Niecodzienne objawy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Niecodzienne objawy
Witam
Mam takie objawy,że myślę,że jestem Messim,albo mam tak duży talent i jestem wyjątkowy.To duży objaw choroby?Czy to schizofrenia?
Z góry dziękuje za coś konstruktywnego i brak hejtu.
Pozdr generał Tup
Mam takie objawy,że myślę,że jestem Messim,albo mam tak duży talent i jestem wyjątkowy.To duży objaw choroby?Czy to schizofrenia?
Z góry dziękuje za coś konstruktywnego i brak hejtu.
Pozdr generał Tup
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Niecodzienne objawy
Zależy ile w to energii wkładasz (w bycie Messim), i czy tak jest dosłownie, bo myślenie że ma się duży talent i bycie wyjątkowym jest spoko, warto gdy idzie za tym realizacja pasji.
k
k
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
No w sensie myślę o nim,że miał trudno,problem wzrostu i autyzm,ta lżejsza odmiana,ale jednak poważna choroba,a on jest sławny i ma dobrą komunikację jak na swoje problemy.
A ja byłem wyśmiewany,że nie umiem grać w internecie przez zawodników,którzy fuksem wygrali i bali się zagrać w szachy błyskawiczne.A teraz bez treningów(zamiast ćwiczyć szachy gram w FM,tak jak Messi dużo gra w playstation)wygrałem z dobrym przeciwnikiem w klubie,co dużo trenuje i ma spory potencjał.Po dłuższej przerwie wygrałem,bez wylewania potów na treningu.Chciałem coś kreatywnego,bo mnie wszystko nudziło i nużyło.Czy to są duże podobieństwa?
A ja byłem wyśmiewany,że nie umiem grać w internecie przez zawodników,którzy fuksem wygrali i bali się zagrać w szachy błyskawiczne.A teraz bez treningów(zamiast ćwiczyć szachy gram w FM,tak jak Messi dużo gra w playstation)wygrałem z dobrym przeciwnikiem w klubie,co dużo trenuje i ma spory potencjał.Po dłuższej przerwie wygrałem,bez wylewania potów na treningu.Chciałem coś kreatywnego,bo mnie wszystko nudziło i nużyło.Czy to są duże podobieństwa?
-
- zarejestrowany użytkownik
ja bym uważał z takim myśleniem dlatego żeby Messi się nie zreplikował w Twoim ciele
poważnie ja na początku mojej choroby będąc w lesie na spacerze myślałem, że jestem moim przyjacielem, przejmowałem jego cechy i nawet miałem jego barwę głosy co oczywiście mi się nie podobało. Miałem taką przypadłość, że wszystko o czym pomyślałem urzeczywistniało się w moim życiu... zacząłem nawet jeść pazernie cukierki tak jak on nie myśląc o innych.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja myślę poczytać jego biografie i będę wiedział więcej.Wiem tylko,że rodziców ma bardzo wykształconych ,zamożnych co rzadko się zdarza u piłkarza ze szczytu.
- piotrs
- zaufany użytkownik
tup
chyba leki przestales brac
jestes ZWYKLYM SCHIZOFRENIKIEM jak 400 tysiecy w polsce
chyba leki przestales brac
jestes ZWYKLYM SCHIZOFRENIKIEM jak 400 tysiecy w polsce
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Klasyczne urojenia wielkościowe. To jest schizofrenia.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.