Potrzebuję porozmawiać
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zarejestrowany użytkownik
Potrzebuję porozmawiać
Witam, mam na imię Daniel. Choruje od 19 roku życia teraz mam 24. Mam problemy chyba że wszystkim, z pamięcią, męskimy sprawami, z libido to już nie wspomnę bo nic mnie nawet nie pociąga, ale to może jest nie ważne, chodzi mi tu o głosy, czy to jest możliwe że słyszę głosy ludzi których kiedyś w życiu spotkałem? słyszę je jak by były z nieba, nie reagowalem na to Bo wcześniej było mi to obojętne i nie wierzyłem w to, ale teraz chce się dowiedzieć czy to jest możliwe
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Re: Potrzebuję porozmawiać
Tak, z głosami to każda narracja jest możliwa.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
No to potrzebujesz pogadać czy nie?
Bo nazwa tematu jest nie adekwatna do treści......
Bo nazwa tematu jest nie adekwatna do treści......
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
-
- zaufany użytkownik
- Status: masarzysta
TO jest normalne nie wbijaj se faz do glowy przypominasz sobie konteksty tresci rozmowy z przeszlosci kazdy tak ma pozdrawiam
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Przeszłość trzeba zostawić za sobą i nie wracać do niej, uporządkować życie i swoją drogę którą idziesz.