Czy mając schizofrenię mogę się zakochać?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: Czy mając schizofrenię mogę się zakochać?

Post autor: F20 »

Digital pisze: pn cze 03, 2019 9:55 am
F20 pisze: ndz cze 02, 2019 8:14 pm to nie wstyd, a strach kieruje gejami digitalem i katastrofą przed ujawnieniem się. Cyfrowy i katastrofa oznajmiają, że się kochają i nastanie wobec nich napastliwości otoczenia tak myślą dlatego sami muszą być napastliwi bo pokazują tym samym, że są jak inni. Ich związek w ukryciu to niewola podyktowana strachem brak jest wolności. Płomienna miłość nie może eksplodować na zewnątrz skrywana w buzujących namiętnościami ich sercach. Cyfrowy nigdy nie zaliczy macanka po kolanku przez katastrofę w parku, a ich miłość nigdy nie będzie mogła epatować w miejscach publicznych. Musi być skryta, cicha. Nigdy przed publiką nie będą mogli spijać sobie z dzióbków tak jak to robią zakochani nieprzejmując się całym światem. Miłość katastrofy i digitala jest upośledzona poprzez brak akceptacji otaczającego ich świata.
Biedny F20. Szczerze nie zazdroszczę ci twego żywota.
Wiem, za mocno przejmuje się czyimś losem. Mam w sobie tyle empatii.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

F20 pisze: pn cze 03, 2019 5:10 pm
Digital pisze: pn cze 03, 2019 9:55 am
F20 pisze: ndz cze 02, 2019 8:14 pm to nie wstyd, a strach kieruje gejami digitalem i katastrofą przed ujawnieniem się. Cyfrowy i katastrofa oznajmiają, że się kochają i nastanie wobec nich napastliwości otoczenia tak myślą dlatego sami muszą być napastliwi bo pokazują tym samym, że są jak inni. Ich związek w ukryciu to niewola podyktowana strachem brak jest wolności. Płomienna miłość nie może eksplodować na zewnątrz skrywana w buzujących namiętnościami ich sercach. Cyfrowy nigdy nie zaliczy macanka po kolanku przez katastrofę w parku, a ich miłość nigdy nie będzie mogła epatować w miejscach publicznych. Musi być skryta, cicha. Nigdy przed publiką nie będą mogli spijać sobie z dzióbków tak jak to robią zakochani nieprzejmując się całym światem. Miłość katastrofy i digitala jest upośledzona poprzez brak akceptacji otaczającego ich świata.
Biedny F20. Szczerze nie zazdroszczę ci twego żywota.
Wiem, za mocno przejmuje się czyimś losem. Mam w sobie tyle empatii.
Alkohol nie jest synonimem empatii ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Zdecydowanie nie, alkohol to trucizna, a do tego podwójna jeżeli łączy się go z lekarstwami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”