szukam dziewczyny
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Re: szukam dziewczyny
ej kochani piszcie sobie tu.Pomożemy
na początku zawsze jest przyjaźn, niestety potem są pieniadze, a jeszcze potem własne interesy a tak już w ogóle później jak tego nie było to niestety przychodzi choroba i sielanka się kończy.
dlatego nie nawiązuje żadnych znajomości i zazdroszczę ludziom że im to nie przeszkadza
ewentualnie można popisać w necie, bo tu można wyeliminować wiele interakcji i spłycać kontkat i znajomość do informacji zakodowanej w literach.
dlatego nie nawiązuje żadnych znajomości i zazdroszczę ludziom że im to nie przeszkadza
ewentualnie można popisać w necie, bo tu można wyeliminować wiele interakcji i spłycać kontkat i znajomość do informacji zakodowanej w literach.
świat nie płacze za zapomnianymi bohaterami którzy chcieli zmienić świat. cieszy się tym co miał do tej pory. nikt nie rozumie reguł gry. ostatni wygrywa wyścig do pieniędzy, ale nie do nieba.
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Kolega powyżej mocno się sparzył, że ma takie zdanie jakie ma. Pewnie, nie raz tak się historia kończy. Przychodzi choroba i tyle. Może kiedyś trafi się ktoś kto będzie "w zdrowiu i chorobie".
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
ja chodziłem do (nie internetowego ) klubu dla pacjentów w remisji i w tym klubie nawet wywiązały się 3 małżeństwa i jakoś sobie żyją. może Ci nie wydłubie oczu nocą kibicuję Ci, może kogoś znajdziesz
-
- zaufany użytkownik
Uwaga tylko na Bordeline.Masakra
Najlepsza byłaby taka tylko z lekkimi zaburzeniami osobowości lub lekką depresją. Były tu takie, ale pewnie już je jacyś wzięli, może zdrowi, może chorujący.
Większość mężczyzn z tego forum to przymusowi samotnicy i dlatego każda kobieta, która spojrzy na któregoś łaskawym wzrokiem stanowi obiekt tak zaciętej rywalizacji.
Dla mnie to jest lekko śmieszne. Kobieta i tak pójdzie z tym z kim zechce i nie ma co jej specjalnie nadskakiwać i spalać się. A poza tym i tak w społeczeństwie więcej samotnych kobiet niż samotnych mężczyzn i zdarzają się udane związki osób chorujących z niechorującymi.
Z kolei chorującym zadałbym pewne pytanie: Czy zgodziliby się na wydanie za mąż i związek własnej siostry (jeżeli ona by tak chciała) z którymś z naszych forumowych kawalerów?
Ja nie wiem.
Dla mnie to jest lekko śmieszne. Kobieta i tak pójdzie z tym z kim zechce i nie ma co jej specjalnie nadskakiwać i spalać się. A poza tym i tak w społeczeństwie więcej samotnych kobiet niż samotnych mężczyzn i zdarzają się udane związki osób chorujących z niechorującymi.
Z kolei chorującym zadałbym pewne pytanie: Czy zgodziliby się na wydanie za mąż i związek własnej siostry (jeżeli ona by tak chciała) z którymś z naszych forumowych kawalerów?
Ja nie wiem.
ja wyposzczony po kilku dniach znajomości z kobietą zaproponowałem jej związek.. ale mnie nie chciała
-
- zaufany użytkownik
Hahaha.Niech spada Cynamon
- Smutny Łukasz
- bywalec
najlepiej wybranek szuka sie z badoo, sympatia, facebook, bo takie portale jak ten to milosc przelotna i na chwile, osoby chore nie powinny tutaj szukac milosci, a co jesli zachoruje twoja kobieta , trafi do szpitala i ty zachorujesz po niej co z dzieckiem, napewno juz nie odzyska ani jedno ani drugie takiego dziecka pogotwie opiekuncze :Ccc, dlatego podreslam osoby chore powinny sie ze zdrowymi osobami wiazac, zawsze ktos cie podtrzyma na duchu a jak oboje bedziecie swirowac to sie zapedzicie jeszce bardziej w chorobe
-
- zaufany użytkownik
Łukasz a Ty jak zawsze takie nastawienie.Rozchmurz się,Piątek jest.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Do czego wam te dziewczyny? Jest internet który zaspokaja potrzeby mężczyzny, kobiecie należy zaoferować poczucie bezpieczeństwa aby czuła się pewnie w życiu, ja tego jej nie dam ponieważ sam nie jestem pewny ile pociągnę poza szpitalem i kiedy będzie nawrót.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- zaufany użytkownik
No ja tam bym tulnął jakąs dziewkę Sławomir.
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Sławomir ten tekst z internetem i zaspokajaniem potrzeb facetów dobry, haha Tylko to wszystko jest "ustawione" co zobaczysz albo obejrzysz w internecie. Prawdziwej kobiety nic nie jest wstanie zastąpić. A szczególnie jak ma piękne oczy.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
-
- zaufany użytkownik
No dokładnie Alex1950
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
I nie tylko oczy
- Alex1950