Racjonalizm
Moderator: moderatorzy
Racjonalizm
Polecam wszystkim dobrego linka www.racjonalizm.pl . Jest to stronka dla ludzi wolnego myslenia, studentow i naukowcow w ktorej wyjasnione sa swiatopoglady religijne i krytyczne spojrzenie na religie ale nie tylko. Tym ktorzy so juz tak daleko jak Zbyszek i tym ktorzy maja takie zamiary lub watpliwosci. Szczegolnie polecam tu zajrzec Zbyszkowi gdzie wielu wybitnych ludzi wyjasnia nam jak zostac wolnym myslicielem i co nas moze chamowac by nim zostac.
Re: Racjonalizm
Z tego co wiem to masońska strona i jest tam masa propagandy jak wszędzie. Świadczy o tym już ikonka serwisu z pacyfką. Ja osobiście wole klimaty typu David Icke lub Maurice Cotterell. Icke ma na swojej stronie niezly filmik opisujacy co sie dzieje. Jest jeszcze Alex Jones i wielu innych - wystarczy poszukac z google.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
- Clamo
- moderator
mnie przekierowywuje na siennicki.pl Nie chodzi Ci czasem o http://www.racjonalista.pl/ ?
"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
ja się tam trzymam zasady, że wszystko powinno być tak proste jak to mozliwe, ale nie prostsze.
polecam www.racjonalista.pl
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
To chyba Einstein?neurotyk pisze:ja się tam trzymam zasady, że wszystko powinno być tak proste jak to mozliwe, ale nie prostsze.