niechciane posty
Moderator: moderatorzy
niechciane posty
Spotkałem się z taką bezszczelnością ze strony dr ewy motak (psycholog kliniczny) z II kliniki AM w Gdansku - bezszczelne babsko kłamało i wprowadzało mnie w błąd twierdząc, że pacjęt nie ma prawa otrzymać swojej historii choroby - cóż czego można spodziewać się po takich zakłamanych psychopatach, pedofilach - pewnie kurwach i złodziejach
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
niechciane posty
niestety musze przeniesc tu kilka postow, bo sa obrazliwe, jesli ktos chce kontynuowac ten styl to prosze tylko w tym watku, tak aby nie przeszkadzaly innym uzytkownikom forum
Proponuję jeszcze raz dobrze przeczytać poprzednie posty. Ja odpowiedziałem do tematu, Wiktoria nie i do tego obrzuciła mnie błotem. Niestety to jej poziom. Na początku napisałem o lekarzu, wizytach i moim zawodzie z nim (lekarzem) związanym. Następne posty -przyznaję -tyczyły Wiktorii, bo się wkurz.... , a nie żadnego jakiegoś gościa1! natomiast wiktoria jest chamska, po prostu i ciemna, bo nie umie nic doczytać...Pozdro.
------------- uwaga administratora
gościu wybacz: tym razem także do "niechcianych" ze względu na impertynencje
------------- uwaga administratora
gościu wybacz: tym razem także do "niechcianych" ze względu na impertynencje
-
- antypsychiatra
Re: Jak to w końcu jest z tą rentą?
ja pierdziele to jest tak lewackie ze latwiej sie samemu wyleczyc niz dostac rente, btw dalej sie leczcie i wierzcie lekarzom, oni juz was wylecza, szczegolnie wasza watrobe wy kroliczki lol. pozdro trzymajta sie. acha a ten system jest szatanski - pamietajcie o tym zeby nie czerpac z niego wzorcow.
acha i powiem wam jeszcze ze nie musiscie sie przejmowac depresja glosami itp, to sa faktycznei objawy niewlasciwego lub zaburzonego funkcjonowania mozgu ale musicie wyleczyc przyczyne - a w tym musicie odwolac sie do swojego wlasnego sumienia. a sumienie oczywiscie plynie stricte od Boga pana. smierc lewakom
acha i powiem wam jeszcze ze nie musiscie sie przejmowac depresja glosami itp, to sa faktycznei objawy niewlasciwego lub zaburzonego funkcjonowania mozgu ale musicie wyleczyc przyczyne - a w tym musicie odwolac sie do swojego wlasnego sumienia. a sumienie oczywiscie plynie stricte od Boga pana. smierc lewakom
zniszczyc wspolczesna psychiatrie, doprowadzic do utraty pracy przez obecnych specjalistow psychiatrow, pomoc ludziom. prawda!
jezeli masz pytania, chetnie pokoresponduje, jezeli jestes chory to ci byc moze pomoge.
jezeli masz pytania, chetnie pokoresponduje, jezeli jestes chory to ci byc moze pomoge.
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: Jak to w końcu jest z tą rentą?
właśnie przyczynę, ja tez o tym pisałem. Wtedy te skurwysyny, hieny cmentarne, karły w białych fartuchach stracą pracę i będą się musiały wziąć za prawdziwa robotę. Tak byłoby idealnie.da trance faker pisze:ja pierdziele to jest tak lewackie ze latwiej sie samemu wyleczyc niz dostac rente, btw dalej sie leczcie i wierzcie lekarzom, oni juz was wylecza, szczegolnie wasza watrobe wy kroliczki lol. pozdro trzymajta sie. acha a ten system jest szatanski - pamietajcie o tym zeby nie czerpac z niego wzorcow.
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: niechciane posty
aha, no i przemysł rozrywkowo- psychotropowy też miałby się z pyszna 
Uwaga ladmina - proszę nie tworzyć neologizmu, proszę nie mysleć
------------uwaga moderatora
proszę nie podszywać się pod admina.

Uwaga ladmina - proszę nie tworzyć neologizmu, proszę nie mysleć
------------uwaga moderatora
proszę nie podszywać się pod admina.
-
- zbanowany
- Kontakt:
Re: Jaki macie stopień niepełnosprawności
Komunikacja miejska to tandeta jest! Lepiej i zdrowiej jest chodzic piechotą czy katać rowerem i podziwiać świat piękny caały! A co najważniejsze ekologiczniej i mniej stresowo! teraz aut jest za dużo i graty z reguły stare z zachodu sprowadzane! Istny złom na kółkach! Te graty do kasacji powinny iść! Laski lecą na fury! każdy z moich kumpli, który ma prawo jazdy i samochód to se zdrowo rucha nienajpiękniejsze i nienajmądrzejsze kobiety co prawda ale zawsze se pędzla w piczy zamoczy!

