Pracowniczki opsu znęcają się.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Pracowniczki opsu znęcają się.

Post autor: guile »

Co dokładnie mogą te "miłe" panie żądać od człowieka, gdy ten się stara o dodatek specjalny docelowy, np. na zakup węgla? Raz chcą to, innym razem tamto, cokolwiek, abyś tylko tego akurat nie miał, by ci nie przyznać pomocy! Zeszłego roku tyle czasu im wzięło wyciągnięcie mojego orzeczenia o niepełnosprawności, że dosłownie, bez żartów dostałem kasę na węgiel na wiosnę!

Parę dobrych lat temu natomiast nie udzielały mi kompletnie żadnej pomocy ze sklerotyczną, nawet nieraz agresywną babcią, tylko przyjeżdżały mnie gnębić i dołować bym poszedł do domu opieki! Ludzie, ja nie mam pojęcia jak się nie powiesiłem!

Innym razem w innym opsie chodziło o mojego kolegę, nad którym znęcał się psychicznie konkubin jego matki. Nie dość że mnie nieźle opierniczyły co się wtrącam w nie swoje sprawy, to jeszcze mnie wydały, przez co od tamtej chwili miałem wstęp wzbroniony do mieszkania kolegi. Na tym się to skończyło że kolega popełnił samobójstwo, wcześniej o mało nie podpalając całej kamienicy, z dziećmi, itd.! Chyba po prostu nie wiedział jak inaczej pozbyć się problemu, niż usunąć go całkowicie. Nie wiem.

Czy ktoś tutaj może sprowadzić nam dobrego, dobrze poinformowanego prawnika, który nam wszystko wyjaśni co nam się należy, a co nie, itp., itd.? Bardzo jest to nam wszystkim potrzebne. W moim przypadku, uważam że nie tylko mi się należy spore odszkodowanie, ale i tym babom kryminał!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik
Status: Mój kotunio filemon

Re: Pracowniczki opsu znęcają się.

Post autor: Chwast »

O jprdl...
współczuje.
blablabla
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

pewnie chodzi też o forme w jakiej ty rozmawiasz. Nie znam przypadku ale jeśli jesteś agresywny to możesz sobie sam zaszkodzic . A ludzie potrafią być niekompetentni albo i gorzej czasami to też fakt . Tak to niestety wygląda.Nie wiem
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Post autor: Schibi »

wspolczuje
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Bardzo dziękuję za współczucie, ale czy ma ktoś jakieś konkrety? Gdzie należy to zgłosić, poza mediami? Już miałem do czynienia z mediami, i wierzcie mi, nie chodzi tu o prawdę, lecz tylko o zyski z materiału. Zrobią z ciebie dosłowną adaptację na film hollywoodzki!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Co tak naprawde chcialbys uzyskac? Jaki jest twoj cel?
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Przede wszystkim kontakt z odpowiednim prawnikiem, który również byłby chętny podzielić się swoją wiedzą tutaj.
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

To idz do jakiegos prawnika i Ci moze pomoze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „prawo”