Mężczyźni szukający dziewczyn

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Mężczyźni szukający dziewczyn

Post autor: Niemamnie »

Sami mężczyźni tutaj szukają dziewczyn, kobiet jak na lekarstwo.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
cezary123
zaufany użytkownik

Re: Mężczyźni szukający dziewczyn

Post autor: cezary123 »

Bo kobiety chorujące wiedzą o tym, że mężczyźni bardziej kochają kobiety niż kobiety mężczyzn i są wierniejsi w związkach, więc cwaniary zawsze kogoś sobie znajdą, nawet zdrowego.
Awatar użytkownika
Alex1950
zaufany użytkownik

Post autor: Alex1950 »

Cezary narażasz się oj narażasz płci pięknej na tym forum. Jeżeli ktoś jest wierny to nie pomyśli o skoku w bok.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
cezary123
zaufany użytkownik

Alex1950 pisze: pn lip 30, 2018 11:48 pm Cezary narażasz się oj narażasz płci pięknej na tym forum.
Wiem :mrgreen:
Ale to nic. Żartuję sobie a kobiety i tak szukają miłości gdzie chcą. Zadziwiające jest, że dużo więcej jest sytuacji, w których kobieta chorująca znajduje sobie zdrowego, nawet zakłada rodzinę, niż na odwrót.
Chorujący mężczyźni żebrzą o względy przynajmniej kobiet, które wiedzą jakie to cierpienie i ograniczenia wynikają z choroby psychicznej. Niezbyt to dobrze.
A ja już tu nikogo nie szukam i nikomu nie włażę w paradę. :)
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

No mam tą zasadę.W paradę nikomu nie wejdę pod każdym względem.Szukam tylko znajomych podobnych do mnie.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Dziewczyny widzące ogłoszenia tutaj pewnie sobie myślą że kolejny desperat się ośmiesza.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

cezary123 pisze: pn lip 30, 2018 10:37 pm Bo kobiety chorujące wiedzą o tym, że mężczyźni bardziej kochają kobiety niż kobiety mężczyzn i są wierniejsi w związkach, więc cwaniary zawsze kogoś sobie znajdą, nawet zdrowego.
Słyszałem o badaniach, które wykazały, że to mężczyźni znacznie częściej zdradzają.
Moim zdaniem, nie ma na to reguły.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: Słyszałem o badaniach, które wykazały, że to mężczyźni znacznie częściej zdradzają
Dlatego kobiety szukają naiwnych, dobrych, wiernych i jak się już go uczepią, to korzystają ile mogą nie obawiając się o to, że zażąda od nich tyle samo miłości, co im daje. Miłości się nie rozlicza przecież z samej definicji.
A jak zażąda, to dopiero zdradzają go z bardziej naiwnymi i wiernymi. :mrgreen:

Kobieta od razu liczy sobie każdy przejaw miłości, którą oferuje mężczyźnie i wyjeżdża od razu przy każdej okazji z lamentem: "Ja dla ciebie mam tyle serca a ty taki łotr!". I nie ma siły, mężczyzna musi kochać i tyle. :)
Poza tym kobieta chorująca psychicznie jest pod opieką mężczyzn, a mężczyzna chorujący psychicznie w lekceważeniu i pogardzie kobiet zdrowych i chorujących..

Na pociechę powiem, że można stwierdzić udane związki zarówno obojga chorujących jak i zdrowych kobiet z chorującymi mężczyznami. Ale to wymaga uczciwości i miłości obojga.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

cezary123 pisze:
Catastrophique pisze: Słyszałem o badaniach, które wykazały, że to mężczyźni znacznie częściej zdradzają
Dlatego kobiety szukają naiwnych, dobrych, wiernych i jak się już go uczepią, to korzystają ile mogą nie obawiając się o to, że zażąda od nich tyle samo miłości, co im daje. Miłości się nie rozlicza przecież z samej definicji.
A jak zażąda, to dopiero zdradzają go z bardziej naiwnymi i wiernymi. :mrgreen:
Myślę, że nie jest tak źle.
cezary123 pisze: Poza tym kobieta chorująca psychicznie jest pod opieką mężczyzn, a mężczyzna chorujący psychicznie w lekceważeniu i pogardzie kobiet zdrowych i chorujących..
Jak wyżej. Choroba nie sprawia, że mężczyzna jest dla kobiety mniej interesujący. Olbrzymia liczba kobiet patrzy głównie na nasze serce, opiekuńczość, zdecydowanie w działaniu. Przyszłościowo, pod kątem dzieci, zdolności w utrzymaniu i opieki nad rodziną. Serce jednak jest najważniejsze.
cezary123 pisze:Na pociechę powiem, że można stwierdzić udane związki zarówno obojga chorujących jak i zdrowych kobiet z chorującymi mężczyznami. Ale to wymaga uczciwości i miłości obojga.
Oczywiście. I to się bardzo często zdarza.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: Maniek1234 »

ja tam nie mam problemu z dziewczynami ale tej jedynej jeszcze nie znalazlem
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

A ja już odchodzę na emeryturę w sprawach męskich, fakt zawieszę czasami oko na jakiejś dupci ale to tylko że oczy pocieszę :lol:
cezary123
zaufany użytkownik

Kobiety też nie zawsze będą osiemnastkami. Czy ludzie będą dobierać się prawidłowo dopiero jak pragnienia seksualne staną się mniej intensywne? Nie da się tego połączyć mądrze jeszcze w młodości?
https://www.eska.pl/news/avicii-waiting ... -wvbc.html
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Ciekawe, czy jakíś damski zespół śpiewa coś w rodzaju piosenki Happysad, "Ale zanim pójdę".
cezary123
zaufany użytkownik

