Głosy komentujące wykonywane czynności

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Głosy komentujące wykonywane czynności

Post autor: Niemamnie »

Podam wam pewną obserwację i swój komentarz.
Istnieją głosy które komentują wykonywane czynności przez osobę chorą, po zdarciu iluzji i lęków zostaje dyktowanie zapisu pamięci wydarzeń przez mózg.
Już wyjaśniam. Mózg potrafi zapisywać wydarzenia z życia człowieka, nazywa się to pamięcią, natomiast mózg osoby chorej podaje moment zapisu pamięci w sposób werbalny.
Nie robi tego przez złośliwość dlatego lęk z tym związany może prowadzić co najwyżej do zaburzeń pamięci czy jej utraty całkiem.

Inne głosy wyjaśniają inne etapy pracy mózgu w sposób werbalny, ale nie udało mi się ich sklasyfikować.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Re: Głosy komentujące wykonywane czynności

W szpitalu pozwoliłem głosom na swobodną ekspresję i zostawiłem je tam za sobą. Od wyjścia ze szpitala zanikały i obecnie ich nie mam.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Śniło mi się że wystartował ten pisarz umysłu, tylko że o wiele szybszy i przez to pomijany przez umysł (już nie jako głosy).
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Post autor: Smutny Łukasz »

nieprawda eden mi glosy mowili ze sa ludzmi z przyszlosci ze czytaja mi w myslach bo chca wiedziec co mysle i jakie mysli mam w roznych zachowaniach i ze sa ludzmi z przyszlosci, ja im wierzylem i robilem co mi każą, mi sie zdaje ze glosy to jednak ludzie z przyszlosci,
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

Łukasz Ci powiem,że lepiej niech to beda głosy ludzi z przyszłosci niż z teraźniejszosci.
Awatar użytkownika
Smutny Łukasz
bywalec

Post autor: Smutny Łukasz »

lepiej zeby w ogole glosow nie bylo, wiec leki leki i jeszcze raz leki, dzieki leka nie slysze zadnych glosow, ani ludzi z przyszlosci, daibla, szatana, boga i innego syfu, glosy sa niebezpieczne bo w koncu zaczynasz wierzyc w to co one mowia, i tak sie w to wkrecasz ze po jakims czasie serce ci bije jak oni w cos cie wkrecaja to jest niebezpieczne, lepiej w ogole nie slyszec
danielek
zaufany użytkownik

No racja głosy to masakryczny syf zwłaszcza te komentujące.
martusia87
zarejestrowany użytkownik

Post autor: martusia87 »

Hej, głosy to demony i tylko Pan Jezus Chrystus może nas przed tym uratować! Módlcie się do Niego, On was chce przed tym dziadostwo uchronić...kocha was bardzo 😚
Zet22
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Zet22 »

Cierpienie Jezusa jest czymś o czym nie można zapomnieć.
danielek
zaufany użytkownik

Nie tylko Jezus cierpiał..
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Pamiętam jak podczas pierwszego epizodu domagałem się tego abym stał się elfem, one odpowiedziały że najpierw muszę mieć kleszcza. Ale blefowały, jak to głosy, miałem kleszcza pół roku temu i nic.
Pumba
zaufany użytkownik

Post autor: Pumba »

Ja słyszę głosy komentujące już prawie 10 lat, nigdy one u mnie nie znikły, nie słyszę ich tylko wtedy kiedy śpię.
empty28
bywalec

Post autor: empty28 »

Pumba pisze: sob kwie 06, 2019 3:33 pm Ja słyszę głosy komentujące już prawie 10 lat, nigdy one u mnie nie znikły, nie słyszę ich tylko wtedy kiedy śpię.
A bierzesz leki , czy leki Ci nie pomagają na głosy ?

Ta wogóle to ciekawi mnie skąd te głosy sie wogóle biorą tak z naukowego punktu widzenia.

