Idę z wsi klubu do wielkiego Realu Madryt
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Idę z wsi klubu do wielkiego Realu Madryt
Witam
Tak to prawda osiągnąłem maks w Niecieczy i potrzebuje nowego mocnego wyzwania.Długo się nie zastanawiałem po prostu włączę Real ,bo mam mentalność zwyciężania.Nie wiem ciężko mi ostatnio zagrzać gdzieś dłużej miejsce,ale cenie Zidane i chcę też być legendą w FM-ie.Czas zdobyć ligę mistrzów zanim to zrobi Robert Lewandowski.Nie ma to jak obecne wypalenie grą i czekanie na wisienkę na torcie.Jeszcze tylko skończę sezon i podpisuje kontrakt z Realem Madryt czas sławić najlepszych.To będzie wielki początek.
Tak to prawda osiągnąłem maks w Niecieczy i potrzebuje nowego mocnego wyzwania.Długo się nie zastanawiałem po prostu włączę Real ,bo mam mentalność zwyciężania.Nie wiem ciężko mi ostatnio zagrzać gdzieś dłużej miejsce,ale cenie Zidane i chcę też być legendą w FM-ie.Czas zdobyć ligę mistrzów zanim to zrobi Robert Lewandowski.Nie ma to jak obecne wypalenie grą i czekanie na wisienkę na torcie.Jeszcze tylko skończę sezon i podpisuje kontrakt z Realem Madryt czas sławić najlepszych.To będzie wielki początek.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Idę z wsi klubu do wielkiego Realu Madryt
Nie powiem była wielka bomba,a wszystko wybuchło.Realem w 4 meczach tylko jeden raz wygrałem. Cristiano Ronaldo mnie zawiódł.I poszedłem na emeryturę.Moja pierwsza większa wpadka w wielkim klubie.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zrobiłem drugie podejściem,bo każdy zasługuje na drugą szansę.Jestem liderem i Cristiano Ronaldo mi wymiata 7 meczy 7 bramek w lidze.Wystarczyła zmiana taktyki.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wygrałem derby Madrytu i Gran Derbi odpowiednio z Atletico u nich 2-0,a u siebie z Barcą 1-0.W pierwszym meczu genialna bramka z przewrotki Cristiano Ronaldo,a w drugim podkręcony strzał z 20 metrów Bale.Po 12 kolejkach prowadzę 2 pkt przewagi nad Barcą i 5pkt nad trzecią Sevillą.Jeszcze też z Sevillą na wyjezdzie zremisowałem 1-1.Awansowałem też w LM z grupy i gram w ostatnim meczu o pierwsze miejsce.Jeśli wygram w Szwecji z Malmo,to wygram grupę.Jeszcze w lidze nie przegrałem na 12 meczy.W drużynie jest dobra atmosfera:).Wyrzuciłem faworytów ruskich z LM.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Tak więc wygrałem w LM ostatni mecz z szwedami 3-1 i zająłem 1 miejsce.W losowaniu jednak miałem pecha i trafiłem najgorzej jak mogłem Paris SG w 1/8.W lidze mam 15 meczy bez porażki i prowadzę w tabeli przed Barcą 3pkt przewagi i ona ma jeden mecz zaległy.Walczę też o kolejną rundę w pucharze króla w Osasunie zremisowałem 1-1 i mam rewanż u siebie.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Znów zarwałem nockę w połowie.Prowadzę w lidze na 26 meczy mam tyle samo pkt co Barca.W lidze mistrzów niestety przegrałem w Paryżu z PSG 2-0.Po karnym Marcelo,mam dość jego gry,do tego robi czerwa. Słabo zagrał mój Cristiano Ronaldo.Na rewanż muszę coś wymyślić z składem.Z pucharu króla odpadłem z Osasuną 1-2 przegrałem rewanż.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zdobyłem mistrza w lidze.W drugim sezonie czas na sprowadzenie Roberta Lewandowskiego to byłby hit.On mi ma dać ligę mistrzów.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Póki co jak w prawdziwym Bayernie odrzucają oferty za Lewego,ale ja muszę go mieć.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zdobyłem drugi tytuł z rzędu na 4 kolejki przed końcem.W lidze mistrzów walczę o półfinał.W pierwszym meczu Arsenal-Real.M 1-2,bramki Ronaldo i Bale.Jak nie teraz tytuł to kiedy gdzie mogę oszczędzać zawodników.Mam szansę na potrójną koronę i kosmiczny drugi sezon.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jakieś fatum przegrałem finał ligi mistrzów z PSG 1-0.W półfinale 3-0 u siebie z Manchesterem United i 1-1.Błyszczy Ronaldo,a w finale zgasł.W ogóle większość grało piach.Czuje duże rozczarowanie i muszę odpocząć od gry.Zostać na 3 sezon w Realu Madryt?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W 3 sezonie w końcu mam pieniądze na Lewandowskiego.Kto mi pomoże zdobyć LM jak nie on? 

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mam 300 milionów euro z hakiem na transfery,a zaczynałem z budżetem 20 milionów hehe. Robię potęgę w Realu i kolonię polską.Mam już Szczęsnego,ciekawe czy rozwinie się w dobrego bramkarza.Ma też pomóc Lewemu w aklimatyzacji.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Szykuje też Paula Pogbę do Realu.Nie wierzę już w środku pomocy na Casemiro tylko i kontuzjogennego Modrica.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zdobyta Liga Europy.Dwie bramki Lewego,jedna Jamesa i czewo Modrica.Dałem radę z Chelsea.Dla nich honor uratował Lukaku. Jednak dużą premie miał Ronadlo parę milionów więcej niż ja dostałem za zdobycie.
