Choroby nie istnieją.
Moderator: moderatorzy
Choroby nie istnieją.
Tak na dobrą sprawę choroby nie istnieją...wszystko rozchodzi się o energię, wystarczy uzupełnić jej brak i z głowy i to dosłownie w minutę każdej choroby można się pozbyć.
Najlepiej zrobić jak najszybciej bo chociaż wszystko jest energią to szybko ją zużywamy a więc najlepiej coś co ma najwięcej energii czyli tryptoamina, która posiada wszystkie energie a jest zawarta w grzybach szeroko pojętych a najłatwiej polecam q10 z apteki albo sklepu z odzywkami.
Najlepiej zrobić jak najszybciej bo chociaż wszystko jest energią to szybko ją zużywamy a więc najlepiej coś co ma najwięcej energii czyli tryptoamina, która posiada wszystkie energie a jest zawarta w grzybach szeroko pojętych a najłatwiej polecam q10 z apteki albo sklepu z odzywkami.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
Re: Choroby nie istnieją.
a jakie grzyby Pan mi poleci, dodam, że mam uczulenie na krewetki, a obce mi wynalazki typu Koenzym.
a na poważniej to pytam poważnie przecież - czy uzdrowiałeś, a może porzuciłeś swoje lekarstwa i po tygodniu tak ładnie nam prawisz, że choroby nie ma ?
ja też tak chciałem, ale później musiałem to naprawiać poprzez 1. rzyganie 2. odespanie 3. terpie jeden na jednego, bo z ludźmi tylko choruje
a na poważniej to pytam poważnie przecież - czy uzdrowiałeś, a może porzuciłeś swoje lekarstwa i po tygodniu tak ładnie nam prawisz, że choroby nie ma ?
ja też tak chciałem, ale później musiałem to naprawiać poprzez 1. rzyganie 2. odespanie 3. terpie jeden na jednego, bo z ludźmi tylko choruje
a oto moja noga
- piotrs
- zaufany użytkownik
chyba halucynogeny brales i ci zaszkodzily
Jako, że jesteśmy polakami to jesteśmy od bólu i praktycznie nie mamy szans się leczyć a nawet hivem można się zarazić przez głowę...toteż kto wie czy nie zdrowiej jest być przebadanym na hiva i mieć na niego leki ale najbardziej sprawdzonym sposobem jest właśnie q10, praktycznie jedyna szansa na walke z korporacjami o naszą kasę.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Kiedy ja sobie wmówiłam że jestem zdrowa i odstawiłam leki, to wszystko powróciło ze zdwojoną intensywnością. Nie, podziękuję.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Trzeba brać poprawkę na to co tu piszą, zero pojęcia o chorobach psychicznych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
popieramRoman Tiang pisze: ↑czw lut 21, 2019 9:59 pm Choroba to jest po prostu, stan poczucia bycia biednym człowiekiem.
można też chorować ale nie być chorym
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał