niechciane posty
Moderator: moderatorzy
Dalajlama XIV w Polsce
Zasłyszałem ... ,, Dalajlama XIV człowiek który otworzył otworzył swoją świadomość i rozpierdolił kraty własnej wyobrażni .
Re: Dalajlama XIV w Polsce
Nie tylko tobie i nie wydaje się, ale tak jest.Bogus pisze:Czasem mam jednak wrażenie, że rola jaka przyszło mu pełnić, trochę go przerasta.
A co dopiero powiedzieć o Bolku - chodząca
kompromitacja pominąwszy typową dla ścierwieli
umiejętność lawirowania - mimo tych mimo że nim
lawirują - agent jak się patrzy. Kto mu będzie to
wszystko pamiętał? Kto pamięta, czym był
taki śmieć Piłsudski? Dziś to drugi Dzizus w Polsze.
Grzecznie sami dół wykopali, a żeby nie fatygować "dam" tak brudnym zajęciem sami roztrzaskali sobie łby, ale że jako martwi nie byli w stanie sami się zakopać zostali okrzyknięci skończonymi ścierwami.
Re: Piszę tu - irena znowu przesadza
rudegirl pisze:"nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem zabije doświadczeniem" i tej zasady zamierzam się trzymać.
No, rude, siano wychodzi ci coraz bardziej z butów.
Wcześniej groziłaś pobiciem, jakimiś enigmatycznymi sankacjami
karnymi, teraz "chytrze" przytaczasz powiedzonko z idiotą w roli
głównej.
Mam nadzieję, że moderacja, zwłaszcza zbyszek, zauważy to, bo
coś ślepy na przewinienia jednych, u drugich znajduje ich nadmiar.
PS. rude - odnośnie tego tekstu - moja rada - nie patrz w lustro.
------------- uwaga admina
agresywny post, hańbiący innych, treści dotyczącej tematu tego forum tj. schizofrenii brak.
Grzecznie sami dół wykopali, a żeby nie fatygować "dam" tak brudnym zajęciem sami roztrzaskali sobie łby, ale że jako martwi nie byli w stanie sami się zakopać zostali okrzyknięci skończonymi ścierwami.
Re: Piszę tu - irena znowu przesadza
-------------------------------------------------------------------------------------aaaad pisze:rudegirl pisze:"nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem zabije doświadczeniem" i tej zasady zamierzam się trzymać.
No, rude, siano wychodzi ci coraz bardziej z butów.
Wcześniej groziłaś pobiciem, jakimiś enigmatycznymi sankacjami
karnymi, teraz "chytrze" przytaczasz powiedzonko z idiotą w roli
głównej.
Mam nadzieję, że moderacja, zwłaszcza zbyszek, zauważy to, bo
coś ślepy na przewinienia jednych, u drugich znajduje ich nadmiar.
PS. rude - odnośnie tego tekstu - moja rada - nie patrz w lustro.
------------- uwaga admina
agresywny post, hańbiący innych, treści dotyczącej tematu tego forum tj. schizofrenii brak.
TO ZNACZY MOJA ODPOWIEDŹ NA NAZWANIE MNIE IDIOTĄ
ma być tą hańbą?!
------- CZEKAM NA ODPOWIEDŹ!
Re: Szczere pytanie ... szczera odpowiedź
Walić konia.
Miałeś kiedyś palec w dupie?
Miałeś kiedyś palec w dupie?
Re: Na kogo będziecie głosować 4 lipca I DLACZEGO ?
.
żaden z nich nie ma programu ani wizji .bo..
realnie -trzeba z kogoś wycisnąc ,zeby siem obłowić po drodze
i jak zwykle ochłapami częstować ,to się nazywa
komisja majątkowa okradającej skarb państwa też
na rzecz KRK . Kandydaci pełzający na kolanach
nie sa wiarygodni -a dzisiejsza debata -pokazała -
kiedy parafianie sa potrzebni.
"egalitarysci" znowu narobia wielkiej szkody!
pasozytnictwo, zlodziejstwo, KOLESIOSTWO
Liczy "siem" KASA!!! i EFEKTY!!!,nie pozostawione trupy
Ideologia to juz "drugi"plan
Korwin to jest obecnie NAJLEPSZA Osoba do "piastowania"
ale " niestety jest to FIZYCZNIE NIEMOZLIWE!!!
to jest ZBRODNIA nawet "Lojciec Dochtor Derechktor"
widzi i OGLASZA "lowieczkom" przy kazdej okazji!!!
SIAC, SIAC, SIAC i Alleluja, i do przodu
--------- uwaga admina
"co te s... zrobiły Polsce" - obraźliwe sformułowania
żaden z nich nie ma programu ani wizji .bo..
realnie -trzeba z kogoś wycisnąc ,zeby siem obłowić po drodze
i jak zwykle ochłapami częstować ,to się nazywa
komisja majątkowa okradającej skarb państwa też
na rzecz KRK . Kandydaci pełzający na kolanach
nie sa wiarygodni -a dzisiejsza debata -pokazała -
kiedy parafianie sa potrzebni.
