Football Manager 2016
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Football Manager 2016
No i przegrałem grę o finał pechowo,miał dwie setki Insigne czy nawet 3 i żadnej nie strzelił.Ostatecznie zremisowałem 1-1,po bramce tylko Martensa,słabo Higuain .Za słabe armaty,a były sytuację .Juve jednak mnie miażdżyło.Cóż piękny sen jeden się skończył.Teraz zostają dwa fronty liga i Liga Europy.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kolejna porażka nie awansowałem Danią do Mistrzostw Europy.Zostawili mnie i powalczę o mundial.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jednak pomyliłem się i zagrałem na euro,wygrywając baraże.Po tym zrezygnowałem i przeszedłem do Ukrainy.Czekam na losowanie i kogo będę miał w grupie eliminacyjnej na mundial.Tylko raz udało mi się awansować na mundial.
No mam pewien potencjał w Ukrainie piłkarze w takich klubach jak Arsenal,Bayern,Sevilla,Dortmund.Póki co nie wybrałem klubu ,którym będę grał.Dania na Euro wyszedłem z grupy.
No mam pewien potencjał w Ukrainie piłkarze w takich klubach jak Arsenal,Bayern,Sevilla,Dortmund.Póki co nie wybrałem klubu ,którym będę grał.Dania na Euro wyszedłem z grupy.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dostałem się Ukrainą na mój drugi mundial w grze.To będzie impreza,znów nieprzespane noce.No i uwielbiam ten klimat.Niesamowitą czuje satysfakcję,ciągnę już długo save. Sporo w tym roku gram w grę.Mimo upływu czasu ciągle mam emocje w tej grze.To jest niesamowita historia.Zaczynałem grać w nią jak miałem 18 lat .No i nigdy mi się nie znudzi.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
No i trafiłem do grupy z mistrzami świata Niemcami,Korea Południowa i Egipt ,ale bez M.Salaha,bo to już nie ten rok.Mistrzostwa są w Australii.Zdecydowanie mogła być trudniejsza grupa,to się cieszę,bo jest szansa wyjść z niej.
Wisłą Kraków mam szansę na finał pucharu Polski dużą,bo w półfinale mam Bytovie.Wtedy po 8 latach w klubie bym zdobył tytuł,w pierwszym już sezonie.W lidze walczę o mistrzowską grupę i jestem przed przerwą zimową n 4 miejscu.
Czeka mnie fascynująca druga część sezonu.
Wisłą Kraków mam szansę na finał pucharu Polski dużą,bo w półfinale mam Bytovie.Wtedy po 8 latach w klubie bym zdobył tytuł,w pierwszym już sezonie.W lidze walczę o mistrzowską grupę i jestem przed przerwą zimową n 4 miejscu.
Czeka mnie fascynująca druga część sezonu.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W końcu zdobyłem trofeum.Po 6 meczach zdobyłem puchar RPA.Objąłem w końcówce zespół Ajax CT i w półfinale Sundowns 3-1 i w finale z Wits 1-0.W obu meczach nie byłem faworytem.Teraz walczę o utrzymanie w grupie barażowej.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zaczynam nowe wyzwanie mam utrzymać ostatnią drużynę z 2 bundesligii Darmstad i mam przerwę zimową.Strata 2 pkt do bezpiecznej strefy.Na 5 meczy ,2 zwycięstwa w tym na wyjezdzie z Bochum.W końcu jakieś sensowne wyzwanie.Smudzie się nie udało,a mi uda?Ja więcej osiągnąłem od niego w reprezentacji Polski.Obecnie żadnej reprezentacji nie prowadzę,skupiam się na klubie.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dałem popis jestem lepszy od Smudy Już raczej nie spadnę ,mam dużą przewagę 4pkt na 2 kolejki.Walczę by uniknąć baraży i mam realne szansę na to,biją się o to jeszcze 2 drużyny ze mną Frankfurt i St .Pauli.Mam jednego mega talenta ma 15 lat napastnik i już się biją o niego najlepsi.Jeszcze też uzdolnionego jednego pomocnika 16 lat.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zdobyłem w Pucharze Narodów Afryki wicemistrza D.R Kongo w finale przegrałem 1-0 z Maroko.Wygrałem w drodze do niego z Kamerunem w grupie 2-0,z Algierią 2-0 w grupie,z RPA w ćwierćfinale 1-0,takie najważniejsze mecze i remis z Tunezją 0-0 w grupie.Wyszedłem 1 w grupie.
Turniej rozgrywany w 2037r.
Turniej rozgrywany w 2037r.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zacząłem rundę rewanżową od 4 remisów.Znów chyba zle przygotowałem zespół do rundy rewanżowej.Mam problem z napastnikami,mało strzelają,albo w ogóle.