Czeka mnie 4 sezon decydujący.Koniec kontraktu,gwiazdy ze sobą zgrane,tylko bym wziął inną politykę,bym nikogo wielkiego nie kupił tylko uzupełnił skład,może nawet jakimiś młodymi.
Lewandowski dał Ligę Europy,to i da Ligę Mistrzów.
Droga do finału.Slowan Bratysława-Real 2-3,0-7,2-10.Real-Valencia 0-0,1-1,wyrównanie w końcówce Pastore wszedł z ławki.Real-Sevilla1-0,1-0,w drugim meczu Lewandowski zadaje decydujący cios.W półfinale Real-Stoke 0-0,nie wykorzystany karny Ronaldo 1-0 Lewandowski daje finał w Anglii.
Czeka mnie 4 sezon decydujący.Koniec kontraktu,gwiazdy ze sobą zgrane,tylko bym wziął inną politykę,bym nikogo wielkiego nie kupił tylko uzupełnił skład,może nawet jakimiś młodymi.
Lewandowski dał Ligę Europy,to i da Ligę Mistrzów.
Droga do finału.Slowan Bratysława-Real 2-3,0-7,2-10.Real-Valencia 0-0,1-1,wyrównanie w końcówce Pastore wszedł z ławki.Real-Sevilla1-0,1-0,w drugim meczu Lewandowski zadaje decydujący cios.W półfinale Real-Stoke 0-0,nie wykorzystany karny Ronaldo 1-0 Lewandowski daje finał w Anglii.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W złotej piłce Lewandowski 3-ci za Mesutem Ozilem,C.Ronaldo .W koronie strzelców w Hiszpanii też trzeci za L.Suarezem i Cristiano Ronaldo.Nie miał aż tyle występów a miał z około 36 goli w wszystkich rozrywkach.W tym 10 goli w rozgrywkach kontynentalnych.
Ma szansę jeszcze na lepsze wyniki pod moją wodzą,bo z tego co widziałem symulacje,to u mnie ma jeszcze lepsze wyniki,a Cristiano Ronaldo coraz bardziej wiekowy i będzie niedługo schodził z sceny piłkarskiej,choć on im starszy tym lepszy i zawsze te 30 goli ponad w sezonie strzela.Trudno będzie go zastąpić.Mam młodego newgena z Brazylii by go zastąpić za 20mln kupiony.Więc w Realu przyszłość jest zapewniona.
A teraz chyba zrobie odpoczynek trochę od FM na rzecz zajawki na szachy.
Ma szansę jeszcze na lepsze wyniki pod moją wodzą,bo z tego co widziałem symulacje,to u mnie ma jeszcze lepsze wyniki,a Cristiano Ronaldo coraz bardziej wiekowy i będzie niedługo schodził z sceny piłkarskiej,choć on im starszy tym lepszy i zawsze te 30 goli ponad w sezonie strzela.Trudno będzie go zastąpić.Mam młodego newgena z Brazylii by go zastąpić za 20mln kupiony.Więc w Realu przyszłość jest zapewniona.
A teraz chyba zrobie odpoczynek trochę od FM na rzecz zajawki na szachy.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zdobyty Superpuchar Europy.Czas na ligę mistrzów.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Znów stanęło mi na drodze PSG. Póki co 7 już mam pucharów w 4 sezonach i jeszcze szansa na jeden.Może zacznę nowy rozdział w karierze w Bułgarii.To będzie potęga bloku wschodniego.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W końcu coś zdobyłem reprezentacja.Mam Copa America zdobyte Chile.W finale z Brazylia 2-1,a turniej w Brazylii.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mam wreszcie fascynujący sezon w Realu.Wyszedłem z grupy ligi mistrzów nie bez problemu,ale w zimie mam okno transferowe i mogę w końcu wzmocnić skład.Przede mną pojedynek gigantów w 1/8 z Juventusem Turyn.Chyba mnie czeka nieprzespana noc jak już zagram.
Szukam teraz dobrego obrońcę i bramkarza.Pewnie kierunek to będzie Ameryka Południowa,bo w Europie wszyscy top grali w pucharach.
W sumie muszę chyba zajrzeć też na stronkę i może tam coś będzie.
Kończę też serię na kanale Galaty.
Szukam teraz dobrego obrońcę i bramkarza.Pewnie kierunek to będzie Ameryka Południowa,bo w Europie wszyscy top grali w pucharach.
W sumie muszę chyba zajrzeć też na stronkę i może tam coś będzie.
Kończę też serię na kanale Galaty.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kupiłem dwóch piłkarzy do Realu.Z lazio za ponad 60mln euro Holendra Stefana De Vrij.Jest niezłym kozakiem.Poza tym też zakupiłem bramkarza numer jeden Argentyny Geronimo Rulli z Real San Sebastian za ponad 20mln euro.
Niestety przydarzył mi się ostatnio remis w Pucharze Króla z Grenadą 1-1 i muszę wygrać u nich by awansować do ćwierćfinału.Jeszcze 9 meczy do klasyku gigantów z Juve.
Niestety przydarzył mi się ostatnio remis w Pucharze Króla z Grenadą 1-1 i muszę wygrać u nich by awansować do ćwierćfinału.Jeszcze 9 meczy do klasyku gigantów z Juve.