Ja przezytałam ostatnio ,że
"Osobie w stanie psychozy nagle całkowicie zmienia się sposób przeżywania i kontakt z rzeczywistością. Przede wszystkim taka osoba bierze wszystko z otoczenia do siebie, co nazywamy urojeniami odnoszącymi. Polega to na tym, że różne osoby i rzeczy, które tak naprawdę powinny być neutralne, bo po prostu są w otaczającym nas świecie – obcy ludzie na ulicy, czyjaś rozmowa, tablice rejestracyjne samochodów, treści billboardów, programy telewizyjne czy radiowe – są braną przez taką osobę osobiście jako odnoszące się do niej.
Na przykład?
Idziemy ulicą, a ktoś zakaszle lub usłyszymy rozmowę obcych ludzi i myślimy, że to chodzi o nas, że to jest specjalnie do nas adresowane. Że coś się dzieje ukrytego, że rzeczywistość ma drugie dno, że ktoś przekazuje nam jakaś informację To rozszerzenie brania do siebie jest podstawowym zjawiskiem w schizofrenii paranoidalnej. "

no i czytam i czytam i choc nie mam postawionej diagnozy bo nie chodze do lekarza , ale wszystko do mnie pasuje jak ulał i omamy i "urojenia" i to wszystko co jest napisane tu i w innym artykułach i sie zastanawiam teraz ,że może własnie to My czyli sooby ktore tak to odbieraja maja racje? moze my odbieramy to wszystko tak jak jest a inni ludzie tzw "zdrowi" nie moga tego tak odbierac ? Nie mowie ze wszystko ale moze warto tez takie sprawy naukowo probowac wyjasnic bo moze sie okazac ze my odbieramy rozne rzeczy wlasnie prawdziwie ale lekarze uwazaja to za chorobe oraz nie chca tego zbadac naukowo.Ja wiem ze moze byc to niebezpieczne jesli ktos potrafi wyrzadzic krzywde tzn ze moze pod wplywem tego wszystkiego to zrobic ale jesli osoba nie ma w sobie nawet wstanie oderwanym od rzeczywistosci - nazwijscie to jak chcecie psychoza odrealnienie wyrzadzic komus krzywdy jesli ona taka sama w sobie nie jest i nawet na te wszystkieo bjawy nie raguje atakiem an kogos to moze schizofenia to stan jak np kac po zatruciu alkoholem moze w schizofrenii te psychozy to sa wlasnie pzoostalosci po zatruciu czyms ,i tu pytani po czym ? moze to prawda ,ze bialko ziwerzece lub pszeniczne w polaczeniu ze stresem i genami daje takieo objawy i wystarczy po porstu czegos tak nie pic nie palic nie jesc itp i to samo przejdzie i nie trzebab rac lekow ? sorry za taki nielad ale mam teraz nawał bodzcow roznych i nie moge sie skupic tak jakbym chciala
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Mam f20 i dokładnie wiem że taka psychoza to piekło , po cholerę nam piekło po śmierci jak już za życia dobrych kilka razy je przeszedłem . Ksiądz straszy piekłem ? Głupi jest, dać mu f20 i psychozę i dowie się co to jest piekło .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
empty28
bywalec

Post autor: empty28 »

Hej , tak sie zastanawiam co to moze znaczyc ,że
jak wczoraj szlam mialam omam bardzo szybki , ze ktos na mnie nagaduje,wzrokowy to chyba jest no i wiedzialam ze to omam tzn po chwili sie zorientowałam ze to omam i nagle głosy zaczeły kpić z tego ,tzn kpiły z tego ,że mam omamy,te głosy z tym ze niewiem czy byly one skierowane bezposrednio do mnie bo top szybk osie dzialy kpily i watpily w to ze przed chwila mialam omam.z czego to wynika ? czy to po prostu takie kolejne zagranie omamow wzrokowych i głosowych ?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Co to może oznaczać? To że masz psychozę i należy tym prędzej rozpocząć leczenie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Od marca cisza z głosami, najdłużej miałem głosy pielęgniarki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”