Gotu Kola

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Gotu Kola

Post autor: Buszra82 »

Swanson Gotu Kola 435 mg - 60 kapsułek

Wywiera pozytywny wpływ na funkcje mózgu, hamowanie jego starzenia się, wspiera organizm przy zaburzeniach układu nerwowego (ogranicza rozwój degeneracyjnych zmian w mózgu, chroni neurony przed obumieraniem w procesie starzenia, wspomaga ich odbudowę w przypadku uszkodzenia, wspomaga procesy uczenia się, ułatwia koncentrację działa uspokajająco, przeciwlękowo i antydepresyjnie)
wykazuje aktywność przeciwutleniającą, co ma wpływ m.in. na skuteczność zioła w zapobieganiu problemom poznawczym
przyspiesza procesy gojenia (ran, siniaków, wrzodów i zapoiega powstawanie blizm)
zwiększa syntezę kolagenu typu i wykazuje działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze
Ma pozytywny wpływ na układ krążenia, poprawia przepływ krwi przy jednoczesnym wzmocnieniu żył i naczyń włosowatych (będzie zatem wskazana w nadciśnieniu żylnym, zespole pozakrzepowym, wszelkich objawach przewlekłej niewydolności żylnej, a także w chorobie hemoroidalnej)
działa immunostymulująco

Co myślicie o tym suplemencie?
meehoo
zaufany użytkownik

Re: Gotu Kola

Post autor: meehoo »

brzmi ciekawie, w 2011 roku brałem pare miesiecy gotu kole, poprawil mi sie wyglad skory
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Ostatnio brałem gotu kolę, ale za krótko, aby napisać coś o efektach. Może niedługo, jak ukochany JEHSZUA, JEZUS CHRYSTUS da, to spróbuję jeszcze. Rzeczywiście na papierze gotu kola (inaczej witania ospała) ma bardzo ciekawe działanie. Już trochę było o tym w innym wątku.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Da się to dostać w zwykłej aptece? I jaki jest koszt, bo google pokazuje od 10zł do 150zł.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Właśnie koszt nie jest za duży aby wypróbować; wiadomo pewnie nie przyniesie spektakuranych efektów ale spróbować można. Opakowanie to około 12 zł za 60 tabletek na stronie drogerio-apteki Super-Pharm, przez cały kwiecień dla zamówień opłaconych z góry jest podobno darmowa wysyłka ale to już trzeba sprawdzić indywidualnie, bo ja się dopiero przymierzam do zakupu.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

właśnie może dobrze działać na skórę, poza tym działanie ma dość innowacyjne mam zamiar brać ten suplement w połączeniu z lekami myślałam jeszcze o wprowadzeniu kapsułek z wyciągiem z ananasa .

Ceny są różne, więc może ktoś się jeszcze wypowie który konkretnie preparat by polecał :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „metody alternatywne”