Abilify na aktywizację
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: Abilify na aktywizację
O przepraszam bardzo, napisałem że mi nie pomaga że dla mnie shit ale może komuś pomoże. Wczytaj się w temat co pisałem.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Proponuję zajrzeć do ulotki leku Abilify. Jest tam chyba ze 30 różnych możliwych skutków ubocznych i w tym omdlenia. To są wyniki reprezentatywne na dużej populacji pacjentów.
- carlorosi90
- zarejestrowany użytkownik
- Status: bezrobotny
ja mowilem na to abilifan bo tyle widzialem co chwile przed wyrzuceniem recepty do smietnika ale nie wykluczam ze to swietny lek na chorobe ja to nie lubie lekow wole co troche londowac w szpitalu
Nie wiem kiedy życie stało się zimą w której by przetrwać trzeba się tulić do najwiekszych wrogów . . .
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
ja już to biorę 7 lub 8 lat z małymi przerwami (wcześniej rispolept), ale nie pije alkoholu, ani nie palę, a Ty ?
Jak u Ciebie wygląda sprawa z używkami ?
Czy myślisz, że one przyczyniają się do ww. skutków ubocznych i je przyspieszają, zakładając, że bierzesz np. aryzarela 30 mg ?
Jestem na takiej dawce 8 lat, co mam robić ?
Na razie czuje się dobrze, lecz od około 4 miesięcy aktywność dzienna spadła.
a oto moja noga
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
U mnie Abilify uszkodził "elektryczność serca" to ma coś wspólnego z rozrusznikiem naturalnym który mamy. Nawet siedzieć przez parę godzin nie mogłem. Tylko chodzić mogłem i leżeć. Ja dostałem olzapinę i odżyłem po niej.