Cóż niektórym się blog podoba innym nie jak widać. I przestań oskarżać mnie o wszystko, ja tylko przeniosłam twój temat w odpowiednie miejsce.guile pisze: ↑wt paź 22, 2019 4:49 pm Maksi, nikt ci nie wyda autobiografii. Co w twoim blogu jest radykalne wśród normy? Twoja powieść życiowa nadaje się na papier toaletowy. Jako tak marginesowa osoba, nie powinnaś moderować tak głębokich kwestii, że ich rozmyślanie są nie dokończone na diagnostkach, niby prawdach, psychiatrycznych!
Znowu zima nadchodzi, co Wy na to?
Moderator: moderatorzy
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: Znowu zima nadchodzi, co Wy na to?
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Maksymiliana twoj blog jest bardzo fajny 

Raz zrobiłem tu porządek z tym syfem lgbt, teraz muszą od nowa, i to jakoś, jakimś cudem, z takim moderatorem na drodze, pewnie wyborcą PO!
A receptę na Sulpiryd będę miał dopiero w piątek. Mówią że to byle jaki lek, że o wiele lepszy jest Amisulpiryd, ale to pic. Mogę być bez wszystkiego, tylko dajcie mi mój Sulpiryd!
Nie wiem jak u Was, ale ja nie widzę żadnej demokracji w pozwalaniu mniejszości dosłownie srać po głowie większości. My jesteśmy podobno wariatami. Można nas zrozumieć. Ale jakbyśmy my się tak zachowali, jak te lgbt na swoich marszach, od razu by nas karetki zabrały! Nie chodzi mi o żadne równe uprawnienia, ale o mus równej samokontroli dla dobra reszty społeczeństwa. Nawet my, czubki, jakoś potrafimy się zachować z szacunkiem wobec innych!
Jak my potrafimy się zachowywać z szacunkiem wobec innych dzięki lekom, to ten syf też leczyć! Jak ktoś jest krańcowym egoistą, to nie dawać mu mandatu poselskiego! Czy nie ma na to wszystko odpowiednich badań? Gdzie jest ta cała wielka psychiatria, gdzie jest najbardziej potrzebna?! Tylko narkotyki rozpowszechnia dla firm farmaceutycznych, jak knypek diler uliczny!
I pytam ponownie, gdzie tutaj jest jakakolwiek demokracja? Kiedy mi dano okazję na to zagłosować, lub komukolwiek innemu, aby można to było nazwać demokracją?! To nie ma absolutnie nic wspólnego z demokracją! To jest anarchia samowolka, wręcz totalitarny przymus!
Nie ma tu żadnej demokracji! Nikt nas się nie spytał czy chcemy aby pedalstwo było naszym nowym postrachem, terrorem, jak święta inkwizycja za czasów średniowiecznych! I co z tym psychiatria robi, kiedy powinno się polityków umożliwiających to wszystko dopiero badać, po czym takiego np. pana Tuska zapiąć w kaftanik bezpieczeństwa, i wsadzić w gumowe ścianeczki, by tam zdala do ludzi był sobie tym Napoleonem, gdzie nie może nikomu zaszkodzić!
Psychiatria jest karą. Mimo że się nic złego nikomu nie zrobiło, a nawet było się bardzo skrzywdzonym, jest to kara, która marginalizuje do dna marginesów! Lump pijak będzie też świadkiem zbrodni jego kolesia, to komu sąd uwierzy? Mi, czy lumpowi, menelowi pijakowi? Sami psychiatrzy powinni się nad swoją profesją zastanowić. Nie mówię że kara jest zła. Niektórym dopiero się kara i kary należą! Tylko nie karajcie tych, którzy z powodu prawdziwych zwyrodnialców potrzebują tylko pomocy. Nie bada się więcej leków na ludziach, bez względu jak przez to cierpią!
Łącze posty - Maxi.