"egalitarysci" znowu narobia wielkiej szkody!
pasozytnictwo, zlodziejstwo, KOLESIOSTWO
Liczy "siem" KASA!!! i EFEKTY!!!,nie pozostawione trupy
Ideologia to juz "drugi"plan
Korwin to jest obecnie NAJLEPSZA Osoba do "piastowania"
ale " niestety jest to FIZYCZNIE NIEMOZLIWE!!!
to jest ZBRODNIA nawet "Lojciec Dochtor Derechktor"
widzi i OGLASZA "lowieczkom" przy kazdej okazji!!!
SIAC, SIAC, SIAC i Alleluja, i do przodu
--------- uwaga admina
"co te s... zrobiły Polsce" - obraźliwe sformułowania
-
- zbanowany
- Kontakt:
Re: jak się dziś czujesz...?
[quote="Guzik"]Myślisz że odpowiedź jest taka prosta? Nie mam pojęcia! Wiem tylko że czuje się beznadziejnie przez "bóle" fizyczne bo one mnie ograniczają tragicznie i jakieś dziwne rzeczy się z moim organizmem dzieją i ja nad tym nie panuję i nie wiem co się dzieje i ponoć to jakieś problemy psychiczne są wszystkiemu winne więc idę się leczyć. O! I tuzin innych problemów, zmartwień, trosk i obaw sprawia że czuje się beznadziejnie, i beznadziejnie jest kiedy połowa mnie umiera z rozpaczy a druga połowa cieszy się bo deszczyk na na nos, ręce i nogi pada. I czuj się dobrze człowieku![/u]!![/quote]
No to jak masz dziesięć tuzinów różnych zmartwień i ból fizyczny, to łyknij se psychotropa. Kolejnego do zestawu. I tłumacz sobie, że to wszystko wina tej złej "choroby psychicznej".
Ale nie ważne, nie chcę odbiegać od tematu, czyli pytania "Jak się dziś czujesz?", zostawionego bez dociekania jaki jest powód i jakie rozwiązanie na złe samopoczucie...
------- uwaga admina
"to se łyknij psychotropa" - drwina z osób biorących leki narusza regulamin tego forum, także polemika nie z tego działu
No to jak masz dziesięć tuzinów różnych zmartwień i ból fizyczny, to łyknij se psychotropa. Kolejnego do zestawu. I tłumacz sobie, że to wszystko wina tej złej "choroby psychicznej".
Ale nie ważne, nie chcę odbiegać od tematu, czyli pytania "Jak się dziś czujesz?", zostawionego bez dociekania jaki jest powód i jakie rozwiązanie na złe samopoczucie...
------- uwaga admina
"to se łyknij psychotropa" - drwina z osób biorących leki narusza regulamin tego forum, także polemika nie z tego działu
-
- zbanowany
- Kontakt:
Re: Szczere pytanie ... szczera odpowiedź
W niedalekiej przyszłości czemu nie... Znam angielski, mam kwalifikacje, jestem otwarty na inną kulturę, mogę się dostosować. Trzeba by tylko odpowiedniej potrzeby wyjechania, bo "na siłę" to tak nie za bardzo mi się to widzi...
Ale obecnie też jeszcze nie jestem gotowy na taki krok z powodu moich problemów - najpierw potrzebuję trochę je zwalczyć.
------
Jakie są Twoje relacje z rodzicami? Czy to Twoi rodzice wysłali Cię na "tory psychiatryczne"? Jeśli tak, to jak w stosunku do nich na to wydarzenie zareagowałaś/-łeś?
-------- uwaga admina
"tory psychiatryczne" - agresywna drwina z korzystających z pomocy psychiatrii łamie regulamin
Ale obecnie też jeszcze nie jestem gotowy na taki krok z powodu moich problemów - najpierw potrzebuję trochę je zwalczyć.
------
Jakie są Twoje relacje z rodzicami? Czy to Twoi rodzice wysłali Cię na "tory psychiatryczne"? Jeśli tak, to jak w stosunku do nich na to wydarzenie zareagowałaś/-łeś?
-------- uwaga admina
"tory psychiatryczne" - agresywna drwina z korzystających z pomocy psychiatrii łamie regulamin
Re: jak się dziś czujesz...?
No to jak masz dziesięć tuzinów różnych zmartwień i ból fizyczny, to łyknij se psychotropa. Kolejnego do zestawu. I tłumacz sobie, że to wszystko wina tej złej "choroby psychicznej".DawidWarsaw pisze:[quote="Guzik"]Myślisz że odpowiedź jest taka prosta? Nie mam pojęcia! Wiem tylko że czuje się beznadziejnie przez "bóle" fizyczne bo one mnie ograniczają tragicznie i jakieś dziwne rzeczy się z moim organizmem dzieją i ja nad tym nie panuję i nie wiem co się dzieje i ponoć to jakieś problemy psychiczne są wszystkiemu winne więc idę się leczyć. O! I tuzin innych problemów, zmartwień, trosk i obaw sprawia że czuje się beznadziejnie, i beznadziejnie jest kiedy połowa mnie umiera z rozpaczy a druga połowa cieszy się bo deszczyk na na nos, ręce i nogi pada. I czuj się dobrze człowieku![/u]!!
