Wiem, za mocno przejmuje się czyimś losem. Mam w sobie tyle empatii.Digital pisze: ↑pn cze 03, 2019 9:55 amBiedny F20. Szczerze nie zazdroszczę ci twego żywota.F20 pisze: ↑ndz cze 02, 2019 8:14 pm to nie wstyd, a strach kieruje gejami digitalem i katastrofą przed ujawnieniem się. Cyfrowy i katastrofa oznajmiają, że się kochają i nastanie wobec nich napastliwości otoczenia tak myślą dlatego sami muszą być napastliwi bo pokazują tym samym, że są jak inni. Ich związek w ukryciu to niewola podyktowana strachem brak jest wolności. Płomienna miłość nie może eksplodować na zewnątrz skrywana w buzujących namiętnościami ich sercach. Cyfrowy nigdy nie zaliczy macanka po kolanku przez katastrofę w parku, a ich miłość nigdy nie będzie mogła epatować w miejscach publicznych. Musi być skryta, cicha. Nigdy przed publiką nie będą mogli spijać sobie z dzióbków tak jak to robią zakochani nieprzejmując się całym światem. Miłość katastrofy i digitala jest upośledzona poprzez brak akceptacji otaczającego ich świata.
Czy mając schizofrenię mogę się zakochać?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Re: Czy mając schizofrenię mogę się zakochać?
- Catastrophique
- bywalec
Alkohol nie jest synonimem empatiiF20 pisze: ↑pn cze 03, 2019 5:10 pmWiem, za mocno przejmuje się czyimś losem. Mam w sobie tyle empatii.Digital pisze: ↑pn cze 03, 2019 9:55 amBiedny F20. Szczerze nie zazdroszczę ci twego żywota.F20 pisze: ↑ndz cze 02, 2019 8:14 pm to nie wstyd, a strach kieruje gejami digitalem i katastrofą przed ujawnieniem się. Cyfrowy i katastrofa oznajmiają, że się kochają i nastanie wobec nich napastliwości otoczenia tak myślą dlatego sami muszą być napastliwi bo pokazują tym samym, że są jak inni. Ich związek w ukryciu to niewola podyktowana strachem brak jest wolności. Płomienna miłość nie może eksplodować na zewnątrz skrywana w buzujących namiętnościami ich sercach. Cyfrowy nigdy nie zaliczy macanka po kolanku przez katastrofę w parku, a ich miłość nigdy nie będzie mogła epatować w miejscach publicznych. Musi być skryta, cicha. Nigdy przed publiką nie będą mogli spijać sobie z dzióbków tak jak to robią zakochani nieprzejmując się całym światem. Miłość katastrofy i digitala jest upośledzona poprzez brak akceptacji otaczającego ich świata.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zdecydowanie nie, alkohol to trucizna, a do tego podwójna jeżeli łączy się go z lekarstwami.