Jak odgonić myśli, by móc też lepiej zasnąć.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
Jak odgonić myśli, by móc też lepiej zasnąć.
jakieś naturalne metody, bo wiadomo dodanie kolejnych lekarstw nic nie da.
Macie jakieś doświadczenia ?Moje myśli są typowo przyszłościowe, a nie jakieś głosy - od razu zaznaczam.
Macie jakieś doświadczenia ?Moje myśli są typowo przyszłościowe, a nie jakieś głosy - od razu zaznaczam.
a oto moja noga
Re: Jak odgonić myśli, by móc też lepiej zasnąć.
SeksPanSerduszko pisze: ↑wt maja 21, 2019 10:28 pm jakieś naturalne metody, bo wiadomo dodanie kolejnych lekarstw nic nie da.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
Re: Jak odgonić myśli, by móc też lepiej zasnąć.
nie o to chodzi, moje myśli są przyszłościowe i w wątku osobistym dodałem swój kanał.
jest to co siedzi w mojej głowie, czyli nie za dobrze się dzieje ...
jest to co siedzi w mojej głowie, czyli nie za dobrze się dzieje ...
a oto moja noga