Intensywne myśli
Moderator: moderatorzy
Intensywne myśli
wy też tak macie, że czasami tak intensywnie myślicie, aż zastanawiajcie się czy tych swoich myśli nie powiedzieliście na głos?
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: Intensywne myśli
Mi na natrętne myśli pomógł Rispolept 2mg
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
To nie są natrętne myśli, tylko bardzo intensywny proces myślenia o czymś/o kimś.
LaDopamina
Ja też mam tak,że pomyślę sobie jakąś głupotę i później zastanawiam się czg nie powiedziałam tego na głos.
Też mam często tak,że zastanawiam się czy o coś już zapytałem czy dopiero myślałem aby to zrobić.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
czyli to jest obław schizofrenii?
Wydaje mi się że i zdrowi to mają.
ja mam podobnie , taki natłok myśłi , to objaw schizofrenii , dużo myślę
Samo myślenie wydaje mi się czymś normalnym, nawet jak jest to intensywne, gorzej jak są to negatywne automatyczne mysli wtedy najlepsza jest psychoterapia behawiorano poznawcza. Ja kiedys mialem te negatywne ale dzieki terapi juz ich nie mam. Teraz biore dobrze dobrane leki i wszystko jest ok.
Ja tak nie mam, może dlatego, że mam włączoną wysoką samokontrolę, moja praca tego wymaga.
A czym sie zajmujesz?
Jestem redaktorem, co prawda już nie naczelnym ale nadal mam sporo do powiedzenia w wydawnictwie.