT .MIESZKAM W WOJ KUJ-POM.CHCIAŁBYM POZNAĆ PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓL KTÓRZY SĄ SZCZERZY I POTRAFIĄ POMAGAĆ I WSPIERAĆ.
MOJ MAIL:
maciejka2229@wp
czekam na informacje od dobrych i zyczliwych ludzi
MOJ MAIL:
maciejka2229@wp
czekam na informacje od dobrych i zyczliwych ludzi
GOŚĆ 2
- KELOB
- zaufany użytkownik
Maciejka : ja z daleka woj. zach - pom
e-mail chyba wp.pl tego niedopisałeś albo system wykopał ci końcówke maila
Ja bym chętnie poznał ludków z Szczecina i bliskich okolic.... jak ktoś z okolic paprykarzowa to please PW może wspólnie cuś zrobimy , (pacyfikację jakiegoś PUB-u, albo ..... no nie wiem co )
e-mail chyba wp.pl tego niedopisałeś albo system wykopał ci końcówke maila
Ja bym chętnie poznał ludków z Szczecina i bliskich okolic.... jak ktoś z okolic paprykarzowa to please PW może wspólnie cuś zrobimy , (pacyfikację jakiegoś PUB-u, albo ..... no nie wiem co )
POSZUKUJE WSPARCIA
WITAM WSZYSTKICH!!
CHCIAŁBYM POZNAC PRZYJACIÓŁ Z CALEJ POLSKI.CHORUJE NA SCHIZOFRENIE NIEZROZNICOWANA.
CENIE SZCZEROSC.
CZEKAM NA KONTAKT:
maciejka2229(małpka)wp(kropka)pl
tel.500 103 071
pozdrawiam-maciejka
------------Uwaga moderatora Bardo
Maciek, nie podawaj adresu mail w sposób jawny. Tutaj więcej szczegółów:
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?t=732
Adres poprawiam.
CHCIAŁBYM POZNAC PRZYJACIÓŁ Z CALEJ POLSKI.CHORUJE NA SCHIZOFRENIE NIEZROZNICOWANA.
CENIE SZCZEROSC.
CZEKAM NA KONTAKT:
maciejka2229(małpka)wp(kropka)pl
tel.500 103 071
pozdrawiam-maciejka
------------Uwaga moderatora Bardo
Maciek, nie podawaj adresu mail w sposób jawny. Tutaj więcej szczegółów:
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?t=732
Adres poprawiam.
GOŚĆ 2
Re: POSZUKUJĘ WSPARCIA
Bardzo prosze o pomoc wszystkichludzi dobrej woli.mam 22 lata mam na imie Maciek od 1997 .choruje na schizofrenie.Nie mam zadnych przyjaciol ani nikogo z kim np.moglbym porozmawiac.Nie wychodze z domu wogole.Bardzo dobrze sie ucze,wlasnie skonczylem szkole policealna.Bardzo prosze o kontakt tych ludzi ktorzy moga mi pomoc,bardzo potrzebuje przyjaciol.
moj r.telefonu:
500 103 071.
Maciek.
woj.ku-pomorskie.
moj r.telefonu:
500 103 071.
Maciek.
woj.ku-pomorskie.
GOŚĆ 2
Czesc Macieju. Masz podobny problem jak moj syn ktory choruje na schizofrenie paranoidalna. Boi sie doslownie wszystkiego i tez jest samotnikiem. Ma 25 lat i od czterech lat choruje. Jemu molo co pomagaja lekarstwa. Tlumacze mu wiele, ale jemu jestt trudno zrozumiec. Czlowiek Homo sapiens potrzebuje drugiego czlowieka, bo sam zginie. Kontakty, przyjazn z ludzmi jest nieodzowna. Kazdy musi pokonac ten strach i wyjsc drugiemu na przeciw. Jakiego wsparcia szukasz Macieju. Chcesz otwarcie rozmawiac o twoich problemach. Szukasz porady, konkretnie Jakiej. Czego oczekujesz? Zyczliwosci, serdecznosci, zrozumienia? Napisz wiecej co ci najbardziej doskwiera, samotnosc, izolacja itp.
Pozdrawiam serdecznie i zycze duzo sily oraz przyjemnych ludzi w twoim otoczeniu.
Kuni
.
Pozdrawiam serdecznie i zycze duzo sily oraz przyjemnych ludzi w twoim otoczeniu.
Kuni
.
schizofrenia -otworzcie drzwi-przeczytaj!