A receptę na Sulpiryd będę miał dopiero w piątek. Mówią że to byle jaki lek, że o wiele lepszy jest Amisulpiryd, ale to pic. Mogę być bez wszystkiego, tylko dajcie mi mój Sulpiryd!
Nie wiem jak u Was, ale ja nie widzę żadnej demokracji w pozwalaniu mniejszości dosłownie srać po głowie większości. My jesteśmy podobno wariatami. Można nas zrozumieć. Ale jakbyśmy my się tak zachowali, jak te lgbt na swoich marszach, od razu by nas karetki zabrały! Nie chodzi mi o żadne równe uprawnienia, ale o mus równej samokontroli dla dobra reszty społeczeństwa. Nawet my, czubki, jakoś potrafimy się zachować z szacunkiem wobec innych!
Jak my potrafimy się zachowywać z szacunkiem wobec innych dzięki lekom, to ten syf też leczyć! Jak ktoś jest krańcowym egoistą, to nie dawać mu mandatu poselskiego! Czy nie ma na to wszystko odpowiednich badań? Gdzie jest ta cała wielka psychiatria, gdzie jest najbardziej potrzebna?! Tylko narkotyki rozpowszechnia dla firm farmaceutycznych, jak knypek diler uliczny!
I pytam ponownie, gdzie tutaj jest jakakolwiek demokracja? Kiedy mi dano okazję na to zagłosować, lub komukolwiek innemu, aby można to było nazwać demokracją?! To nie ma absolutnie nic wspólnego z demokracją! To jest anarchia samowolka, wręcz totalitarny przymus!
Nie ma tu żadnej demokracji! Nikt nas się nie spytał czy chcemy aby pedalstwo było naszym nowym postrachem, terrorem, jak święta inkwizycja za czasów średniowiecznych! I co z tym psychiatria robi, kiedy powinno się polityków umożliwiających to wszystko dopiero badać, po czym takiego np. pana Tuska zapiąć w kaftanik bezpieczeństwa, i wsadzić w gumowe ścianeczki, by tam zdala do ludzi był sobie tym Napoleonem, gdzie nie może nikomu zaszkodzić!
Psychiatria jest karą. Mimo że się nic złego nikomu nie zrobiło, a nawet było się bardzo skrzywdzonym, jest to kara, która marginalizuje do dna marginesów! Lump pijak będzie też świadkiem zbrodni jego kolesia, to komu sąd uwierzy? Mi, czy lumpowi, menelowi pijakowi? Sami psychiatrzy powinni się nad swoją profesją zastanowić. Nie mówię że kara jest zła. Niektórym dopiero się kara i kary należą! Tylko nie karajcie tych, którzy z powodu prawdziwych zwyrodnialców potrzebują tylko pomocy. Nie bada się więcej leków na ludziach, bez względu jak przez to cierpią!
Łącze posty - Maxi.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Za eksperymenty na ludziach podczas Drugiej wojny światowej się mówi, że to be (bynajmniej). Ja zaś na rispolepcie mogłem sobie dać obydwie ręce i nogi odciąć, aby tylko te piekło się skończyło! Nie ma takiego cierpienia, jakie ja przeszłem z rąk lekarzy w szpitalu psychiatrycznym na ulicy Wodociągowej w Opolu! Prawdziwe piekło musi być bajką, w porównaniu do tego! Ludzie, badamy egoizm. To jest świat wspólny. Naturalnie egoiści muszą w nim być marginesowani! Tak, jak się teraz schizofrenika marginalizuje, pomimo że nie ma wobec innych najmniejszej złej woli.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Tak! Z wszystkimi na raz, bo jakoś postawiony przeciwko tylko jednemu wrogowi, się boję! Boję się tak od czasu tego rispoleptu, na co mi tylko Sulpiryd pomaga, mój ukochany! Maksi, Ty mnie nie podrywaj! Że coś w tym jest,ale to faktycznie, coś w tym jest, i wspomnisz moje słowa, że ten nie dość że majętny osioł, idiota Twój przyszły mąż, to jeszcze będzie miał takie rogi, że ledwo wejdzie do garażu by wyprowadzić auto, którym zawiezie synka listonosza do tumanowa, szkoły!
