Czy schizofrenicy powinni decydować się na dziecko...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Czy schizofrenicy powinni decydować się na dziecko...
dziecko to duża odpowiedzialnosc
- Kiciuś_XXL
- moderator
Dobrze, że nie jestem bezpłodnym schizofrenikiem.
- Catastrophique
- bywalec
Chce coreczke
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
A dom nie daje gwarancji schronienia. A samochod nie daje gwarancji bezpieczenstwa. A ludzie nie zawsze nas rozumieja. A zycie nie zawsze jest dobre.Może dlatego, że branie tabletek tak naprawdę nie daje gwarancji remisji.
Tak naprawde nigdy nie ma gwarancji, ze cos sie...i mamy sie tym ograniczac? W imie czego?
Warto odrzucic obawy i byc po prostu szczesliwym, zaufac Bogu badz losowi. Wielu chorych ma dzieci i sa szczęśliwi, poza tym.
Tik tak tik tak

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja mam swoją wolę prywatną i zdanie.
Co zauważyłem lubią chorzy powiększać swoje ograniczenia,getto nazwijmy i sami zostać ofiarami decyzji pod presją społeczeństwa i patrzenia na to stereotypowo.
Co zauważyłem lubią chorzy powiększać swoje ograniczenia,getto nazwijmy i sami zostać ofiarami decyzji pod presją społeczeństwa i patrzenia na to stereotypowo.
Ja to doskonale rozumiem, ale ustawodawca nie.Catastrophique pisze: ↑pn sty 14, 2019 4:27 pmA dom nie daje gwarancji schronienia. A samochod nie daje gwarancji bezpieczenstwa. A ludzie nie zawsze nas rozumieja. A zycie nie zawsze jest dobre.Może dlatego, że branie tabletek tak naprawdę nie daje gwarancji remisji.
Tak naprawde nigdy nie ma gwarancji, ze cos sie...i mamy sie tym ograniczac? W imie czego?
Warto odrzucic obawy i byc po prostu szczesliwym, zaufac Bogu badz losowi. Wielu chorych ma dzieci i sa szczęśliwi, poza tym.
LaDopamina
- Catastrophique
- bywalec
Chodzi Ci o ten zakaz ozenku dla chorych psychicznie? Tez o tym myslalem i dam rade bez slubu. Partnerka tez na pewno to zrozumie. O milosc tu chodzi.unreal pisze: ↑pn sty 14, 2019 4:42 pmJa to doskonale rozumiem, ale ustawodawca nie.Catastrophique pisze: ↑pn sty 14, 2019 4:27 pmA dom nie daje gwarancji schronienia. A samochod nie daje gwarancji bezpieczenstwa. A ludzie nie zawsze nas rozumieja. A zycie nie zawsze jest dobre.Może dlatego, że branie tabletek tak naprawdę nie daje gwarancji remisji.
Tik tak tik tak