Schizofrenia-otworcie Drzwi 2010r.W Polsce kampania Schizofrenia-Otworzcie Drzwi jest realizowana od 2000 roku.Jej celem jest poprawa spolecznego odbioru ludzi chorych ich tolerancja i szacunek.Osoby chore na schizofrenie to osoby bardzo zdolne i inteligentne.Ktore w zdolnosciach przescigaja rowiesnikow zdrowych.chorzy na schizofrenie to ludzie ktorzy osiagaj cele,marzenia ,pracuja ,zawiaraja zwiazki malzenskie.Oprocz choroby charakteryzuje ich duza inteligencja i szacunek do innych osob.Ostatnio coraz czesciej osoby chore znajduja pracy w warunkach chronionych.Duzo jest jescze do zrobienia jezeli chodzi o tolerancje ztad 12 wrzesnia 2010r w Polsce Dzien Solidarnosci z chorymi na Schizofrenie.
Sam chorowalem na schizofrenie wiele lat.Teraz jestem w okresie remisji od 3 lat.Wiem jak wazne jest wsparcie i pomoc drugiej osoby a przedew szystkim zrozumienie.Jezeli bede mogl pomoc,wesprzec to kontaktujcie sie ze mna zawsze podam pomocna dlon.
Moja namiary:
Maciej
tel.500 103 071
email:maciejrypin@wp.pl
Pozdrawiam .
Maciej:)
]
wsparcie dla wszystkich chorych na schizofrenie i przyjaznWitam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam na imie Maciek mam 23 lata.
W wieku 10 lat zachorowalem na schizofrenie.moje leczenie trwalo do 2008 r,bylem na lekach.Obecnie jestem w okresie remisji,studiuje i pracuje.
Jezeli czytasz to i potrzebujesz rozmowy lub wsparcia ,odezwij sie do mnie,postaram sie okazac wsparcie ,przyjazn i pomoc.
Pozdrawiam.
Maciek Bogdanowicz
tel.500 103 071
Sam chorowalem na schizofrenie wiele lat.Teraz jestem w okresie remisji od 3 lat.Wiem jak wazne jest wsparcie i pomoc drugiej osoby a przedew szystkim zrozumienie.Jezeli bede mogl pomoc,wesprzec to kontaktujcie sie ze mna zawsze podam pomocna dlon.
Moja namiary:
Maciej
tel.500 103 071
Pozdrawiam .
]
wsparcie dla wszystkich chorych na schizofrenie i przyjaznWitam wszystkich bardzo serdecznie.
W wieku 10 lat zachorowalem na schizofrenie.moje leczenie trwalo do 2008 r,bylem na lekach.Obecnie jestem w okresie remisji,studiuje i pracuje.
Jezeli czytasz to i potrzebujesz rozmowy lub wsparcia ,odezwij sie do mnie,postaram sie okazac wsparcie ,przyjazn i pomoc.
Pozdrawiam.
Maciek Bogdanowicz
tel.500 103 071
GOŚĆ 2
dla wszystkich chorych na schizofrenie-wazne!
Schizofrenia-otworcie Drzwi 2010r.W Polsce kampania Schizofrenia-Otworzcie Drzwi jest realizowana od 2000 roku.Jej celem jest poprawa spolecznego odbioru ludzi chorych ich tolerancja i szacunek.Osoby chore na schizofrenie to osoby bardzo zdolne i inteligentne.Ktore w zdolnosciach przescigaja rowiesnikow zdrowych.chorzy na schizofrenie to ludzie ktorzy osiagaj cele,marzenia ,pracuja ,zawiaraja zwiazki malzenskie.Oprocz choroby charakteryzuje ich duza inteligencja i szacunek do innych osob.Ostatnio coraz czesciej osoby chore znajduja pracy w warunkach chronionych.Duzo jest jescze do zrobienia jezeli chodzi o tolerancje ztad 12 wrzesnia 2010r w Polsce Dzien Solidarnosci z chorymi na Schizofrenie.
Moja namiary:
Maciej
tel.500 103 071
Pozdrawiam .
cd
Pozdrawiam.
Maciek Bogdanowicz
tel.500 103 071
Moja namiary:
Maciej
tel.500 103 071
Pozdrawiam .
cd
Pozdrawiam.
Maciek Bogdanowicz
tel.500 103 071
GOŚĆ 2
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Panie Maćku, proszę nie podawać adresów w sposób jawny. Tu jest napisane dlaczego: viewtopic.php?t=732 . Proszę też nie powtarzać tego samego ogłoszenia w różnych działach forum.