Apokalipsa właśnie trwa

duchowość, etyka, religia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Apokalipsa właśnie trwa

Post autor: Niemamnie »

Ap 6,1
Zobaczyłem, że Baranek otworzył jedną z siedmiu pieczęci i usłyszałem jedną z czterech istot żywych mówiącą głosem podobnym do huku gromu: „Przyjdź!”.
Ap 6,2
I oto ujrzałem białego konia, a na nim jeźdźca trzymającego łuk. Gdy dano mu wieniec, wyruszył zwycięski, by dalej zwyciężać.
Joanna d’Arc
Ap 6,3
Gdy Baranek otworzył drugą pieczęć, usłyszałem drugą istotę żywą, która powiedziała: „Przyjdź!”.
Ap 6,4
I wyszedł drugi koń – gniady. Jego jeźdźcowi pozwolono odebrać ziemi pokój, żeby ludzie się wzajemnie pozabijali. Dano mu więc wielki miecz.
Napoleon Bonaparte
Ap 6,5
Gdy Baranek otworzył trzecią pieczęć, usłyszałem trzecią istotę żywą, która powiedziała: „Przyjdź!”. I oto ujrzałem czarnego konia, a na nim jeźdźca trzymającego w ręku wagę.
Ap 6,6
Usłyszałem też jakby głos pośród czterech istot żywych, który mówił: „Kwarta pszenicy za denara i trzy kwarty jęczmienia za denara, ale nie niszcz oliwy ani wina”.
Adolf Hitler
Ap 6,7
Gdy otworzył czwartą pieczęć, usłyszałem głos czwartej istoty żywej, która powiedziała: „Przyjdź!”.
Ap 6,8
I oto ujrzałem zielonego konia, a na nim jeźdźca. Miał na imię Śmierć i towarzyszyła mu Kraina Umarłych. Dano im władzę nad czwartą częścią ziemi, aby zabijali mieczem, głodem, zarazą i przez dzikie zwierzęta.
Greta Thunberg
Ap 6,9
Gdy otworzył piątą pieczęć, ujrzałem pod ołtarzem dusze zabitych z powodu słowa Bożego i danego świadectwa.
Ap 6,10
Zawołali oni potężnym głosem: „Jak długo, święty i prawdziwy Władco, będziesz zwlekał z sądem i pomstą naszej krwi wśród mieszkańców ziemi?”.
Ap 6,11
A każdemu z nich dano białą szatę i powiedziano im, aby jeszcze przez krótki czas odpoczęli, aż dopełni się liczba ich towarzyszy i braci, którzy tak jak oni mają być zabici.
Już niedługo, koronawirus.

Antychryst zwodzi ludzi, używa ksywki Kobra: https://2012portal.blogspot.com/
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Re: Apokalipsa właśnie trwa

Post autor: Maksymiliana »

Weszłam na tą stronę 2012portal.blogspot.com i nie musiałam nawet czytać, wystarczy że zobaczyłam to UFO nad Ziemią... tyle mi wystarczyło.

Nie sugeruj się wpisami ludzi którzy doszukują się piętnastego dna tam gdzie jest tylko jedno dno. Czerpanie wiedzy z tego typu stronek to bardzo słaby pomysł, bo one tylko żerują na panice i naiwności.

Koniec świata miał być w 2000r. potem w 2012r.

Korona wiruj sieje spustoszenie w Europie - takie nagłówki słyszę, to zaczynam się śmiać, bo te debile siejące panikę nie podadzą, że w EUROPIE mieszka 760 MILIONÓW ludzi.
A oni sieją panikę że 15 osób w Europie jest chorych...
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Kobra utworzył ruch społeczny który popiera ponad 40tys. ludzi a nie wszyscy się deklarowali.
Wystarczy zobaczyć petycję: https://www.thepetitionsite.com/576/357 ... ation-now/

Dużo ludzi zwiódł.

A co do wirusa to w dzieciństwie miałem wizję i widziałem ludzi w białych kombinezonach sprzątających ciała.
I to jest ostatnia wizja z tych z dzieciństwa która jeszcze się nie sprawdziła.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Jak lubisz się nakręcać tymi debilizmami to spoko, ale też nie siej paniki innym osobom, bez podstawy rzetelnej, zwłaszcza na tym forum.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Nie sieję paniki, obserwuję na chłodno sytuację, mogę mieć rację a mogę się mylić.
Ostatnio wypisałem się z paru grup na Facebooku związanych z ruchem Kobry,
źle to wyglądało już na tym etapie.

A co do wirusa to myślę że się go opanuje, o ile ludzie podejmą racjonalne decyzje o kwarantannie we Włoszech.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

No to przynajmniej tyle, że na chłodno obserwujesz. Bo tu już rózne rzeczy były.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

https://polskieradio24.pl/5/1222/Artyku ... zdrowia-UE

Rząd zamiast zamykać granice to na razie gada.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

A co do samej Apokalipsy to raczej się kiedyś wydarzy, jeżeli mam rację z Joanna d’Arc to trwa już apokalipsa od 600 lat i pewnie potrwa drugie tyle.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Kiedyś napewno się wydarzy. Był początek i będzie też koniec, myślę że dla człowieka apokalipsa to po prostu śmierć jego samego, koniec wszystkiego dotychczasowego. Jednak to nie ten dział na tego typu rozważania co po śmierci.

Co do Koronawirusa to rozpisujemy się o nim w tym wątku -> viewtopic.php?f=91&t=34538. (Taka proforma)
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

W medytacjach Kobry swoją drogą bierze udział ponad 150 tys. ludzi.
Awatar użytkownika
imon
zaufany użytkownik

Post autor: imon »

Ja kiedyś jak jechalem rowerem.... To zamiast tego, co jest przede na widizlem postać anioła taka pikselowata jak w grze homm 3 docieklem i świat zniknol mi z oczu. Nagle nie miałem ciała i widziałem tylko oczami wyobraźni... Jakby ilustracje z Bibli a potem na obrazku który przedstawiał odsłonięty głaz od grobowcu Chrystusa jakiś głos recytował mi calusieńką apokalipsie św Jana z dobre pół godziny. Gdy skoczył powiedział że wszyatko stało się jasne a zaraz potem jechalem dalej rowerem
ODPOWIEDZ

Wróć do „filozofia”