zjebka

Moderator: moderatorzy

schizek
zaufany użytkownik

zjebka

Post autor: schizek »

dzis wykladowca sie wkurvił na mnie i zjebał mnie przy calej grupie ze nic sie nie ucze i jak tak dalej bede robil to w lutym napewno nie zdam egzaminu i jestem leniem i nie probuje sam rozwiązywac problemów tylko czekam az on mi to zrobi, kurde nie lubie wychodzic na glupka i chyba bede musial wziąsc sie za nauke :/
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Re: zjebka

Post autor: danielek »

schizek pisze: ndz lis 26, 2017 3:12 pm dzis wykladowca sie wkurvił na mnie i zjebał mnie przy calej grupie ze nic sie nie ucze i jak tak dalej bede robil to w lutym napewno nie zdam egzaminu i jestem leniem i nie probuje sam rozwiązywac problemów tylko czekam az on mi to zrobi, kurde nie lubie wychodzic na glupka i chyba bede musial wziąsc sie za nauke :/
Schizek Ty jeszcze nie wiesz jak po mnie jechali w pracy przez 2 miesiące.Nie przejmój się ,uszy do góry.
schizek
zaufany użytkownik

Post autor: schizek »

wiesz w pracy tez byl okres ze szefowa mnie ciągle wkurviala i sie przyczepiala o bele gowno ale mi chodzi o to ze na idiote wychodze przed całą grupą
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

schizek pisze: ndz lis 26, 2017 3:19 pm wiesz w pracy tez byl okres ze szefowa mnie ciągle wkurviala i sie przyczepiala o bele gowno ale mi chodzi o to ze na idiote wychodze przed całą grupą
A tam hehe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „informatyka”