Dyżurujący psychiatra na forum?

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Re: Dyżurujący psychiatra na forum?

Post autor: guile »

To mniejszość ma się dostosowywać do większości, a nie większość do mniejszości! Nawet my, schizofrenicy mamy zachowywać się jak normalna większość ludzi, a nie oni jak my (bo my tak chcemy, i już)! Co by było, gdyby normalni ludzie zachowywali się jak schizofrenicy? Jaki to byłby świat? Powiem Wam, że z pewniejszą przyszłością niż z Lgbt, bo nawet schizofrenicy są w stanie utrzymać gatunek ludzki w istnieniu, płodząc dzieci i nie narzucając innym jakieś niepłodne, obrzydliwe nawyki "robienia dzieci" w pierdach i odchodach! Boże, ile razy trzeba jedno i to samo przerabiać?!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Po co jest ta cała machina parad, lobbingu, wprost agresji Lgbt? Po to, aby społeczność zmusić do swojej racji. Do czego taki przymus prowadzi, bez możliwości stawienia mu oporu? Do faktycznego narzucenia społeczeństwu tej racji. Czy chcemy ten sam syf, co na Zachodzie że sobie w nogę strzelają uzupełnianiem populacji muslimami? No, już wiemy na przykładzie Zachodu jaki to błąd. Może więc Chińczyków będziemy masowo sprowadzali, aby nie mieć całkowicie nie przydatnych do niczego darmozjadów, a nawet katów? Ludzie, stuknijcie się w łby do czego to wszystko prowadzi.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Cokolwiek co się obnaża przed małymi dziećmi i je seksualizje, itd, powinno być surowo karane. O czym my w ogóle tu dyskutujemy?! Jak daleko już ten amok zaszedł, że o tym trzeba dyskutować!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Mówię, Chińczyków będziemy sprowadzali! Choć oni by wdzięcznie pracowali, nie jak inni...
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Trzeba zwalczać grupy kierujące się krańcowym egoizmem (bo musimy sobie wyru... co najmniej tych 100 odbytów, zanim adidas nas nie weźmie, lub wygrać wybory za wszelką cenę), jak i grupy kierujące się złą wolą wobec własnego narodu, lub narodu który ich gości, lub grupy i osoby po prostu niezdolne do obejmowania intelektualnie pewnych tematów (potrafią tylko kraczeć jak wrony, bo otaczają je one).

Lider takiej grupy, Tusk, sam bez bicia się przyznał co myśli o Polsce i Polakach. Nie trzeba go było badać wariografem. Co więc jest jego rozumowaniem normalności? Niemcy, gdzie muszą się kłaniać obcym darmozjadom w swoim własnym kraju, będąc w zamian jeszcze opluwani, bici, i gwałceni?!
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Cata coś napisał i wybuchłeś... Jakby normalnie odbezpieczył granat i nim rzucił ... :roll:
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

liar pisze: pn cze 08, 2020 10:07 pm Cata coś napisał i wybuchłeś... Jakby normalnie odbezpieczył granat i nim rzucił ... :roll:
Sorry że jestem patriotą. "Guile", jak to Guile! W każdym razie, jeszcze muszą w tych "normalnych" Niemczech karmić takiego parcha kto wie czym, bo byle czego ci nie zje. Choć Chińczyk ci wszystko zje, nawet kota!
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

Ale co to ma do rzeczy? Pisał tylko, że psychiatra wcale nie musi tu zaglądać jeśli ochoty nie ma...
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Tak? No mogłem źle odebrać jego intencje. Dla mnie to było czepianiem się, bo jest to oczywiste (jak dla mnie), że każdy człowiek ma moralny obowiązek wobec innego do wspierania go. Gdyby nie my, ich by nawet nie było w tym zawodzie.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Skoro na ulicy powinieneś komuś podać pomocną dłoń, to czemu nie na forum?
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

Ok, gdyby każdy wszystkich wspierał byłby świat inny...
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

liar pisze: pn cze 08, 2020 10:35 pm Ok, gdyby każdy wszystkich wspierał byłby świat inny...
Kiedy może, dlatego dodałem że takich psychiatrów powinniśmy mieć więcej.

Poza tym, każdy psychiatra jest osobną istotą, na którą nikt nie powinien bezpodstawnie projektować własnych żalów, spowodowanych przez innych przedstawicieli tego zawodu. Jest to przykre, ale takie są realia że do nadużyć dochodzi, i to nawet wśród księży, od których należy się spodziewać najwięcej, gdy chodzi o morały.
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Kilka lat temu pojawiła się na tym forum psychiatra. Miała chyba nicka "przyjaciółka". Ale zalała ją taka fala hejtu że szybko zrezygnowała.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

hvp2 pisze: pn cze 08, 2020 10:49 pm Kilka lat temu pojawiła się na tym forum psychiatra. Miała chyba nicka "przyjaciółka". Ale zalała ją taka fala hejtu że szybko zrezygnowała.
No właśnie, i dlatego jestem za tym aby Zbyszek zatwierdzał nasze pytania i pomysły. To jest jak najbardziej nie fair aby się komuś jednemu obrywało za zło całego świata.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Patriota hihi. Typowe ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Catastrophique pisze: wt cze 09, 2020 6:08 am Patriota hihi. Typowe ;).
Wiesz co? Pomodlę się za ciebie.

Tak! Jestem za rozwojem sprawdzonej przez całe stulecia normy, a nie eksperymentami lewackimi które wyraźnie prowadzą do ruiny, i dobrze mi z tym. Dobrze mi mieć oczy widzące gdzie nasz karawan zmierza.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

guile pisze: wt cze 09, 2020 7:41 am i dobrze mi z tym.
Tak, widzę, sprawiasz wrażenie bardzo szczęśliwego człowieka. Nieustająca euforia ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

hvp2 pisze: pn cze 08, 2020 10:49 pm Kilka lat temu pojawiła się na tym forum psychiatra. Miała chyba nicka "przyjaciółka". Ale zalała ją taka fala hejtu że szybko zrezygnowała.
Dlatego jeżeli miałby tu pisać jakiś lekarz, to powinien być dla niego specjalny dział pytań tylko dla zaufanych. Coś jak wątki osobiste. I jeżeli ktoś przekroczy ramy zwykłej kultury, traci rangę zaufanego.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Wiecie co, nie mam ochoty odpowiadać na zaczepki tej Catastrofy, mając Wasze pozytywne odzewy na ten zaproponowany przeze mnie pomysł.

Co jeszcze sam od siebie dodam, to powinna być uregulowana pora w tygodniu (oby nie aż miesiącu), gdy taki psychiatra odpowie na nasze zatwierdzone pytania i pomysły. Jeżeli się zachowamy (tak, wiem po sobie że można mieć żal), to częściej by nam jakiś psychiatra odpowiadał, rzecz jasna. Miałem więcej pomysłów, dobrych dla każdego, ale teraz mnie dopada depresja, niechęć. Jak można powierzać swoją przyszłość eksperymentom krańcowych egoistów, zamiast baa, stuleciom, całym miliardom lat rozwoju całej natury! Co? Nagle pedały staną się hermafrodytami jak ślimaki, zdolnymi do niesienia płodnych jaj z tyłka po zapłodnieniu innych podobnych?! Rzecz jest oczywista. Ile razy można to samo przerabiać?!
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”