Abilify na aktywizację

aripiprazol

Moderator: moderatorzy

Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Re: Abilify na aktywizację

Post autor: Miś Uszatek »

O przepraszam bardzo, napisałem że mi nie pomaga że dla mnie shit ale może komuś pomoże. Wczytaj się w temat co pisałem.
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Proponuję zajrzeć do ulotki leku Abilify. Jest tam chyba ze 30 różnych możliwych skutków ubocznych i w tym omdlenia. To są wyniki reprezentatywne na dużej populacji pacjentów.
Awatar użytkownika
carlorosi90
zarejestrowany użytkownik
Status: bezrobotny

Post autor: carlorosi90 »

ja mowilem na to abilifan bo tyle widzialem co chwile przed wyrzuceniem recepty do smietnika ale nie wykluczam ze to swietny lek na chorobe ja to nie lubie lekow wole co troche londowac w szpitalu
Nie wiem kiedy życie stało się zimą w której by przetrwać trzeba się tulić do najwiekszych wrogów . . .
Awatar użytkownika
PanSerduszko
zaufany użytkownik

Post autor: PanSerduszko »

lng pisze: ndz wrz 16, 2018 10:07 am Byłem fanem abilify do czasu. Po 8 latach zaburza jakoś oddychanie i człowiek może mdleć. Nie wiem czy to przez działanie na serce czy na żyły czy tętnice. Ale przez parę lat można go spokojnie stosować.

ja już to biorę 7 lub 8 lat z małymi przerwami (wcześniej rispolept), ale nie pije alkoholu, ani nie palę, a Ty ?
Jak u Ciebie wygląda sprawa z używkami ?
Czy myślisz, że one przyczyniają się do ww. skutków ubocznych i je przyspieszają, zakładając, że bierzesz np. aryzarela 30 mg ?
Jestem na takiej dawce 8 lat, co mam robić ?

Na razie czuje się dobrze, lecz od około 4 miesięcy aktywność dzienna spadła.
a oto moja noga
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

U mnie Abilify uszkodził "elektryczność serca" to ma coś wspólnego z rozrusznikiem naturalnym który mamy. Nawet siedzieć przez parę godzin nie mogłem. Tylko chodzić mogłem i leżeć. Ja dostałem olzapinę i odżyłem po niej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „abilify”