W toni nie na dnie stanów emocjonalnych fala bierze mnie
zjawiskowa chwila
zamykam pewien etap życia
chcę popłynąć z tą falą lecz mieć kontrolę nie miotany tak jak to morze chce
made in heaven prezent z nieba wymodlony
z mocnego serca Boga
z najmocniejszego ramienia Jezusa
z mocy wiekuistej
dobieram się do niego tam bilet na resztę życia by nie być pasażerem szczęścia na gapę by jakiś burak z przedziału nie wyrzucił mnie w rynsztok na margines
popatrz jak Bóg dla nas chce
przereklamowane cierpienie które nie uszlachetnia
przestać bezintersownie i bez sensu cierpieć od tego można nabawić się tylko frustracji
Jeszcze nie raz piachem w szprychy zębów dostanę
jeszcze nie raz wyłożę się wywalę potem wstanę
jednak to będzie tylko przeciwność losu nie bezsensowne taplanie się w bezsensie domu rodzinnego jak kiedyś uwolniony od niego od bliskich którzy nie są źli jednak wadzili mi bym stał się mężczyzną i miał swoje życie narodziłem się na nowo uwolniony jakby z rodziny zależności
Wszedłem w te falę jak Jezus zawołał i nie wystraszę się za przykład mam Piotra
wierzę w Pana wierzę w życie od niego w ten wymodlony prezent by przyszedł do mnie i u mnie pozmieniał
Pozmieniał
Najszczęśliwsza przygoda nie boję się raczej ciekawi
radio gaga na uszach i idę na pochybel
świat zjada koronawirus ja swojego wirusa pokonałem
uzdolniony do funkcjonowania bez pajacowania w manii i bez smutów w depresji wysypiam się do każdego dnia a każdy dzień mnie pieści swoją prozą najpiękniejszą
nie wchodzę w treści pisane przez poetów przez siebie tworzone nie żyje na pół gwizdka a życie wypełniam treścią nie kartki Mówią papier wszystko przyjmie pięknie wielce mógłbym wyfantazjować wymarzyć napisać
Po co skoro mogę teraz na prawdę realnie treścią wypełnić życie tak jak kiedyś karteluszki które były tylko nie mocą marzeń
Marzenie się uskutecznia
Wam też tego życzę poczekajcie niektórzy już mogą zrobić pierwszy krok i w dupę kopnąć wyalienowanie nie jesteście obcy i pasujecie do świata musicie tylko w to uwierzyć potem otworzyć pierwsze drzwi bywa że nie którzy drzwi swojego mieszkania i zacząć żyć pełną gębą
ja tak zrobiłem polecam naprawdę warto
no i nareszcie
Moderator: moderatorzy
Re: no i nareszcie
heh udowodnię sobie i reszcie że prawda nie schizka
Pozdrawiam
Pozdrawiam