Tez tak czasami mam ze sie czerwieniehaloperoid pisze: ↑ndz kwie 24, 2016 6:32 pmi co wtedy robisz? ja zwykle się czerwienieArom pisze:Odbieram innych ludzi jako zagrożenie.![]()

Moderator: moderatorzy
Tez tak czasami mam ze sie czerwieniehaloperoid pisze: ↑ndz kwie 24, 2016 6:32 pmi co wtedy robisz? ja zwykle się czerwienieArom pisze:Odbieram innych ludzi jako zagrożenie.![]()
A ja się robię mniejszym człowiekiem.Trzeba wtedy uznać,że inni są lepsi.Nie sprawiedliwe to.Akwarysta pisze: ↑czw sty 25, 2018 12:15 pmTez tak czasami mam ze sie czerwieniehaloperoid pisze: ↑ndz kwie 24, 2016 6:32 pmi co wtedy robisz? ja zwykle się czerwienieArom pisze:Odbieram innych ludzi jako zagrożenie.![]()
![]()
![]()
generalnie brałem zalaste przez 8 lat i czułem się na niej senny, przytyłem i było źle. lepiej się poczułem po przepisaniu abilify. mniejsza senność i chęć do wykonywania czynności. jednak kiedy ostatnio wróciłem do abilify to miałem stany psychotyczne. teraz biorę clopixol i rispolept w zastrzykach bo rodzina twierdzi że nie zażywałem leków. a zażywałem - nie wierzą, a teraz jak są pieczątki to mi już nic nie zarzucają. jednak jak tylko poprawi się moja sytuacja finansowa to również skończy się potrzeba leczenia. ale jest to wizja co najmniej 5 lat.
A ja niezdolny i z lekami i bez leków.Zobacze we Wrzesniu co z tą praca.Nawet niech mi grupe zabiora będe wolny.Ja skonczyłem na Zypsila 80mg i miałem zacząc dorzucac jeszcze 80 mg czyli 160 mg.Dawka kosmos samo 80 mg.
Dla tego są zakłady chronione i kadra wie o tym że taki pracownik jest słabszy psychicznie i może często chorować .Anz93 pisze: ↑pt cze 01, 2018 11:43 am Ja niestety nie jestem w stanie pracować mam bardzo nasilone objawy negatywne miałem opcję na składanie pudełek w drukarni ale odmówiłem bo co to za pracownik co jak będzie miał swoje jazdy i nagle nie przyjdzie do pracy bo źle się czuje. Dobrze że są tacy którzy dają rade.. Podziwiam
Zakłady pracy chronionej to bardzo często mafie wyłudzające dotacje od państwa a pracownicy często są bardzo źle traktowani.Pracowałem w zakładach gdzie umowy dostaje się na okres nie dłuższy niż rok i w przypadku kiedy pracownik chodzi na zwolnienia lekarskie to nie przedłużają mu umowy.kuubaw pisze:Dla tego są zakłady chronione i kadra wie o tym że taki pracownik jest słabszy psychicznie i może często chorować .Anz93 pisze: ↑pt cze 01, 2018 11:43 am Ja niestety nie jestem w stanie pracować mam bardzo nasilone objawy negatywne miałem opcję na składanie pudełek w drukarni ale odmówiłem bo co to za pracownik co jak będzie miał swoje jazdy i nagle nie przyjdzie do pracy bo źle się czuje. Dobrze że są tacy którzy dają rade.. Podziwiam