Maksi, że o tym wiem, nie znaczy że chcę się babrać penisem w spermie innych facetów. Nie jestem świnią, i tyle. To to znaczy! Ja bym Cię kijem od miotły nie tknął, bo ruszyłbym jakiegoś parcha, który mógłby prysnąć na mnie!
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Możesz powiedzieć o co ci chodzi? Nie wiem o czym piszesz...Maksi, że o tym wiem, nie znaczy że chcę się babrać penisem w spermie innych facetów. Nie jestem świnią, i tyle. To to znaczy! Ja bym Cię kijem od miotły nie tknął, bo ruszyłbym jakiegoś parcha, który mógłby prysnąć na mnie!
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com

Ależ o co Ci chodzi? Czy ja się domagam "schizofrenizacji" dzieci w szkołach (bez pytania kogokolwiek o zgodę, lecz tylko działając za sprawą zastraszenia społeczeństwa), by mi szkoły wychowywały jak najwięcej dupć do ruchania, bo potrzebuję jak najwięcej sex partnerów zanim mnie adidas nie zabije?!Digital pisze: ↑czw paź 24, 2019 4:03 pmStrasznie to smutne gdy choroba przejmuje władzę nad człowiekiem ale tak czy inaczej nikt ci nie dał prawa by obrażać innych. Sam w najgorszym nawet stanie wiedziałem co wypada, a co nie. Może taki jestem, że pewnych granic nigdy bym nie przekroczył. Maxi dla ciebie szacun za opanowanie i stalowe nerwy w tym przypadku.
A może wożą mnie specjalne autokary po całej Polsce, abym mógł jak największą ilość ludzi obrazić jako ubrany za papugę ludzki paszkwil?
Ufaj mi, że jak Maksi nie przeszkadza lgbt, tym bardziej ktoś odwracający role jak ja nie powinien! Nie bądź takim lizusem, chłopie
Jestem wyznawcą Magii, i wszystkiego z tym związanego, jak np. Zodiaku. Podałaś na czacie że jesteś spod Byka, czy nie?Maksymiliana pisze: ↑czw paź 24, 2019 3:49 pmMożesz powiedzieć o co ci chodzi? Nie wiem o czym piszesz...Maksi, że o tym wiem, nie znaczy że chcę się babrać penisem w spermie innych facetów. Nie jestem świnią, i tyle. To to znaczy! Ja bym Cię kijem od miotły nie tknął, bo ruszyłbym jakiegoś parcha, który mógłby prysnąć na mnie!
Jeżeli ktoś z Was chce wiedzieć czym jest baba spod znaku Byka, niech sobie poszuka na internecie! Jeżeli komuś wolno być wyznawcą latającego potwora spaghetti z druszlakiem na łbie, mi wolno być wyznawcą Astrologii.
Specyficznie, tu tak bardzo nie chodzi o słońce w Byku, o ile Venus w Byku. Faktycznie, gorszego gold diggera nie ma, która jeszcze będzie cię zdradzała na prawo i lewo jak istna nimfomanka!
My, czubki, jakoś potrafimy żyć bez kto wie jakich specjalnych przywilejów, np. by nam szkoły wychowały przyszłych sex partnerów, bo musimy się jak najwięcej naruchać, zanim nas adidas albo jakiś inny szlag nie trafi! Potrafimy bez tak bezczelnych (ale i nie realizowanych) żądań wobec zdrowego społeczeństwa żyć, mimo że schizofrenicy potrafią utrzymać ludzki gatunek w istnieniu, gdy homoseksualizm jest gwarancją wyginięcia gatunku (i wielce realizowanym)!
Nie wożą nas też autokary po całym kraju, byśmy mogli nasrać jak największej ilości osób na głowy, ubrani jak papugi, i wszystko inne co godzi w normalność!
