xeplion- opinie na jego temat
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
xeplion- opinie na jego temat
witam, ostatnio lekarz namawia mnie na branie leku w zastrzyku o nazwie xeplion. Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto go zażywa jaki jest?
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Re: xeplion- opinie na jego temat
Od zastrzyków bym się trzymał z daleka. Resp jak Resp co tam może być innego.
Witaj,
Ja biorę Xeplion od lutego tego roku, wcześniej brałem Risp. Constę chyba od 5 lat i na razie nie odczuwam diametralnej poprawy po Xeplionie.
Lekarka mi mówi z doświadczenia że niektórym pomaga, i że trzeba czasu trochę żeby odczuć poprawę.
Ostatnio mam zmienione zastrzyki tego leku nie co 4 tygodnie ale co 21 dni. Podobno to komuś lub iluś tam osobom pomogło znacznie takie zagęszczenie dawki. Teraz jestem na 150 mg.
To tyle, pozdrawiam
Ja biorę Xeplion od lutego tego roku, wcześniej brałem Risp. Constę chyba od 5 lat i na razie nie odczuwam diametralnej poprawy po Xeplionie.
Lekarka mi mówi z doświadczenia że niektórym pomaga, i że trzeba czasu trochę żeby odczuć poprawę.
Ostatnio mam zmienione zastrzyki tego leku nie co 4 tygodnie ale co 21 dni. Podobno to komuś lub iluś tam osobom pomogło znacznie takie zagęszczenie dawki. Teraz jestem na 150 mg.
To tyle, pozdrawiam
- piotrs
- zaufany użytkownik
nie wiem ale sa jeszcze zastrzyki
abilify maintance
ponoc dobre tez raz na miesiac nowsze
abilify maintance
ponoc dobre tez raz na miesiac nowsze