rispolept w zastrzykach

risperidon

Moderator: moderatorzy

Ercze
zarejestrowany użytkownik
Status: studet

rispolept w zastrzykach

Post autor: Ercze »

...
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2017 3:38 pm przez Ercze, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: rispolept w zastrzykach

Post autor: piotrs »

bralem pare lat temu byl nie wiem jak teraz sa napewno lepsze abilify maintance tez w zastrzykach dla mnie zupelnie niewypalony a wziąlem kilka zmeczenie sennosc depresja silne lęki po poludniu sa tabletki lepsze i mozna zmniejszac regulowac dawki po czasie
Litte mice

Post autor: Litte mice »

Biore od 4 lat.taka sama dawke.zaliczylam 3psychozy w miedzyczasie i mniejsze epizody pomiedzy.nie wiem czy dziala.wczesniej bralam zolafren swift.rispolept na duze skutki uboczne.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Nie daj panie boże rispolept depo, idzie się po tym wykończyć. Swoją drogą też go brałem 50 mg później 37,5 mg ten drugi mnie nie utrzymywał, zaliczyłem 5 psychoz i dostałem paskudnych efektów ubocznych. Nigdy więcej ten lek.
Litte mice

Post autor: Litte mice »

wowo21975 pisze: czw lis 23, 2017 10:22 pm Nie daj panie boże rispolept depo, idzie się po tym wykończyć. Swoją drogą też go brałem 50 mg później 37,5 mg ten drugi mnie nie utrzymywał, zaliczyłem 5 psychoz i dostałem paskudnych efektów ubocznych. Nigdy więcej ten lek.
Biore rispolept consta.w 4lata przytylam 40kg jestem na granicy cukrzycy i niedoczynnosci tarczycy.mam hiperprolaktynie.nie poszlam na ostatni zastrzyk.skoro i tak mialam psychozy w trakcie brania leku to gdzie sens.cztery razy znieniano mi leki.ale rispo biore najdluzej.nie przyjme go juz nigdy wiecej.nie obchodzi mnie co powie lekarz.wixyte mam za miesiac.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Litte mice pisze: pt lis 24, 2017 8:40 pm
wowo21975 pisze: czw lis 23, 2017 10:22 pm Nie daj panie boże rispolept depo, idzie się po tym wykończyć. Swoją drogą też go brałem 50 mg później 37,5 mg ten drugi mnie nie utrzymywał, zaliczyłem 5 psychoz i dostałem paskudnych efektów ubocznych. Nigdy więcej ten lek.
Biore rispolept consta.w 4lata przytylam 40kg jestem na granicy cukrzycy i niedoczynnosci tarczycy.mam hiperprolaktynie.nie poszlam na ostatni zastrzyk.skoro i tak mialam psychozy w trakcie brania leku to gdzie sens.cztery razy znieniano mi leki.ale rispo biore najdluzej.nie przyjme go juz nigdy wiecej.nie obchodzi mnie co powie lekarz.wixyte mam za miesiac.
Koniecznie zmień lek na inny. Stanowczo rispoleptu nie polecam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”