Pomoc dla Maciusia Maszczyka
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Pomoc dla Maciusia Maszczyka
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Re: Pomoc dla Maciusia Maszczyka
Dla mnie przytlaczajace sie takie akcje pomocowe, chcialbym pomoc ale nie wiem jak?
Pomagasz gdy już choćby myślisz o pomocy.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Możesz się pomodlić, rozpropagować apel...
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- alechandro
- zaufany użytkownik
- Status: technik
Modlitwa jest foram pomocy, ale fakt dobre intencje terz sie licza
. Pz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wiem co masz na myśli:), Ja chcę tam pojechać, wspomóż ludzi i dać jakieś pieniądze- tak abstachując to nie ludzkie jest , że bóg na to pozwala, jak twierdzą ludzie głęboko wierzący.......
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Słonecznik1
- bywalec
to jest sprzed 6 lat a pozatym dając fundacji to dajesz mniej lub więcej jej szefowi . Chcesz pomóc jest wolontariat , albo kup rzeczy i przekaż do hospicjum lub domu dziecka .
Tak się składa, że te rzeczy leżą później w magazynach, oni chcą raczej pieniędzy, rzeczy mają pod dostatkiem.