ludzie i głosy-schizofrenia 2

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Re: ludzie i głosy-schizofrenia 2

Post autor: bartek29 »

Dzisiaj chciałbym powiedzieć,że dziewice mają wizje (np.greckie westalki).Problem zaczyna się,kiedy zostajemy zaszokowni i tracimy uczciwość.Dlatego,że nie ma już ''komórki"która odbiera wizje i rozkłada jakby energię wizji na ludzi którzy zgineli ,nie ma na kogo bo Ci ludzie nie żyją.Organizm wytwarza polucje podczas któtych powstają wizje.Zablokowanie polucji celem zablokowania wizji prowadzi do schizofrenii.Schizofrenie generuje.Właściwym krokiem jest więć przywrócenie polucji bez wizji czyli je blokując.Czyni to św Hildegarda,w swoim leku na zaburzenia ejakulacji i podaje że trzeba zażywać w południe.Dodatkowo należy zażywać specyfiki Hildegardy na zaburzenia świadomości,które opisuje dr Strehlow na bazie mąki orkiszowej.
Awatar użytkownika
kuubaw
zaufany użytkownik

Post autor: kuubaw »

dobrze że nie byłem spidermanem bo mógł bym zginąć hahaha :lol:
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

omamy hipnagogiczne są to wyobrażenia(wzrokowe ,słuchowe) powstające podczas zasypiania,przy zamknięćiu oczu wieczorem kładąc się do spania co prowadzi do snu.Miałem takie,ale świadomy byłem,ze dopiero właściwy sposób i trafnie dające oczyszczenie praktyki postne mogą to uspokoić. Meduzola miałem to.Jest to pewien ładunek wizji,które dzieki Bogu mogą zostać pochłonięte.W przeciwnym wypadku będą się odkładać jako nowotwór.Specyfik św hildegardy :zupa orkiszowa z ziołami zkorzeniem irysa potrafiła u mnie pochłonąć część wizji,ale to wszystko z z Komunią Świętą a więc Bogiem.W przeciwnym wypadku pozostaje leczenie stanów przedrakowych,ale to mam nadzieje nie nastąpi.Polecam wszystkie praktyki religijne,które takie sytuacje normują.Mi to zajęło 14lat.Życze zdrowia Meduzola.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Meduzola poczytaj także Physica sw hildegardy opracowanej w Legnicy.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Zrozumcie dobrze.
schizofrenia to zaburzenia świadomości w wyniku braku ejakulacji-polucji i odczuwaną pustką która wywoluje bezsenność.Prawdą jest że polucje,jej proces wywołuje wizje,które powinny odkładać się na komórce szćżęścia,tj Jezus Chrystus.Inaczej wizje odkładają się worganiżmie i powodują nowotwór.Schizofrenia powstaje gdy traci sie uczciwość w wieku 19 lat skok co 5lat w obydwie strony.Doliczyć jeszcze można dzień wtorek albo piątek,kiedy nastąpił szok.Ja miałem lat18 i są to zaburzenia świadomości albo zaburzenia ejakulacji.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Pragne poinformować,że podczas sesji terapełtycznych prowadzonych przez psychologów dokonują się tortury.
Wyuczone metody rozmowy działają jak tortury.Nie jest to myśl czy wobrażenie,lecz celowane działanie znęcznia i sadyzmu trafiające na żywą tkanke ludzką, nawet i dziecięcą.Psycholog zamienia sięw psychopate,a ratunku znikąd,sam na sam zniewolony rzuconym urokiem.Możliwe jest też że dokonywało się rozdwojenie jazni w którą wchodził psychopata.Prawda psycholodzy są uroczy i milutcy.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Święty Cyprianie -módl się za nami.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Wpadłem na nowy pomysł przyczyny schizofrenii.Jak pisze Pismo Chrystus jest krzewem winnym do którego należymy.Zostajemy jednak odcięci od krzewu jeśli nie przynosimy owocu,a jesli przynosimy ubogaceni.Przyzanć musze że moje owoce przed chorobą były marne albo nie było ich wcale.Owocujmy wiec!Jakby to wszystko zsumować to mamy odpowiedź, która sama się nasuwa.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

musze coś napisać.
Bo ja byłezem więziony i zmuszany do brania leków nahalnie przez yczne ostatnie 15lat.Wiadomo jestem chory,ale leki psychiatryemczne mają takie działanie i blokują,że człowiek nie czuje się wolny i nie jest.Dziś po takim czasie jestem niezaradny życiowo,ale zaczynam nowe właściwe leczenie więć może to się zmieni.
To znaczy gdy poszedłem do szpitala15 lat temu otrzymałem diagnoze zaburzenia urojeniowe,mama zapytała jaka to choroba.Powiedziałem schizofrenia choć w dokumentacji było inaczej.wiedziałem o medycynie Św hildegardy kupiłem nawet książki w 2003.Nikt w domu mi nie wierzył i lekceważono mnie i jednocześnie zmuszano do brania leków.Nikt nie chciałmi pomóc.O chorobie widziano tylko że jest to szaleństwo i trzeba przymuszać.Bełkotałem śliniłem się,spałem i cierpiałem zamknięty przez leki.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Ja myślę, że słyszenie głosów to nie choroba. Relax potrzebny.
:angelic-blueglow:
martusia87
zarejestrowany użytkownik

Post autor: martusia87 »

