Niecodzienne objawy

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Niecodzienne objawy

Post autor: Walet Pikowy »

Witam
Mam takie objawy,że myślę,że jestem Messim,albo mam tak duży talent i jestem wyjątkowy.To duży objaw choroby?Czy to schizofrenia?
Z góry dziękuje za coś konstruktywnego i brak hejtu.

Pozdr generał Tup
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Niecodzienne objawy

Post autor: Dobro »

Zależy ile w to energii wkładasz (w bycie Messim), i czy tak jest dosłownie, bo myślenie że ma się duży talent i bycie wyjątkowym jest spoko, warto gdy idzie za tym realizacja pasji.

k
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

No w sensie myślę o nim,że miał trudno,problem wzrostu i autyzm,ta lżejsza odmiana,ale jednak poważna choroba,a on jest sławny i ma dobrą komunikację jak na swoje problemy.

A ja byłem wyśmiewany,że nie umiem grać w internecie przez zawodników,którzy fuksem wygrali i bali się zagrać w szachy błyskawiczne.A teraz bez treningów(zamiast ćwiczyć szachy gram w FM,tak jak Messi dużo gra w playstation)wygrałem z dobrym przeciwnikiem w klubie,co dużo trenuje i ma spory potencjał.Po dłuższej przerwie wygrałem,bez wylewania potów na treningu.Chciałem coś kreatywnego,bo mnie wszystko nudziło i nużyło.Czy to są duże podobieństwa?
placzacybudda
zarejestrowany użytkownik

Post autor: placzacybudda »

ja bym uważał z takim myśleniem dlatego żeby Messi się nie zreplikował w Twoim ciele :) poważnie ja na początku mojej choroby będąc w lesie na spacerze myślałem, że jestem moim przyjacielem, przejmowałem jego cechy i nawet miałem jego barwę głosy co oczywiście mi się nie podobało. Miałem taką przypadłość, że wszystko o czym pomyślałem urzeczywistniało się w moim życiu... zacząłem nawet jeść pazernie cukierki tak jak on nie myśląc o innych.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Ja myślę poczytać jego biografie i będę wiedział więcej.Wiem tylko,że rodziców ma bardzo wykształconych ,zamożnych co rzadko się zdarza u piłkarza ze szczytu.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

tup
chyba leki przestales brac
jestes ZWYKLYM SCHIZOFRENIKIEM jak 400 tysiecy w polsce
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Tup pisze: pn kwie 15, 2019 11:09 pm Witam
Mam takie objawy,że myślę,że jestem Messim,albo mam tak duży talent i jestem wyjątkowy.To duży objaw choroby?Czy to schizofrenia?
Z góry dziękuje za coś konstruktywnego i brak hejtu.

Pozdr generał Tup
Klasyczne urojenia wielkościowe. To jest schizofrenia.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”