NUDY
Moderator: moderatorzy
NUDY
macie jakies sposoby na nude duzo sie nudzicie napiszce
ja siedze na kompie zazwyczaj ponad pul dnia dziennie bo niepotrafie zorganizowac czasu, sluham muzy siedze na necie najhetniej gg bo to muj najczestszy konkakt z ludzmi
edit
hyba lepiej powinienem umiescic ten temat w dziale kto pomoże ...
ja siedze na kompie zazwyczaj ponad pul dnia dziennie bo niepotrafie zorganizowac czasu, sluham muzy siedze na necie najhetniej gg bo to muj najczestszy konkakt z ludzmi
edit
hyba lepiej powinienem umiescic ten temat w dziale kto pomoże ...
www.pajacyk.pl klikac na brzuh to daje 5groszy na dzieci jakies tam biedne
czesc
czesc
-
- bywalec
Re: NUDY
Kobieta. Lepiej żywa, niż poznana na jakimś czacie. I najlepiej ciekawej urody, żeby oko miało gdzie wędrować =)sad_grey pisze:macie jakies sposoby na nude
"Twarz, która nie daje światła, nigdy nie będzie gwiazdą."
czasmi cieszko mi sie na gg dogadac z kims, jka narazie spotkanie to tylko marzenie
czesc
czesc
-
- bywalec
-
- bywalec
Re: NUDY
Wymieniłem tylko jedną cząstkę mojego podejścia do kobiet, jakie jest całe to już zostawie dla siebie* =)xena pisze:to jakby o mnie... Ej Kruku ale masz podejscie do kobiet!KrukBezOka pisze:
Kobieta. Lepiej żywa, niż poznana na jakimś czacie. I najlepiej ciekawej urody, żeby oko miało gdzie wędrować =)
* nucąc pod nosem..Październik "Kobieta to róża, która Ciebie kaleczy / Kobieta to choroba, której nikt nie wyleczy.." =)
"Twarz, która nie daje światła, nigdy nie będzie gwiazdą."
a czemu nieWiktoria pisze:Nawet nie podałeś gadu.
Kod: Zaznacz cały
831859
Ostatnio zmieniony śr kwie 12, 2006 10:54 am przez sad_grey, łącznie zmieniany 1 raz.
czesc
czesc
to moje poczucie humoru-czasmi straszne
czesc
czesc
musze cos zrobic z ta nuda bo z tego biora sie "najlepsze" shizy, niby ostatnio nie jest tak zle ... ale tyle rze czy by sie hcialo zrobic

czesc
czesc
-
- zarejestrowany użytkownik
nie umiem sie nudzic!!ale pamietam ze kiedys wiedzialam co to jest.z tego co pamietam to najpierw nalezy zaczac od realizacji rzeczy na ktore ma sie ochote,chodzby to mialo byc wyjscie do sklepu, bo jak wejdziesz do sklepu to mozesz np. zatrzymac sie kolo stoiska z gazetami, dorwiesz jakąs fajna gdzie np. przez przypadek przeczytasz ze jest dzis na miescie jakies fajne cos np. przedstawienie za free, pójdziesz okarze sie ze jest fajne i za tydzien jest nastepne pojdziesz, przez przypadek poznasz kogos bardzo fajnego i okaze sie ze jutro znowu gdzies wychodzisz, a podrodze zainteresowalo cie znowu pare rzeczy i juz masz czas wypelniony po brzegi.prosty scenariusz, nieco trywialny, ale czasem wystarczy tylek podnieść i ruszyc sie,proste bardzo dlatego takie trudne.
teraz cierpie raczej na marnotrawienie czasu ale to juz jest inny problem