Ludzie, zawolajcie do Pana Jezusa Chrystusa, On jest jedynym ratunkiem na schizofrenię! Głosy to demony, które chcą wam zniszczyć życie, Pan Jezus chce wam pomóc! Możliwe jest pozbycie się ich, trzeba z całego serca zaufać Panu Jezusowi, powierzyć mu swoje zycie, zaufać, że On chce jak najlepiej dla nas. Pozdrawiam was wszystkich 😊
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Dziękuje Bardzo.Jesteś życzliwa.Fajnie :P
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Coś mi przyszło do głowy.Jak pisałem powierzeni śą dzieciom i dorosłym ludzie.Tym ludziom w dzieciach na czele stoi ukryty Bóg.Po moich wcześniejszych wypowiedziach można było szerzyć wiare w ludzi a nie Bogu.Komentarze po wypadku w Genui szerzą wiare w ludzi a to błąd,bardziej trzeba w ludzi którymi dowodzi Bóg i Bogu.
lukii
bywalec

Post autor: lukii »

Te wszystkie głosy w mojej głowie... to moje myśli które przybrały postać różnorakich osób. Te osoby żyją w mojej głowie i reagują na to co robię, czy co myślę. Czasami potrafią też przejąć nade mną kontrolę, rzekomo ochronić mnie przed czymś. Ochraniają przed tym co dobre, a popychają ku temu co złe.
Cóż zrobić. Mówiłem o głosach psychiatrze, ale najwyraźniej tym się nie przejął. Na cięższym leczeniu w szpitalu psychiatrycznym też były. Dominował jeden: "umrzesz tej nocy".
Kiedyś na pewno umrę, ale nie targnę się na swoje życie. Bo życie jako tako jest fajne, szczególnie gdy u boku znajdzie się ktoś bliski. Nawet mając przegrane życie ze względu na brak pracy, czy chorobę to i tak jest dobrze.
Myślę że Bóg miał wobec mnie większy plan i dotknął mnie chorobą, bym czasami nie został jakimś medium, który zwodziłby ludzi i kierował w łapska Szatana. Tak mi się teraz nasunęło.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Chciałbym jeszcze wspomnieć o dekalogu albo błogosławieństwach.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Mysle że człowiek chory na s.gdy nie bierze leków ma wielkie poczucie wolności,więc lekarstwem jest jej ograniczenie.By zniewolić naród polski chciano zlikwidować polską inteligencje,gdyż głupim narodem łatwiej się rządi.By zapanować nad chorym psychicznie ogranicza sie wolnośc czyli inteligencje.Farmakologicznie stałem się debilem.Dzisiaj tą chorobe ledzy się głupotą.I naprawde sam chory sięnie wydostanie,jeśli zarzywa leki psychotropowe _leki wywołujące głupote,to jest taki wewnętzrny kaftan bezpieczeństwa,więć prosze sięnie dziwić...
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Pisałem kiedyś wpostach ,że nie należy się bić o Jezusa,dodamże należy mówić (nie milczeć)widząc grzechy cudze.
Mamy dzieci i dorosłych ,dzieci(Jezus)i dorosłych (ukrzyżowani).Wynika o z tąd że Pan Jezus promował u swoich uczniów dobre odpowiedzi,natomiast dobry łotr mówił do drugiego łotra dorosłych wobecności ukrzyżowanego Pana
Jezusa już dorosłego.Dorosły Pan Jezus dużo niemówił,ale jednak.
Samo forum czyli komentarze pokazuje kiedy widzimy w nas Jezusa i kiedy mówimy widzać grzechy cudze ale tez kiedy kochamy.
Awatar użytkownika
bartek29
zaufany użytkownik

Jestem Jet roku 2004.Osoba wskrzeszona,która 3 krotnie współżyła ze swoją matką w wieku 5i 10lat i ojcem w wieku 5lat.
Przypomniałem sobie dlaczego jest koronawirus.Po wielkij starcie jakiej doznał wskrzeszony rekompensatą miała być Clara.Tak Bóg pozwolił mysleć prorokowi.Matka jednak moja uznała ,że Clara to oszustka,a mi rozkazano się wyprowadzić.Bendąć wsytuacji bez wyjścia zostałem w domu,Clara jako osoba pochodząca zinnej rasy doskonale zakrywała grzech dziecięnstwa mojego.(I odleciał ptaszek za zielony lasek)
Lisy mają nory ,ptaki powietrzne gniazda,lecz...Oczywiście wdomu jestem wariatem.Proroctwa przeminą,ale ile jeszcze ofiar to prztyniesie,można wniskować popoprzednich.Pamietajcie Bóg mnie kocha...jest kilka cytatów w biblii jak kocha Bóg.
Awatar użytkownika
Kinia
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Kinia »

bartek29 pisze: śr mar 11, 2020 3:25 pm Jestem Jet roku 2004.Osoba wskrzeszona,która 3 krotnie współżyła ze swoją matką w wieku 5i 10lat i ojcem w wieku 5lat.
Przypomniałem sobie dlaczego jest koronawirus.Po wielkij starcie jakiej doznał wskrzeszony rekompensatą miała być Clara.Tak Bóg pozwolił mysleć prorokowi.Matka jednak moja uznała ,że Clara to oszustka,a mi rozkazano się wyprowadzić.Bendąć wsytuacji bez wyjścia zostałem w domu,Clara jako osoba pochodząca zinnej rasy doskonale zakrywała grzech dziecięnstwa mojego.(I odleciał ptaszek za zielony lasek)
Lisy mają nory ,ptaki powietrzne gniazda,lecz...Oczywiście wdomu jestem wariatem.Proroctwa przeminą,ale ile jeszcze ofiar to prztyniesie,można wniskować popoprzednich.Pamietajcie Bóg mnie kocha...jest kilka cytatów w biblii jak kocha Bóg.
No nieźle... Wszystko u Ciebie okej?
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”