Ewelina Flinta coś tam nuciła o rozczarowaniu w miłości i nie rzucaniu pereł pomiędzy.., ale bardziej mściwie. :)

Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

O właśnie, dziarska Flinta, choć nie lubię słowa dziarska, bo sama nie jestem dziarska. Zupełnie o niej zapomniałam, choć te jej piosenki sprzed lat porażały feminizmem.
cezary123
zaufany użytkownik

A to dlatego taka mściwa. Feministki to wrogie mężczyznom istoty i nie ma co brać poważnie ich ataków. To nie rozczarowanie w takim razie a przejaw pierwotnej obojętności i nienawiści do mężczyzn. Żadna sztuka tak tworzyć, nie przeżyła naprawdę tego o czym śpiewa, bo systemowo była niezdolna.
cezary123
zaufany użytkownik

Zastanawiałem się nad przypadkami kobiet chorujących psychicznie, które naprawdę mają ten problem w sprawach osobistych. Jak reagują, kiedy zakochają się a nagle wybranek dowiaduje o ich chorobie i ucieka z lękiem albo pogardą. I wiedzą, że nie uwolnią się już nigdy od tej kwestii a za każdym razem będą musiały się z tym zmierzyć. Prawdopodobnie nie znamy wszystkich takich sytuacji, ale w niektórych z pewnością było niewesoło. Zwłaszcza, kiedy uświadomienie sobie powagi sytuacji zbiegło się w czasie z momentem kulminacji uczuć i zaufania do owego wybranka.
Może już lepiej dla kobiety w takiej sytuacji pozostać feministką i przejść to lekko, z takim charakterystycznym dla feministek udawaniem, że mężczyźni to nic takiego. Nie przeżyje miłości, ale przynajmniej sama przeżyje.

Chorujące zakochane kobiety potrafią zachowywać się dosyć niezwykle w miłości. Czasem przesadzają. Nie potrafią odejść ani pozwolić jemu odejść.
https://teksciory.interia.pl/mariah-car ... ,6973.html

https://kobieta.onet.pl/zdrowie/mariah- ... ra/qwlpb5p
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

Meduzola pisze: śr sie 01, 2018 10:12 pm O właśnie, dziarska Flinta, choć nie lubię słowa dziarska, bo sama nie jestem dziarska. Zupełnie o niej zapomniałam, choć te jej piosenki sprzed lat porażały feminizmem.
o jejku xd
Awatar użytkownika
Alex1950
zaufany użytkownik

Post autor: Alex1950 »

cezary123 pisze: pn sie 06, 2018 10:13 am Zastanawiałem się nad przypadkami kobiet chorujących psychicznie, które naprawdę mają ten problem w sprawach osobistych. Jak reagują, kiedy zakochają się a nagle wybranek dowiaduje o ich chorobie i ucieka z lękiem albo pogardą. I wiedzą, że nie uwolnią się już nigdy od tej kwestii a za każdym razem będą musiały się z tym zmierzyć. Prawdopodobnie nie znamy wszystkich takich sytuacji, ale w niektórych z pewnością było niewesoło. Zwłaszcza, kiedy uświadomienie sobie powagi sytuacji zbiegło się w czasie z momentem kulminacji uczuć i zaufania do owego wybranka.
To może ja się wypowiem. Swego czasu moja miłość miała stwierdzoną chorobą dwubiegunową i nawet przez sekundę nie pomyślałem, że jest jakaś "inna". Jakoś nigdy nie mogłem pogodzić się, że ma wpisaną chorobę w papierach. Dla mnie zawsze była jest i będzie zdrowa. Więc gdy się dowidziałem o diagnozie nie było ucieczki :) Nawet tak nie pomyślałem.

Nie jesteśmy razem, nie mamy kontaktu ale być może pojawił się ktoś w jej życiu. Zawsze chciałem być jej ostatnim facetem w życiu, ale nie wyszło. Jeżeli będzie szczęśliwa, to przeboleję moje "marzenie". Piękna dziewczyna więc przystojniak to kwestia czasu.

Pewnie są sytuację gdzie drugą osoba ucieka jak dowie się o chorobie. Według mnie z "taka" informacją powinno się odpowiednio długo poczekać. Poznać drugą osobę możliwie jak najbardziej. I chociaż w małym stopniu przewidzieć reakcję na informację o chorobie.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
cezary123
zaufany użytkownik

Alex1950 pisze: Według mnie z "taka" informacją powinno się odpowiednio długo poczekać. Poznać drugą osobę możliwie jak najbardziej. I chociaż w małym stopniu przewidzieć reakcję na informację o chorobie.
A co powiesz na taką reakcję: "Oszukałeś mnie. Nie jesteś tym człowiekiem, którego pokochałam. Nie znam cię. Trzeba było powiedzieć od razu!".
:?:

Poza tym w pewnym momencie samemu trudno jest się zmierzyć z tym swoim problemem, kiedy wszystko już nabrało odpowiednich barw i tempa, tak jakby nigdy nie było choroby psychicznej ze wszystkimi implikacjami w życiu. Człowiek wchodzi w inną ścieżkę życia, zdrową, szczęśliwą, uwalnia się od zła i poczucia inności i nagle trzeba to wszystko skasować i zacząć czołgać się i ciągnąć na siłę związek w wersji "upośledzonej" przez to.
Rozumiem doskonale osoby zdrowe, które nie potrafią zmierzyć się później z tą zaskakującą zmianą sytuacji i rozegrać sprawę między dwojgiem tak, żeby nic nie stracić z uroku miłości i przyszłości. Ja też nie potrafiłbym.
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”