wyleczylem schizofrenie krolewska
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
wyleczylem schizofrenie krolewska
schizofrenia to niedotlenienie mozgu.
krzywdy wiatr, głos poranka, cień nuty słońca,
pieprzenie,
wiesz to nie wiersz, jak nie zrozumiesz po przeczytaniu.
pieprzenie,
wiesz to nie wiersz, jak nie zrozumiesz po przeczytaniu.
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: wyleczylem schizofrenie krolewska
Możesz coś więcej napisać na ten temat? Jak długo już jesteś w remisji?
chory nigdy nie byłem, to nie moja wina że lądowałem do pscyhiatryka bez powodu i przeżywałem tam dramaty. ludzie chorzy to nie labradory.
na szczęście dzisiaj nic nie grozi wysyłką do andrychowa(szpitala)/rzeźni, więc jest dobrze. rozpisałem wczoraj plan na dzisiaj co zamierzam robić każdego dnia, więc spadam bo mam jeszcze trochę do zrobienia.
elo, eden
na szczęście dzisiaj nic nie grozi wysyłką do andrychowa(szpitala)/rzeźni, więc jest dobrze. rozpisałem wczoraj plan na dzisiaj co zamierzam robić każdego dnia, więc spadam bo mam jeszcze trochę do zrobienia.
elo, eden
Jestem wycięty z norm społecznych, trochę przez szczęście, mam warunki finasowe, że mam mieszkanie, nie muszę pracować, nie mam stresów. A ludzie mówią że jestem chory i mówią żebym się leczył albo polepszy swoje perspektywy. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- bywalec
O, to super, że masz warunki finansowe
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ma to też swoje minusy, ale nieważne.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 12:21 amO, to super, że masz warunki finansowenie każdy ma tyle szczęścia
![]()