Jednak przed mundialem odszedłem z D.R Konga i dostałem się do Nigerii,która walczy o mundial.Walczę o swój 3 występ na mundialu.Pierwszy raz bym zagrał na nim afrykańską drużyną.Pózniej zmieniam kontynent.
Jednak przed mundialem odszedłem z D.R Konga i dostałem się do Nigerii,która walczy o mundial.Walczę o swój 3 występ na mundialu.Pierwszy raz bym zagrał na nim afrykańską drużyną.Pózniej zmieniam kontynent.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Mundial jeszcze trwa ,a ja awansowałem Nigerią na swój mundial.Tak jak było w planie jeszcze zagrać jak będzie trwał,to już będzie raczej niemożliwe,bo mam sezon w 2 bundeslidze walczę o awans.Poprzednio 7 miejsce,musi być postęp jeszcze większy i pierwszy mój awans z 2 ligi.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Już mam przygotowania do mundialu i rozlosowaną grupę.Jestem z gospodarzem zawsze groznym Meksykiem,Ukrainą,co była w grze dwa razy mistrzem europy i z egzotycznym nieznanym Libanem.W towarzyskich meczach zremisowałem już z Argentyną 1-1 na wyjezdzie. Sparing typowy przed mundialem to Rosja i USA.No i turniej przed mundialem Mistrzów Afryki tylko nie wiem czy tam nie będą tylko zawodnicy z krajowych drużyn jak było w eliminacjach z Ghaną,które wygrałem w dwumeczu 7-1.U siebie 4-0 i u nich 3-1.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W Mistrzostwach Afryki osiągnąłem ćwierćfinał,tylko krajowi zawodnicy.A na mundialu z gospodarzami Meksykiem 0-0,pózniej blamaż z Libanem 0-1 i na koniec z Ukrainą 1-2 porażka.Kolejny mundial nie udany,nie wyszedłem z grupy,dużo kontuzji.Pewne błędy,z Libanem zabrakło chyba cierpliwości.Z Nigerią jeszcze awansowałem do Pucharu Narodów Afryki.No i odszedłem przed wywaleniem mnie.
Jestem obecnie w Wybrzeże Kości Słoniowej i walczę o awans do Pucharu Narodów Afryki.
Jestem obecnie w Wybrzeże Kości Słoniowej i walczę o awans do Pucharu Narodów Afryki.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wybrzeżem Kości Słoniowej zająłem 4 miejsce w PNA. Moje wyniki WKS-Nigeria 2-1,WKS-Egipt 1-2,WKS-Gwinea 2-0,Ćwierćfinał WKS -Senegal 2-1,Półfinał WKS-Kamerun 2-4,mecz o 3 miejsce WKS-RPA 1-2.
Utrzymałem posadę,ale odszedłem do Egiptu,zawsze chciałem grać faraonami.
Utrzymałem posadę,ale odszedłem do Egiptu,zawsze chciałem grać faraonami.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wybrzeżem Kości Słoniowej zająłem 4 miejsce w PNA. Moje wyniki WKS-Nigeria 2-1,WKS-Egipt 1-2,WKS-Gwinea 2-0,Ćwierćfinał WKS -Senegal 2-1,Półfinał WKS-Kamerun 2-4,mecz o 3 miejsce WKS-RPA 1-2.
Utrzymałem posadę,ale odszedłem do Egiptu,zawsze chciałem grać faraonami.Jest niedosyt,ale pomściłem reprezentacje Polski z Senegalem i to był najbardziej emocjonujący mecz mój w PNA. Dawno takich emocji w grze nie czułem.Z 0-1,wyciągnąłem,wpuściłem gwiazdę i strzelił 2 bramki,w tym jedną w końcówce.A oni mieli sytuacje,to był mecz na wyniszczenie.Dobry też mecz był z Nigerią.
Utrzymałem posadę,ale odszedłem do Egiptu,zawsze chciałem grać faraonami.Jest niedosyt,ale pomściłem reprezentacje Polski z Senegalem i to był najbardziej emocjonujący mecz mój w PNA. Dawno takich emocji w grze nie czułem.Z 0-1,wyciągnąłem,wpuściłem gwiazdę i strzelił 2 bramki,w tym jedną w końcówce.A oni mieli sytuacje,to był mecz na wyniszczenie.Dobry też mecz był z Nigerią.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
No i odpoczywam od starej kariery,włączyłem nową i gram Niecieczą.Przegrałem po karnych w półfinale Pucharu Polski z Lechem Poznań po dwóch remisach 1-1.A w lidze w pierwszym sezonie awansowałem do grupy mistrzowskiej i walczę o puchary jako beniaminek,mały klub,wieś z spod Tarnowa.Transfery w zimowym oknie wzmocniły klub i były trafione,choć były pewne osłabienia i odeszli niektórzy.W rundzie zasadniczej wygrałem z takimi zespołami jak Legia,Wisła( dało mi to awans do grupy mistrzowskiej),Lechem Poznań,Zagłębie Lubin,Piast Gliwice,Lechia Gdańsk.Niestety miałem wpadki z słabeuszami,bo tak bliżej byłbym pucharów.
