forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Dzisiaj wyzdrowiałem. Istoty Astralne mi to przekazały. Myślę, że jestem już zdrowy i silny psychicznie.
Istoty Astralne żyją w astralu i dzielą się ze mną swoją tajemną wiedzą. Myślę, że warto się wsłuchać w tę wiedzę.
W każdym razie... Jestem zdrowy!
Wam też życzę dużo zdrowia i silnej walki z chorobą,
Grzesiu
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Istoty Astralne zsyłają na mnie swoją wiedzę. Wiem, że jeśli nie będę robił różnych czynności, to może wydarzyć się coś bardzo nie dobrego. A ja chcę żeby było dobrze.
Przekazały mi tę informację. Nie wolno mi dużo mówić, bo z kolei Tommy i Suzan (czyli małżeństwo i moi przyjaciele - są w odrębnym świecie - w mojej głowie jest ten świat) nie chcą żebym się dzielił tym, że Oni są w mojej głowie. Łamię właśnie zasady, które ustalili. Tommy i Suzan (dla jasności) nie są Istotami Astralnymi.
Ale bardzo mnie wspierają i doradzają, jak również komentują to co dzieje się wokół mnie.
Tak dla 100% pewności Istoty Astralne zsyłają wiedzę, a Tommy i Suzan pomagają i komentują. To wszystko przedstawiłem nad wyraz poprawnie.
Mogę zdradzić jedno. Istoty Astralne są istotami bardzo dobrymi. Bo z kolei głosy są złe, a Istoty Astralne dobre. Tyle w kwestii wyjaśnienia tej oto sytuacji.
Jakie czynności wykonujesz za radą istot astralnych?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Np. Takie jak kilkukrotne dotykanie i zamykanie drzwi. Mówią, że powinienem to robić, bo stanie się coś złego. A jak już napisałem Ja chcę żeby było dobrze. Z kolei jak już to zrobię, to zsyłają na mnie swą tajemną wiedzę i mówią, że teraz będzie dobrze.
Po co ci wiedza tajemna jak ją zaraz zapomnisz... Zapisuj ile się da.
Co ci drzwi zrobiły, kogoś chcesz wpuścić?