jak się nie nakręcać ?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

jak się nie nakręcać ?

Post autor: Cynamon »

mam tak że jak pojawiają się niepokoje z efektów ubocznych leków to zaczynam się nakręcać moje myśli robią się lękowe
i takie lękowe myśli wzmagają lęk a lęk lękowe myśli
jak to przerwać?
próbować medytacji?
ale jak zamykam oczy to moje powieki trzepoczą z lęku i jest ogólnie nie przyjemnie
maciolla1995
bywalec
Status: nikt

Re: jak się nie nakręcać ?

Post autor: maciolla1995 »

Ogólnie to choroba nie przelewki, cieżkie to życie ale co zrobić...
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Ja zawsze próbuje się wyłączyć i iść na spacer- wtedy patrze na drzewa, które uginają się pod wpływem wiatru i to mnie uspokaja i wycisza:) Znajdź bodziec, który uspokajająco na ciebie działa....
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Stasiek
zaufany użytkownik

Post autor: Stasiek »

Brać lorafen 2,5 mg po godzinie niepokój przejdzie nie przejmować się tym kiedyś to minie .
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”