Ja nie mogę tu swobodnie pisać, więc cały czas trzymam się tego postu, którego już jej nie wypada tykać. W każdym razie, swoim czepianiem się mnie (gdy tu nie brakuje burdelu na kółkach), może być częściowo związane z Maksi ślepotą wobec lgbt, ale i może to jeszcze bardziej być związane ze zwracaniem mojej uwagi na samą siebie. Na to ja stanowczo odpowiadam że wiem "co się z tym je", i mówię na to stanowcze NIE!
Mówiąc wprost, nie interesuje mnie taki typ baby
Rzeczywistość co do lgbt jest taka, że te środowisko tak atakowało i gnębiło środowisko psychiatryczne w USA, że wreszcie wymusili głosowanie czy homoseksualizm jest, czy nie jest, chorobą psychiczną (nawet schizofrenicy nie są gwarancją wyginięcia ludzkiego gatunku).
Aż 2/3 wstrzymało się od głosu! Tylko 1/3 zagłosowała nad usunięciem homoseksualizmu z listy chorób psychicznych. Dlatego teraz się czepiają nawet 6 miesięcznych dzieci, bo im pacjentów brakuje, choć ich jak najbardziej nie brakuje. Czemu polityk gotowy poświécić cały kraj dla siebie jest "normalny"?!
Łącze posty - Maxi.
- Catastrophique
- bywalec
Piszesz jakbys mial psychoze.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Gdyby na świecie byli tylko tacy, jak ty, by nas nadal "leczono" lobotomiami.
W roku 1973 środowisko psychiatryczne miało aż tak dosyć agresji ze strony środowiska homo, że 1/3 zagłosowała nad usunięciem homoseksualizmu z listy chorób psychicznych, za usunięciem ich ataków od siebie! 2/3 wstrzymało się od głosu. Te kłamstwo, że lgbt nie jest chorobą psychiczną, jest medycznym kłamstwem stulecia, jak kiedyś spuszczanie krwi!
Są bardzo mili, i świadomi psychiatrzy. Ja nie mam nic przeciwko nim!
Nawet ząb cię napiernicza, jak diabli, ale po lobotomii, nic nie powiesz!
Egoizm jest nie tylko jedynym grzechem, ale i tak często psychozą egoisty!
Sex, nie jest wszystkim! Jeżeli jakiejś sex jest wszystkim (a dajcie jej czasu), to to jest strasznie złe, z wszystkim innym, co tacy zapominają! Mąż cię kocha. Odwdzięcz mu się wiernością!
Nie ma narodowości. Są swery czasowe. Swery czasowe, które się ze sobą zgadzają, lub nie.
Maksi, podaj nam o czym ty marzysz? Nie mów, że to bogacz jakich mało, przy którym możesz się ruchać z kim tylko zechcesz!
Ja nie twierdzę że takie panie są samym złem! Otóż nie. One mają swoje miejsce w społeczeństwie. Podziwiaj ponętne kształty, itd, z daleka, tylko broń Boże się w takiej zakochać, i jeszcze gorzej, się z taką ożenić!
Jestem wkurzony, i możecie mnie zrozumieć, lub nie. Od Was to zależy. Mam tu związane ręce z powodu nie obiektywnego moderatora, której samej naprawdę nie brakuje brudu za uszami, polegając na elementarnej astrologii. Ludzie, po co mi tu pisać, gdy za każdym razem będzie mi ta "gwiazda blogowa" to zapodziewała tam, gdzie słońce nie świeci?!
Dlatego ja bym chciał aby tutejszy moderator był osobą zdrową. Uważam że osoba zdrowa będzie najbardziej obiektywna w stosunku do spraw i omawianych interesów nas pacjentów psychiatrycznych.
Dlatego ja bym chciał aby tutejszy moderator był osobą zdrową. Uważam że osoba zdrowa będzie najbardziej obiektywna w stosunku do spraw i omawianych interesów nas pacjentów psychiatrycznych.