jak się nie nakręcać ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
jak się nie nakręcać ?
mam tak że jak pojawiają się niepokoje z efektów ubocznych leków to zaczynam się nakręcać moje myśli robią się lękowe
i takie lękowe myśli wzmagają lęk a lęk lękowe myśli
jak to przerwać?
próbować medytacji?
ale jak zamykam oczy to moje powieki trzepoczą z lęku i jest ogólnie nie przyjemnie
i takie lękowe myśli wzmagają lęk a lęk lękowe myśli
jak to przerwać?
próbować medytacji?
ale jak zamykam oczy to moje powieki trzepoczą z lęku i jest ogólnie nie przyjemnie
-
- bywalec
- Status: nikt
Re: jak się nie nakręcać ?
Ogólnie to choroba nie przelewki, cieżkie to życie ale co zrobić...
Ja zawsze próbuje się wyłączyć i iść na spacer- wtedy patrze na drzewa, które uginają się pod wpływem wiatru i to mnie uspokaja i wycisza:) Znajdź bodziec, który uspokajająco na ciebie działa....
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Brać lorafen 2,5 mg po godzinie niepokój przejdzie nie przejmować się tym kiedyś to minie .