jeżeli twój chomik umarł - wiedz że stał się jeżem.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
chora głowa chce
bywalec

jeżeli twój chomik umarł - wiedz że stał się jeżem.

Post autor: chora głowa chce »

Każdy chomik przychodząc na świat zostaje schwytany i umieszczony w zoo przeznaczony na cierpienie. Ponieważ na sprzedaż dzieciom. Źli ludzie o tym wiedzą dlatego badają mówią że szczury tak naprawdę chomiki i porównują wyniki badań do ludzkich. Chomiki są bardzo inteligentne, mają chomiczy internet i komputery, ale o tym za chwile.
Więc wszystkie chomiki jakoś dziwnie szybko umierają? Nic bardziej mylnego, w taki sposób uciekają na wolność.

Więcej nie mogę napisać, poniważ chomiki znają także teleportacje kiedy je wciągniesz odkurzaczem.

Nie mogę więcej pisać, bo chomiki mnie podadzą pod chomiczy trybunał stanu.

elo.
haker dz3w0 - ending story true.
NNFoF_
bywalec

Re: jeżeli twój chomik umarł - wiedz że stał się jeżem.

Post autor: NNFoF_ »

odchodzę z forum. 2019.01.05

[youtube]gjCiCzLDeOA[/youtube]
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2019 3:05 pm przez NNFoF_, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
Awatar użytkownika
PanSerduszko
zaufany użytkownik

Re: jeżeli twój chomik umarł - wiedz że stał się jeżem.

Post autor: PanSerduszko »

przed diagnozą miałem 3 chomiki, w trakcie leczenia jednego
czy te wcześniejsze jeżyczki teraz spotykają się z tym ostatnim ?
a pytan - nie podgryzają tego ostatniego, w końcu egzystował z leczonym pacjentem nieistniejącego już numeru oddziału 13-tego ?
a oto moja noga
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”