Ale nie ważne, nie chcę odbiegać od tematu, czyli pytania "Jak się dziś czujesz?", zostawionego bez dociekania jaki jest powód i jakie rozwiązanie na złe samopoczucie...[/size]
------- uwaga admina
"to se łyknij psychotropa" - drwina z osób biorących leki narusza regulamin tego forum, także polemika nie z tego działu[/quote]
Dawidzie nie wierzę że masz 28 lat! Jesteś tak nierozumiejący i smarkaty! nie wierzę! Nie łykam psychotropów, nic sobie nie tłumacze chorobą psychiczną, tylko mówię że podłoże części moich problemów jest ponoć właśnie natury psychicznej i dlatego zgodnie z zaleceniem lekarzy idę do poradni, i mam nadzieję że mi pomogą! jakiej złej choroby psychicznej?! Co Ty gadasz?!?! Niepotrzebnie odpowiedziałam! wiedziałam że jesteś taki! Jeśli lekarz przypisze mi leki i jeśli one zaradzą na to co się dzieje to będę je sobie łykać nawet jeśli to będą psychotropy!!!
-
- zbanowany
Re: Czy stać nas na coś wyjątkowego?
Mei,dziękuję,ale na litość Boską czemu się tu takie men.dy jak Pawłowicz nie banuje?!To jest zwykły cham,deb.il,i nie ma co do tego żadnych wątpliwości.Jeżeli ma się stąd kogoś banować,to właśnie takich wprost stalkerów,a nie ludzi którzy nie potrafią zapanować nad negatywnymi emocjami jakie psychiatria w nich wywołała.Czy nie uważasz że takie osoby potrzebują wsparcia i zrozumienia?I uwierzcie mi,że takie osoby i tak nikt nie słucha,jak w przypadku Skulskich.Ciągną do nich tylko pokrzywdzeni przez tą pseudomedycyne.Prosiłem moderatora Dana"Hibiki"by postarał się o namiary do wszystkich placówek leczenia bez paprania toksycznymi chemikaliami w największej tajemnicy wszechświata,ludzkiego mózgu(bynajmniej magazyn Focus tak się wyraża o naszym mózgu),i jakoś cichosza.Czy mu zabroniono tego?Wiecie sami co te"leki"robią.Nie winno was się leczyć,w tym na manie samobójczą?DawidWarsaw chciał zawsze dobrze dla każdego,by nie spełniali zachcianek manii samobójczych,ani ludzisk którzy zarabiają na tym.
------------ uwaga admina
obraźliwie o innym użytkowniku
------------ uwaga admina
obraźliwie o innym użytkowniku
"Ze wszystkich płodów psychiatrii,tylko antypsychiatria jest karcona i gnębiona,bo jako jedyna nie kłamie o rodzinie."-własne
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Re: niechciane posty
Widzisz, nie tobie ... decydowac kto jest chamem, kto debilem, pewne jest natomiast, ze to ty jestes chorym imbecylem A tymi swoimi uwypukleniami to sobie mozesz swoja ... d....e podetrzec. Takie pryszcze ropne jak ty i tobie podobne powinno sie zwyczajnie wyciskac Juz bym sie mogl nawet tym zajac, mimo ze rece pobrudze
PS sm...dzisz ... dziwny pryszcz
PS sm...dzisz ... dziwny pryszcz
Re: Czy stać nas na coś wyjątkowego?
Anton a Ty byłeś może TW i podpierd... kumpli, tak sie w tej komunie zakochales
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
A co to TW, nom bylem w TV? Nigdy nikogo nie podpie...lalem. Lubie komune, znaczy lubialem jak byla, teraz to takie fajne wspomnienia ino sa
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Przezyć swoje życie, osiągnąć to czego sie chce i byc szczęsliwym; umieć podzielić sie tym szczęściem z innymi, czy to nie jest wyjatkowe?
- savior
- bywalec
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- savior
- bywalec
Tutaj podaję tekst zaklęcia, które potrafi rzucić urok na każdą osobę;
Szuru buru panie bulbuwula
a drugi magiczny tekst na podryw:
Mała, zapamiętaj dobrze moje imię, bo dzis w nocy bedziesz je krzyczeć
Szuru buru panie bulbuwula
a drugi magiczny tekst na podryw:
Mała, zapamiętaj dobrze moje imię, bo dzis w nocy bedziesz je krzyczeć
- savior
- bywalec
jeśli tropy psychiatryczne to psychotropy, to jak *słowo niedozwolone* nazwać "tory psychiatryczne"?