.:: Rysunkowy Świat ::. generator SNU
Moderator: moderatorzy
.:: Rysunkowy Świat ::. generator SNU
Ostatnio zmieniony pt sie 02, 2019 11:55 pm przez szelest, łącznie zmieniany 3 razy.
Generator Sennych wizji
autor:Szelestciszy
Ostatnio zmieniony pt sie 02, 2019 7:25 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Generator Sennych wizji
Ten jest mega! Te szczegóły, ten klimat i wyraz! Bezbłędne. Masz ogromny talent chłopie.
Senne wizie_wy_jaŚNIE_nie
Trochę Ciebie rozczarować mogę... Digital. Autorem pierwowzoru był Zdzisław Beksiński. ja poszedłem dalej...
skompomowałem temat przewodni wykorzystując swoje umiejętnośći artystyczne i manualne.
Obraz namalowałem w miejscu odosobnienia(szpital)... a wersja odświeżona została w 28.05.2019
Jak Cię(Was) zaciekawiłem ,zapraszam na rozwinięcie tematu o Beksińskim-,który można zobaczyć tu:
dopiero powstaje wpis (będzie się rozwijał) http://szelestciszy.pl/2019/05/29/przerazacze/
ps. Od najmłodszych lat fascynowały mnie jego prace(za życia)autora, obrazy, "przerażacze"-senne koszmary
Ostatnio zmieniony wt cze 25, 2019 10:50 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
Generator SNU-nieWierny...
Ostatnio zmieniony czw lip 18, 2019 12:12 am przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: "Rysunkowy Świat"- Generator SNU
O to niespodzianka. Faktycznie mega kosmos, zainteresuje się tematem, bo są to niezwykłe prace i takie zatrważające. Bardzo mi się podobają.
Nie drwię, nie każdy musi się znać na sztuce.
Generator SNU "obrazki"
Ostatnio zmieniony czw lip 18, 2019 8:31 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
- pix07
- zarejestrowany użytkownik
Nawet niezłe.
Pracuj nad tym dalej.
Pracuj nad tym dalej.