rispolept w zastrzykach
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: studet
rispolept w zastrzykach
...
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2017 3:38 pm przez Ercze, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: rispolept w zastrzykach
bralem pare lat temu byl nie wiem jak teraz sa napewno lepsze abilify maintance tez w zastrzykach dla mnie zupelnie niewypalony a wziąlem kilka zmeczenie sennosc depresja silne lęki po poludniu sa tabletki lepsze i mozna zmniejszac regulowac dawki po czasie
-
Biore od 4 lat.taka sama dawke.zaliczylam 3psychozy w miedzyczasie i mniejsze epizody pomiedzy.nie wiem czy dziala.wczesniej bralam zolafren swift.rispolept na duze skutki uboczne.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Nie daj panie boże rispolept depo, idzie się po tym wykończyć. Swoją drogą też go brałem 50 mg później 37,5 mg ten drugi mnie nie utrzymywał, zaliczyłem 5 psychoz i dostałem paskudnych efektów ubocznych. Nigdy więcej ten lek.
-
Biore rispolept consta.w 4lata przytylam 40kg jestem na granicy cukrzycy i niedoczynnosci tarczycy.mam hiperprolaktynie.nie poszlam na ostatni zastrzyk.skoro i tak mialam psychozy w trakcie brania leku to gdzie sens.cztery razy znieniano mi leki.ale rispo biore najdluzej.nie przyjme go juz nigdy wiecej.nie obchodzi mnie co powie lekarz.wixyte mam za miesiac.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Koniecznie zmień lek na inny. Stanowczo rispoleptu nie polecam.Litte mice pisze: ↑pt lis 24, 2017 8:40 pmBiore rispolept consta.w 4lata przytylam 40kg jestem na granicy cukrzycy i niedoczynnosci tarczycy.mam hiperprolaktynie.nie poszlam na ostatni zastrzyk.skoro i tak mialam psychozy w trakcie brania leku to gdzie sens.cztery razy znieniano mi leki.ale rispo biore najdluzej.nie przyjme go juz nigdy wiecej.nie obchodzi mnie co powie lekarz.wixyte mam za miesiac.