Głosy i halucynacje
Moderator: moderatorzy
Głosy i halucynacje
Jaka była wasza najgorsza halucynacja/urojenie/głos?
Ja widziałam ludzi w kapeluszach, demony, twarze w ścianie i anioły. Głosy każą mi sie zabić. A Wam co najbardziej utkwiło w głowie?
Ja widziałam ludzi w kapeluszach, demony, twarze w ścianie i anioły. Głosy każą mi sie zabić. A Wam co najbardziej utkwiło w głowie?
Re: Głosy i halucynacje
ja nie widziałem demonów ale obgadywali mnie w programie informacyjnym kila razy się tak zdażyło
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Mi też kazał sięzabic ale to był piękny kobiecy głos.3 miesiące trwała ta psychoza.Stare porąbane czasy.
ja miałem tak, że jeszcze za czasów gdy nic mi nie dolegało nie mało interesowałem się kobietami... z czasem zacząłem nawet wierzyć w kobiety... w kobiece rozwiązania pewnych spraw... wierzyłem, że gdy kobieta kieruje się uczuciami to napędza różnego rodzaju zjawiska nawet takie paranormalne... zresztą nie raz poprzez obserwacje utwierdzałem się w tym przekonaniu... Jako przedstawiciel gatunku męskiego zostałem wytypowany do kopulacji z kobietami... ale tak się złożyło, że nie spisałem się i olałem sprawę... przez co kobiety pomyślały sobie, ze nie sypiam z nimi bo ich nie lubię i zaczęły się na mnie złościć... a nie raz mówiłem, że odmówić kobiecie seksu to największy grzech... kobiety były normalne po tym ale miały już czerwone piekielne oczy... a ja zaczynałem wierzyć, że to znak, że piekło mnie pochłonie... i tak się stało... miałem wizje piekielne... i perspektywa piekła w którym jestem sadzony za każde słowo przez diabelskie istoty, które każdą moją prawdę przeobrażą w powód do katuszy.... wykręcało mnie nawet z bólu na wszystkie strony....
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Tak, odmówić seksu kobiecie to grzech, nawet wtedy gdy jest mężatką.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Haha wowo .
- Smutny Łukasz
- bywalec
ja mialem halucynacje ze obserwuja mnie z czarnej dziury i beda wiedziec co bede robil w danym dniu bo pisalem do nasa by nastawili satelite w strone czarnej dziury i polaczyli sie z drugim swiatem bo tamci tak samo zrobili
- AgaAgnieszka
- bywalec
- Status: Uczeń
- Gadu-Gadu: Brak
Ja widzę zakonnice z pocięta twarzą,zębami i uśmiechem demona. Rozkazuje mi tez kazala mi sie zabic.. To chyba najgorsza postać
- raichu
- zaufany użytkownik
- Status: trener pokemon
A ja często widzę i słyszę takiego potwora co namawia mnie do samobójstwa. Mało że widzę to czuję jego dotyk oddech ciepło itp. Twierdzi że ludzkość jest zła i przez nią mam problemy stres doła itp i że nie należę tutaj. Że tutaj nie ma jutra że nie ma przyszłości dla świata i ulegnie on samozagładzie w końcu. I że jedyne wyjście to "s" i ucieczka z tego świata i on mnie wtedy zabierze do ich świata gdzie nie będę miał problemów. Okropne to jest. Stres i przeżycia nasilają te objawy. Ale w sumie polubiłem go bo nieraz ma rację.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Znam go ale mój aż tak mocno nie fałszuje rzeczywistości. To nie ludzkość jest zła to nie ludzie to ta przeklęta choroba Ciebie i mnie wtłoczyła w takie dno, gdzie możemy jedynie odczuwać, że nie ma jutra.raichu pisze: ↑ndz paź 28, 2018 6:11 pm A ja często widzę i słyszę takiego potwora co namawia mnie do samobójstwa. Mało że widzę to czuję jego dotyk oddech ciepło itp. Twierdzi że ludzkość jest zła i przez nią mam problemy stres doła itp i że nie należę tutaj. Że tutaj nie ma jutra że nie ma przyszłości dla świata i ulegnie on samozagładzie w końcu. I że jedyne wyjście to "s" i ucieczka z tego świata i on mnie wtedy zabierze do ich świata gdzie nie będę miał problemów. Okropne to jest. Stres i przeżycia nasilają te objawy. Ale w sumie polubiłem go bo nieraz ma rację.