Czy psychoza moze sie rozwinac w jeden dzien?
Moderator: moderatorzy
Czy psychoza moze sie rozwinac w jeden dzien?
Witam.
Mam pytanko, akutalnie zazywam 500mg Solianu, 100mg rano, 400mg wieczorem, nie mam objawow psychotycznych, ostatnia psychoza niecale pol roku temu. Mam pytanko czy psychoza przy zazywaniu takiej dawki leku moze sie rozwinac w jeden dzien? Jakie sa wasze doswiadzenia?
Mam pytanko, akutalnie zazywam 500mg Solianu, 100mg rano, 400mg wieczorem, nie mam objawow psychotycznych, ostatnia psychoza niecale pol roku temu. Mam pytanko czy psychoza przy zazywaniu takiej dawki leku moze sie rozwinac w jeden dzien? Jakie sa wasze doswiadzenia?
Re: Czy psychoza moze sie rozwinac w jeden dzien?
Moje dwie pierwsze psychozy rozwijały się tygodniami ale trzecia wybuchła w jeden dzień podczas silnego stresu - brałem wtedy niewielkie dawki leku solian (100mg).
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Mogą wystąpić objawy psychotyczne, ale jak zażywasz stale lekarstwa to raczej ustąpią więc się chyba nie rozwinie na dobre. Lekarstwa właśnie przed tym chronią nas.
raczej nie, dawka 400 mg już zapobiegaAdamSchibi pisze: ↑pt lis 08, 2019 9:11 am Witam.

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Jurian_69
- zaufany użytkownik
- Status: praktyk new code nlp
- Gadu-Gadu: 63586693
- Kontakt:
jak ćpasz, to tak. Jak żyjesz w schizofrenogennym otoczeniu - też 

Ostatnio zmieniony czw lis 21, 2019 12:51 pm przez Jurian_69, łącznie zmieniany 1 raz.
F43.9 

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
U mnie psychoza rozwijała się powoli od 6 stej klasy podstawówki do 8 klasy(tej starej, mam 38 lat) dopiero jak zdałem do liceum to było bum. Wtedy choroba naprawde uderzyła.