mruganie oczu
Moderator: moderatorzy
mruganie oczu
zrobiłem konto, bo mam problem.. co ja mam teraz zrobić? oczy mi mrugały od tego leku i przestałem go brać w październiku i uciekłem do holandi, ale ja nie palę marihuany i nie zamierzam, ale wracając do tematu, to co ja mam zrobić, bo ja jednak chyba może chory jestem a boję się do tamtej psychiatry lekarz medycyny paliatywnej bo już to jest trzeci raz jak tak uciekam od leków bo tylko te pozapiramidowe rzeczy się dzieją i ta górka cały czas rośnie zamiast maleć jakby to narysować.. ta psychiatra nie chciała mi znaleźć nawet nowych narkotyków tylko cały czas musiałem ćpać to samo i tylko pozapiramidowe albo mruganie oczu, że muzyki nie mogłem komponować, albo mi mięśnie się trzęsły co chwilę chyba losowe. Ja mam innego psychiatrę znaleźć? jakiego? pomocy!!! już nawet myślałem, żeby skończyć to, bo już nie daję rady. przepraszam za to naprawdę, wybacz. ale ja nie mogę tego zrobić, bo jedyną kobietą mojego życia jest moja mama, tylko ona mnie nie oszuka!!!!!!!!!!!!! pa
Re: mruganie oczu
ktoś na te forum jeszcze wchodzi? 354 razy kliknąłem f5 i nadal żadnej odpowiedzi... idę się teleportować w czasie bo śpiący jestem
Re: mruganie oczu
Moźe ogólnie "objawy POZAPIRAMIDOWE" (parkinsonizm, oczopląs, światłowstręt) są od tego, że większość psychotropów KRADNIE z organizmu witaminę B2= ryboflawinę (znajdziesz ją głównie w zielonych warzywach, jajach i makreli najlepiej nie-wędzonej, tylko z konserwy...)