Myślisz że potrzebne im do czegoś jakieś przypadkowe forum,aby rekrutować psychopatów, schizofreników i morderców?pogrzebany żywcem pisze: ↑śr sty 23, 2019 2:33 pmNie jesteśmy kolegami! A może kolejny "agent Tomek" oddelegowany przez władzę na forum wariatów by szukać następnych Stefanów W. do dokonywania "spontanicznych" zamachów na polityków opozycji. Paru mocnych kandydatów potrafię już wytypować. Praca twoja i Zbycia przynosi efekty. Kto będzie następny funkcjonariuszu "wyjątek"?
Czy schizofrenicy to też normlani ludzie?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Czy schizofrenicy to też normlani ludzie?
-
- bywalec
Nie trzeba rekrutować jak widać. Co chwile ten lub inny robi pobojowisko w galerii atakując nożem bojowym niewinnych lub wjeżdża rozpędzonym samochodem w tłum na przystanku. O tych co konćzą swój żywot gwałtem juz nawet się nie mówi.
-
- bywalec
Zastanawiające ile w tej kwestii mają do powiedzenia użytkownicy zarejestrowani w ostatnim miesiącu i mający poniżej 100 postów na koncie.
Dziś w radiu była akurat audycja o małoletnich samobójcach, ponoć ich liczba zwiększyła się czterokrotnie!
-
- bywalec
Znudził ci się nick "wyjatek" pisowczyku?
Wiesz ty, wyjątek i ortagon że nie trzeba rekrutować, dziwnym trafem zarejestrowaliście się jednocześnie, dziwnym trafem jesteście zwykłymi użytkownikami i dziwnym trafem macie poniżej 100 postów.
Po co się doszukiwać zbieżności i zależności? Czy nie dosyć mamy innych objawów chorobowych? Nie lepiej zwyczajnie brać rzeczy takimi jak one są i nie doszukiwać się drugiego trzeciego dna? Wszyscy tu jesteśmy chorzy, a pisanie ma działanie kojące więc dyskutujmy sobie po prostu trzymając przy tym jako taki poziom.
dziwnym trafem zarejestrowaliście się jednocześnie, dziwnym trafem jesteście zwykłymi użytkownikami i dziwnym trafem macie poniżej 100 postów.
[/quote]
To rzeczywiście wyjątkowo podejrzane
[/quote]
To rzeczywiście wyjątkowo podejrzane
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
@up ortagon idziemy na piwo po służbie?
Mnie też zabierzcie, ale wypiję herbatę okej? Oczywiście tylko tak mentalnie. Z domu do brudnej speluny za nic bym się nie ruszył, nie ma takiej mocy żeby mnie tam zaciągnąć. Wdychać smród papierosów, piwska i potu błee.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Ja mogę powiedzieć o sobie, że jestem idealnym przykładem, że nie.
blablabla
- Catastrophique
- bywalec
Bo przeciez kazdy bar to brudna speluna. I jest tylko jeden na miasto.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Nawet jak jest czysty to jest przybytkiem zła i w każdym brzydko pachnie alkoholem i papierochami.
- Catastrophique
- bywalec
Przybytek zla. Caly czas zapominam na jakim forum jestem.
A uważasz, ze to jest dobre by wlewać w siebie litry trucizny, bełkotać bez sensu, truć się paskudnym i śmierdzącym dymem, rechocząc przy tym jak opętany? Mało który z nas w najgorszym okresie choroby tak się zachowuje.
- Catastrophique
- bywalec
Wszystko to mozna robic z umiarem i czuc z tego przyjemnosc. Ty to za bardzo wyolbrzymiasz w zla strone. Na pewno jest to lepsze niz przesiadywanie przed komputerem.
Co jest złego w przesiadywaniu przed komputerem? Tym bardziej, ze pracuję przy komputerze. Nie wspominając już o jego walorach terapeutycznych. Co do prawdziwego zła to nie można robić coś złego z umiarem.
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
"Co do prawdziwego zła to nie można robić coś złego z umiarem."
nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu to zło
a umiarkowane jedzenie i picie to nie zło
więc obaliłem twój argument
nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu to zło
a umiarkowane jedzenie i picie to nie zło
więc obaliłem twój argument
Kiedyś Papież ponoć powiedział, że to co się zjada nie jest grzechem, nawet w czasie postu, gorsze jest to co wypluwamy, szczególnie w złości.