Ja widziałam ludzi w kapeluszach, demony, twarze w ścianie i anioły. Głosy każą mi sie zabić. A Wam co najbardziej utkwiło w głowie?

Moderator: moderatorzy
Mi też kazał sięzabic ale to był piękny kobiecy głos.3 miesiące trwała ta psychoza.Stare porąbane czasy.
Znam go ale mój aż tak mocno nie fałszuje rzeczywistości. To nie ludzkość jest zła to nie ludzie to ta przeklęta choroba Ciebie i mnie wtłoczyła w takie dno, gdzie możemy jedynie odczuwać, że nie ma jutra.raichu pisze: ↑ndz paź 28, 2018 6:11 pm A ja często widzę i słyszę takiego potwora co namawia mnie do samobójstwa. Mało że widzę to czuję jego dotyk oddech ciepło itp. Twierdzi że ludzkość jest zła i przez nią mam problemy stres doła itp i że nie należę tutaj. Że tutaj nie ma jutra że nie ma przyszłości dla świata i ulegnie on samozagładzie w końcu. I że jedyne wyjście to "s" i ucieczka z tego świata i on mnie wtedy zabierze do ich świata gdzie nie będę miał problemów. Okropne to jest. Stres i przeżycia nasilają te objawy. Ale w sumie polubiłem go bo nieraz ma rację.