super dwa geje
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
super dwa geje
Toczył się tu duży wątek dotyczący miłości dwóch panów. Walczyłem o to aby nie dyskryminować gejów na tym forum, a ktoś tu usuwa ślady dyskryminowania osób z względu na orientację seksualną. ten wątek też pewnie zniknie wstyd zbychu!.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: super dwa geje
Najpierw przejrzyj całe forum, a dokładnie, a nie pisz o dyskryminacji. - Dział techniczny i niechciane wątki. Tam będziesz mieć swój stary wątek.
Obecny zamykam
Obecny zamykam
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.