Jestem komputerem atari! Moja moc obliczeniowa słaba bom już stary i dyskalkulik! Kasety to było coś! Olewam dyskietki i płyty CD, DVD czy Blu-ray!
<< R A T I C U S >> [[ S I M I A N ]]
Wife bimbo, husband redneck and our son bubba! gg 5473221
<< R A T I C U S >> [[ S I M I A N ]]
Wife bimbo, husband redneck and our son bubba! gg 5473221
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: sagndskalgnsdak;bvon sando;sia gnsldnb iasgnwkd ngaksnbakhgidng
- Gadu-Gadu: Faisalabad
Re: niechciane posty
bo sa obrazliwe, jesli ktos chce kontynuowac ten styl to prosze tylko w tym watku, tak aby nie przeszkadzaly innym uzytkownikom forum

leather-jackets men leather jackets bomber-jacket bomber jackets handbags4sure handbags4sure link test-king asvab practice test
Re: Grupa inwalidzka
Ogromna prośba o pomoc!
Mam wielką prośbę – możliwe, że trochę odbiegając od tematu, ale przyznaję że jestem bardzo zdesperowana. Otóż – prowadzę badania nad osobami chorymi na schizofrenię, którzy są/byli kiedyś w związku. Jest to kwestia wypełnienia trzech krótkich kwestionariuszy, anonimowo. Niestety, ani w szpitalu do którego mam dostęp, ani na prowadzonych przeze mnie warsztatach po prostu nie ma osób w związkach Błagam Was o pomoc, bo inaczej nie będę w stanie skończyć pracy magisterskiej. Jeżeli macie schizofrenię i kiedykolwiek byliście w związku, bądź znacie taką osobę i możecie jej przekazać informację o prowadzonych przeze mnie badaniach to proszę, wypełnijcie ankietę pod podanym linkiem:
http://www.survio.com/survey/d/V5H3P1O1V6I8O9T6W
------------- uwaga moderatora zbyszek
post przesunięty z wątku: viewtopic.php?f=8&t=5004
powtórzony w viewtopic.php?f=48&t=17373
Mam wielką prośbę – możliwe, że trochę odbiegając od tematu, ale przyznaję że jestem bardzo zdesperowana. Otóż – prowadzę badania nad osobami chorymi na schizofrenię, którzy są/byli kiedyś w związku. Jest to kwestia wypełnienia trzech krótkich kwestionariuszy, anonimowo. Niestety, ani w szpitalu do którego mam dostęp, ani na prowadzonych przeze mnie warsztatach po prostu nie ma osób w związkach Błagam Was o pomoc, bo inaczej nie będę w stanie skończyć pracy magisterskiej. Jeżeli macie schizofrenię i kiedykolwiek byliście w związku, bądź znacie taką osobę i możecie jej przekazać informację o prowadzonych przeze mnie badaniach to proszę, wypełnijcie ankietę pod podanym linkiem:
http://www.survio.com/survey/d/V5H3P1O1V6I8O9T6W
------------- uwaga moderatora zbyszek
post przesunięty z wątku: viewtopic.php?f=8&t=5004
powtórzony w viewtopic.php?f=48&t=17373
Re: Raport -schizofrenia. Perspektywa społeczna...
Ale z Ciebie k**wa.
Chyba odchodzę z tego forum bo tu same po**by są (z paroma wyjątkami).
------------- uwaga moderatora karuna
post przesunięty z wątku: ./viewtopic.php?f=8&t=18557
Chyba odchodzę z tego forum bo tu same po**by są (z paroma wyjątkami).
------------- uwaga moderatora karuna
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
Re: Raport -schizofrenia. Perspektywa społeczna...
Szanowny panie Zbyszku , bardzo pana proszę o to , aby pan jako właściciel tego forum zdecydował się na wyrażenie pana niezależnego zdania na temat zarzutów jakie stawiam Moi w tym temacie i aby pan , panie Zbyszku wyraził pana niezależne zdanie na temat tego , czy mam rację w moich zarzutach wobec zachowania Moi na tym forum wobec mojej osoby . Stanowczo apeluję do pana , panie Zbyszku o reakcję w tej sprawie !
------------- uwaga moderatora moi
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
Re: renta
Renty za niskie są w Polsce co tylko biedą większą skutkuje! Chory musi jechać na rentę do Niemiec by było go stać na kokainę i prostytutki! Sieg heil! Arbeit macht frei! Adolf Hitler ist tot! Gigantisch und titanisch krankenhaus! Kranke kopf! 
post przesunięty z wątku: ./viewtopic.php?f=8&t=2292

post przesunięty z wątku: ./viewtopic.php?f=8&t=2292
Re: Jednorazowy dodatek do rent i emerytur
Powinni jeszcze Ciebie zamrozić żeby w przypadku postępu nauki i możliwości udowodnienia,że jesteś gamoniem a nie żadnym niezdolnym do pracy zamknąć w łagrze,żebyś odrobił to co już wziąłeś od państwa
Re: Chce do szpitala
Czemu mój post zniknął, nie napisałem w nim niczego złego, ani obraźliwego?
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Obrażałeś mnie, dlatego wywaliłam ten post.
Koniec offtopu, a powrót do tematu
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dlaczego oszukujesz? Nie powiedziałem żadnego złego słowa pod twoim adresem i nigdy nikogo nie obrażałem, a tym bardziej ciebie. Odpowiedziałem jedynie na twój zarzut że nie życzymy tobie śmierci, co nie jest zgodne z prawdą i przykre oskarżenie, bo każdy tu ciebie lubi i radzi jak może najlepiej. To zdecydowanie jest nadużycie uprawnień. Nie po to piszę posty by miały znikać bez śladu.Maksymiliana pisze: ↑sob mar 30, 2019 5:43 pm Obrażałeś mnie, dlatego wywaliłam ten post.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ja widziałam co innego.....
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Okej zostawmy to chyba wiem co ci się nie spodobało, prawda