bez alkoholowe piwo
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: muzyk
bez alkoholowe piwo
Witam .Pije bez alkoholowe piwo karmi ,może 2 do 3 w tygodniu .Psychiatra mi powiedziała że moge tylko jedne w tygodniu .Ale mi sie nic złego nie dzieje jak wypije te 3 w tygodniu ,oczywiscie jedno a nie 3 naraz .Robie tak od ponad roku ,a psychiatra sie mie czepia (pije bo mi smakuje ).Co wy na to ?
- Słonecznik1
- bywalec
Re: bez alkoholowe piwo
w kaftan i do Ffganistanu na długie leczenie . Serio to nic złego ale bierzesz leki wiec alkoholu lepiej niepic wcale .Jednak jesli uprawiasz sport to ...a zresztą kto to wie jak masz silny organizm to zniesiesz duzo jak slaby to malo jakas alergia wada czy cós.Zresztą teraz doczytalem ze bezalkoholowe wiec ...a szykował sie taki wielki wykład..
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: muzyk
Słonecznik1 pisze: ↑wt maja 14, 2019 12:32 pm w kaftan i do Ffganistanu na długie leczenie . Serio to nic złego ale bierzesz leki wiec alkoholu lepiej niepic wcale .Jednak jesli uprawiasz sport to ...a zresztą kto to wie jak masz silny organizm to zniesiesz duzo jak slaby to malo jakas alergia wada czy cós.Zresztą teraz doczytalem ze bezalkoholowe wiec ...a szykował sie taki wielki wykład..
to co moge te bezalkoholowe?
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Karmi "moze" zawierac do 0,5% alkoholu. Mysle jednak, ze roznica jedno czy trzy to zadna roznica.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Pij sobie na zdrowie, najwyżej mięśnie odkwasisz po wysiłku i wspomożesz nerki:)- bezalkoholowe jest dobre i ma mało kalorii:)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?