Mam już dużo lepszy pierwszy sezon od gościa z kanału,który jest uznawany za specjalistę,korzysta z rad na kanale,robi spektakularne transfery.Oczywiście oglądam jego kanał i porównuje jego sukcesy do moich.Jak się okazuje w porównaniu z najlepszymi nie wypadam najgorzej,a nawet lepiej.Powoli robię się specjalistą do Football Manager 2016.Sporo już gram w tą grę i jednak praktyka dużo mi dała panować nad szatnią,motywować lepiej,taktykę też ulepszać.Kanał też dał pewną wiedzę z której korzystam i daje efekty.
Mam już dużo lepszy pierwszy sezon od gościa z kanału,który jest uznawany za specjalistę,korzysta z rad na kanale,robi spektakularne transfery.Oczywiście oglądam jego kanał i porównuje jego sukcesy do moich.Jak się okazuje w porównaniu z najlepszymi nie wypadam najgorzej,a nawet lepiej.Powoli robię się specjalistą do Football Manager 2016.Sporo już gram w tą grę i jednak praktyka dużo mi dała panować nad szatnią,motywować lepiej,taktykę też ulepszać.Kanał też dał pewną wiedzę z której korzystam i daje efekty.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zwolnili mnie z Niecieczy w 2 sezonie po 14 kolejkach byłem czerwoną latarnią,ale miałem szansę na półfinał Pucharu Polski i nawet wygranie,bo były same słabe zespoły,a oni mnie wyrzucili piękna Pani prezes.A im mega sukces zrobiłem w pierwszym sezonie większy od gościa z kanału,a on został,a ja wyleciałem.Cóż dalej będę oglądał kanał,ale ja już swoją Niecieczą nie zagram.Nie wiem co powiedzieć bardzo boli i nie przetrwałem kryzysu Chyba czas na wielki jakiś klub.A i grałem przeciwko mojemu klubowi z miasta i wygrałem,pluje sobie teraz w brodę,bo mogłem wysoko przegrać.Jak awansują do 1 ligi od razu tam idę.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Do skończenia na kanale kariery Niecieczy zostało mi 5 odcinków,a ostatni odcinek,to obejmie nowy klub.Kurcze tak ciekawią mnie pewne rzeczy jak czy zdobędzie mistrzostwo i jaki to będzie klub.A to 2,5h oglądania.Zostawiam sobie na każdy dzień odcinek będzie powoli się robiło napięcie i klimacik.
Mimo,że tydzień mam zajebisty w pewne sprawy i obowiązki,to nie wiem czy z tego wszystkiego wszystko nie obejrzę w niedziele.To będzie skończenie mojej pierwszej kariery na kanale z Football Manager.Ma to 35 odcinków więc nie mało i już spory czas tą serię oglądam.Odcinek 30 minut z hakiem lub 40 minut z hakiem,to nie tak krótko.
Mimo,że tydzień mam zajebisty w pewne sprawy i obowiązki,to nie wiem czy z tego wszystkiego wszystko nie obejrzę w niedziele.To będzie skończenie mojej pierwszej kariery na kanale z Football Manager.Ma to 35 odcinków więc nie mało i już spory czas tą serię oglądam.Odcinek 30 minut z hakiem lub 40 minut z hakiem,to nie tak krótko.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
W końcu skończyłem serię Niecieczy i nie wiem co myśleć.Muszę wybrać inną serię,a to sporo czasu zajmuje takie oglądanie:D musi być dobra:P
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kończę serię Lecha Poznań został mi ostatni odcinek.Wybrałem też nowe wyzwanie na Bałkanach w Bułgarii Łudogorets Razgrad.Ostatnio oglądałem ich mecz w Lidze Europy w prawdziwej piłce.A w grze z ciekawszych wyników.Dodam,że w prawdziwej piłce oglądałem mecz Łudogorets-Leverkusen 2-3.Prowadzili Bułgarzy 2-0.Fajnie było zobaczyć niektórych swoich piłkarzy
3 runda Kwalifikacji LM Lech Poznań u siebie 3-0,6-3
4runda kwalifikacji LM Dinamo Zagrzeb 1-0 u siebie,1-1,bramka z karnego na 1-1
Grupa
Łudogorets -PSG 0-0 u siebie ,1-5
Lazio-Łudogorets 0-1,1-1
Leverkusen-Łudogorets 1-2,5-1
Wyszedłem z 2 miejsca
1.PSG 14pkt
2Łudogorets 8pkt
3.Leverkusen 6pkt
4.LAzio 5pkt
3 runda Kwalifikacji LM Lech Poznań u siebie 3-0,6-3