Kobiety chcą miłości, mężczyźni chcą seksu
Moderator: moderatorzy
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Re: Kobiety chcą miłości, mężczyźni chcą seksu
Rozmawiam z koleżanką która ma kolegę ponad 50 lat. Gość ma pieniądze i przychodzą do niego dziewczyny bo po prostu je sponsoruje. Zapytałem się ile mniej więcej jest tych dziewczyn? Powiedziała mi że gdzieś tak 15, pytam się dalej, które uprawiają z nim seks? Nie zastanawiając się powiedziała że wszystkie, oczywiście razem z moją koleżanką. Także nie łudźcie się chłopcy prawdziwą miłością, tylko zarabiajcie dużo i bądźcie bogaci, wtedy Wam dziewczyn nie zabraknie. Wszystkie one mają nie więcej jak po 20 kilka lat.
- Catastrophique
- bywalec
Cezary pisze, ze wartosciowe sa tylko dziewice, a Wowo sprowadza wszystko do pieniedzy. Yeah.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- wowo
- zaufany użytkownik
Już dawno przestałem się łudzić czystą miłością, do gara jej nie włożysz a te wszystkie dziewice zaliczają chłopcy z bogatych domów, bo samochód, dobrze ubrany, do restauracji zabierze, telefon kupi, dobry "kit" wciśnie, mama z tatą zgadza się na tego chłopca itd. Za stary koń jestem i co nieco już widziałem, także czym mniej się łudzę tym mniej jestem zaskoczony.
- Catastrophique
- bywalec
Malo widziales zatem, bardzo. Mentalnosc ktora opisujesz zdarza sie, jesli w ogole, u nastolatków. Ludzie dojrzali, a takich jest masa, zachowuja sie inaczej i maja zupelnie inne priorytety. Poza tym, posiadanie kasy aby miec co włożyć do gara, nie wyklucza milosci.
Komunaly o tym, ze kasiasci maja wszystko, sa bzdura. Tacy ludzie sa czesto bardzo nieszczęśliwi ponieważ milosci sobie nie kupia a akceptacji, jak my wszyscy, potrzebują.
Komunaly o tym, ze kasiasci maja wszystko, sa bzdura. Tacy ludzie sa czesto bardzo nieszczęśliwi ponieważ milosci sobie nie kupia a akceptacji, jak my wszyscy, potrzebują.
Jeden woli "nówkę nie śmiganą", inny "seksualnie kompetentną". Zależy chyba od środowiska. Jedna ma kompleks dziewictwa, inna wręcz przeciwnie.
- wowo
- zaufany użytkownik
Oczywiście są takie które wyjdą z miłości i będą dziewicami ale procentowo na pewno to się kiepsko przedstawia, w swoim życiu znałem taką tylko jedną.
- wowo
- zaufany użytkownik
Dodam tylko że też nie tak do końca bo szachowała chłopcami aby miał pracę i pieniądze, jedynie dziewctwa dochowała do ślubu.
Bo był przedmałżeński. Z każdym kandydatem i narzeczonym
Żeby wspólnie z nimi celebrować bogactwo? To jeszcze coś innego niż miłość i seks?wowo21975 pisze: Także nie łudźcie się chłopcy prawdziwą miłością, tylko zarabiajcie dużo i bądźcie bogaci, wtedy Wam dziewczyn nie zabraknie.
To ja wolę kochać samego siebie niż takie ....
- wowo
- zaufany użytkownik
Cholera wie jak to jest tak do końca wcale nie mówię że to dobrze że tak jest, bo nie powinno, ale eh....
- Catastrophique
- bywalec
Tak czy siak powinienes kochac samego siebie. To pomaga i jest przydatne w zyciu.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Pasywne kochanie tylko siebie przeszkadza w rozwoju społecznym.
-
- bywalec
Nie no, bez przesady, można znaleźć takie, które czekają i nie są to katoliczki, niektóre mają zasady od tak.Catastrophique pisze: ↑czw wrz 13, 2018 12:32 pm Tak, tylko praktycznie zadna dziewczyna nie czeka z seksem do slubu. To nawet nienaturalne. Seks jest stworzony takze dla mlodych, nastolatkow. Koscielne "wytyczne" sa raczej w tym temacie lekcewazone, wrecz obsmiewane.
- Catastrophique
- bywalec
Ile takich znasz? Co to za zasada? Czekac na obopolna przyjemnosc do slubu? To glupie i niezyciowe. Mamy prawo do przyjemnosci, nikt nie ma prawa tego ograniczac jakimis smiesznymi zasadami, doktrynami.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:13 pmNie no, bez przesady, można znaleźć takie, które czekają i nie są to katoliczki, niektóre mają zasady od tak.Catastrophique pisze: ↑czw wrz 13, 2018 12:32 pm Tak, tylko praktycznie zadna dziewczyna nie czeka z seksem do slubu. To nawet nienaturalne. Seks jest stworzony takze dla mlodych, nastolatkow. Koscielne "wytyczne" sa raczej w tym temacie lekcewazone, wrecz obsmiewane.
