List do Jezusa
Moderator: moderatorzy
List do Jezusa
Kochany wiarygodny i święty Jezu mam Twój głos w głowie... Jest dla mnie oschły mało chętny do pomocy i generalnie nie sprzyja Twojemu wizerunkowi. Do tego mam przeżycia religijne z Tobą, które też stawiają Cię w złym świetle i niszczą mi życie. Mam też umysł zmieniony przez przeżycia religijne z Twoim udziałem. Piszę bo chciałbym Cię prosić o to abyś odwołał we mnie te wszelkie duchowe przeżycia tak abym miał umysł jak naturalny człowiek ma ... może być takie jak ten kiedy miałem 17 lat. Obecny umysł jest straszny... cały czas jestem świadom, że to nie mój tylko wytwór czyiś fanaberii i bardzo źle mi z tym. Chciałbym też głosów nie mieć i wygrać w najbliższy piątek pełną kumulację w eurojackpota.
Pozdrawiam
Szymon
Pozdrawiam
Szymon
Re: List do Jezusa
dziś się wydało nigdy nie doświadczyłem Boga i Jezusa... to czego doświadczałem to istoty która pragnie zostać Bogiem i bardzo ingerowała w moją świadomość.
Poczułem ulgę, że prawdziwy Jezus i prawdziwy Bóg to nie moje głosy, że on wiedząc, że człowiekowi należy dać spokój, nie mniej jednak jakby chcieli mi pomóc na swój sposób to zapraszam
Poczułem ulgę, że prawdziwy Jezus i prawdziwy Bóg to nie moje głosy, że on wiedząc, że człowiekowi należy dać spokój, nie mniej jednak jakby chcieli mi pomóc na swój sposób to zapraszam
- czaras
- zaufany użytkownik
- Status: Informatyk
Mógłbyś coś więcej napisać o tym Jezusie, który nie sprzyja wizerunkowi Syna Bożego ?
„Są rzeczy znane i nieznane, a pomiędzy nimi drzwi.” William Blake
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Przecież to objaw psychozy...
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.