Rysperydon a hiperprolaktymia
Moderator: moderatorzy
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Rysperydon a hiperprolaktymia
2mg rysperydonu to mój wybawca. Niestety po nim mam hiperprolaktymię (brak okresu, mlekotok, pewnie coś jeszcze). Czy ktoś się orientuje w lekach, które obniżają poziom prolaktyny? Teoretycznie arypiprazol 30mg miał tak działać, ale nie działa... Może jest coś jeszcze?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Rysperydon a hiperprolaktymia
Są leki które tylko obniżają prolaktynę, swoją drogą brałem wszystkie trzy. Rispolept, po którym mialem właśnie hiperprolaktynemię, później środek na zbicie prolaktyny a teraz abilify i sobie go chwalę, nie zmieniam a mam, 30mg.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Rysperydon a hiperprolaktymia
Dostałam kwetiapinę o przedłużonym uwalnianiu 150/300mg. Mam nadzieję, że zadziała na mnie podobnie dobrze jak rysperydon. Jestem zawiedziona, że w moim przypadku arypiprazol nie obniżał poziomu prolaktyny... Jeśli jednak kwetiapina nie zadziała, to z uporem będę błagać moją panią prowadzącą, żeby dała mi z powrotem rysperydon i tym razem jakieś inne środki obniżające prolaktynę.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.