-
- bywalec
Może nie tyle co do ślubu, lecz do tego jedynego partnera, z którym wiedzą, że będą do końca życia. To nie jest głupia zasada moim zdaniem. Na tak mało kobiet ile znam, to dwóch jestem pewien, reszty o zdanie nie pytałem.Catastrophique pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:38 pmIle takich znasz? Co to za zasada? Czekac na obopolna przyjemnosc do slubu? To glupie i niezyciowe. Mamy prawo do przyjemnosci, nikt nie ma prawa tego ograniczac jakimis smiesznymi zasadami, doktrynami.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:13 pmNie no, bez przesady, można znaleźć takie, które czekają i nie są to katoliczki, niektóre mają zasady od tak.Catastrophique pisze: ↑czw wrz 13, 2018 12:32 pm Tak, tylko praktycznie zadna dziewczyna nie czeka z seksem do slubu. To nawet nienaturalne. Seks jest stworzony takze dla mlodych, nastolatkow. Koscielne "wytyczne" sa raczej w tym temacie lekcewazone, wrecz obsmiewane.
- Catastrophique
- bywalec
To idiotyczna zasada. Swiadome pozbawianie sie przyjemnosci "bo tak". Zyciem nalezy sie bawic, a nie ograniczac.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:42 pmMoże nie tyle co do ślubu, lecz do tego jedynego partnera, z którym wiedzą, że będą do końca życia. To nie jest głupia zasada moim zdaniem. Na tak mało kobiet ile znam, to dwóch jestem pewien, reszty o zdanie nie pytałem.Catastrophique pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:38 pmIle takich znasz? Co to za zasada? Czekac na obopolna przyjemnosc do slubu? To glupie i niezyciowe. Mamy prawo do przyjemnosci, nikt nie ma prawa tego ograniczac jakimis smiesznymi zasadami, doktrynami.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:13 pm
Nie no, bez przesady, można znaleźć takie, które czekają i nie są to katoliczki, niektóre mają zasady od tak.
Pary bardzo czesto decyduja sie na seks bardzo szybko, zanim jeszcze dobrze zaczną sie ze soba spotykac. I jest to zdrowe i normalne. Zreszta, to ich sprawa.
-
- bywalec
Załóżmy, że nagle jest para, w której jedna strona miała w życiu 0 partnerów, a druga miała ich mnóstwo. Wtedy jedna strona może cierpieć. Czasem warto myśleć o przyszłości, a nie, tylko o tu i teraz.Catastrophique pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:50 pmTo idiotyczna zasada. Swiadome pozbawianie sie przyjemnosci "bo tak". Zyciem nalezy sie bawic, a nie ograniczac.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:42 pmMoże nie tyle co do ślubu, lecz do tego jedynego partnera, z którym wiedzą, że będą do końca życia. To nie jest głupia zasada moim zdaniem. Na tak mało kobiet ile znam, to dwóch jestem pewien, reszty o zdanie nie pytałem.Catastrophique pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:38 pm
Ile takich znasz? Co to za zasada? Czekac na obopolna przyjemnosc do slubu? To glupie i niezyciowe. Mamy prawo do przyjemnosci, nikt nie ma prawa tego ograniczac jakimis smiesznymi zasadami, doktrynami.
Pary bardzo czesto decyduja sie na seks bardzo szybko, zanim jeszcze dobrze zaczną sie ze soba spotykac. I jest to zdrowe i normalne. Zreszta, to ich sprawa.
- Catastrophique
- bywalec
Roznie moze byc. Co do tego ma myslenie o przyszlosci? Przyszlosc nalezy do dwojga, zalezy od jednego i drugiego. Jak ktos w zwiazku jest niedoswiadczony nie oznacza to od razu, ze bedzie cierpial.Ronaldinho pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:55 pm Załóżmy, że nagle jest para, w której jedna strona miała w życiu 0 partnerów, a druga miała ich mnóstwo. Wtedy jedna strona może cierpieć. Czasem warto myśleć o przyszłości, a nie, tylko o tu i teraz.
Sądzę, że często trudniej im jest zdecydować się na przerwanie seksu z poprzednimi dla tego nowego. Ale jak nowy tego nie wymaga, to można tak się bawić całe życie i miłości z tego nie będzie.Catastrophique pisze: ↑czw gru 20, 2018 3:50 pm
Pary bardzo czesto decyduja sie na seks bardzo szybko, zanim jeszcze dobrze zaczną sie ze soba spotykac.
Nie mógłbym kochać kobiety, która miała wielu partnerów. Jeżeli seks przychodził jej zbyt łatwo, to znaczy, że widzi tylko w mężczyznach kolejne postacie do zaspokajania swoich potrzeb.