Rispolept , dobry lek

risperidon

Moderator: moderatorzy

Cybershaman
zarejestrowany użytkownik

Rispolept , dobry lek

Post autor: Cybershaman »

Witam. Miałem ostre psychozy . 2 razy byłem w szpitalu psychiatrycznym. Za pierwszym razem dostałem lek zolafren który w ogóle nie dzialal. Za drugim razem dostałem rispolept . Zaczęłem w szpitalu od 6mg . Powoli psychozy i urojenia ustepywaly . Po wyjściu ze szpitala brałem 5mg , po krótkim czasie zmiejszono mi do 4mg. Brałem tak ponad rok. Teraz niedawno zmniejszyl lekarz mi do 3mg.
Czuje się bardzo dobrze , brak jakichkolwiek psychoz czy urojen. Z minusów to dreptanie i słabe libido. Ogólnie polecam ten lek bo bardzo dobrze działa , jak dla mnie. Jeśli bierzesz inny lek a masz urojenia czy psychozy to spróbować można rispolept . Aha trochę koncentracja jest obniżona i troche na wadze przybralem ale tak to naprawdę polecam
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Rispolept , dobry lek

Post autor: Meduzola »

Ktoś Ci zapłacił za reklamę tego belgijskiego złomu? (Trzeba znacjonalizować to i owo w kraju nad Wisłą, bo szpitale mają 1,8 mlrd zł. długu w parabankach).
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

sa lepsze leki solian jego zamiennik lepszy amisan na zachodzie jeszcze lepsze tylko wszystko w odpowiedniej dawce na objawy pozytywne 400 mg na dobe podtrzymujaca 200mg to troche stary lek
maajutka
zaufany użytkownik

Post autor: maajutka »

Tez uwazam ze rispolept to bardzo dobry lek,ale na dawce 1mg ,brak skutkow ubocznych I bardzo dobre samopoczucie ,mocny lek ,brak urojen I psychoz juz od 7lat
Awatar użytkownika
bobek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 401

Post autor: bobek »

fakt mocny jest bralem 3 mg ale i tak wtedy nie pomagalo
żyj i daj żyć innym

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Przepraszam za ostry ton wczoraj. Trzy lata temu zmuszano mnie w szpitalu do Rispolept Consta. Potem brałam go i szkliwo mi poschodziło z kilku zębów, bo rysperydon zawiera fluor.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Niby mocny ten rispolept a mnie nie utrzymał. Teraz jak biorę amisulpride nawet w zbyt małej dawce to jestem w stanie kontrolować objawy, czego po rispolept nie mogłem.
Cybershaman

Post autor: Cybershaman »

Meduzola pisze: pt wrz 22, 2017 11:42 am Przepraszam za ostry ton wczoraj. Trzy lata temu zmuszano mnie w szpitalu do Rispolept Consta. Potem brałam go i szkliwo mi poschodziło z kilku zębów, bo rysperydon zawiera fluor.
O tym że zawiera fluor nie slyszalem . To mnie posmuciles . Fluor to trucizna . Może ktoś wie które neuroleptyki nie zawierają fluoru . Czas na zmianę lekarstw na wolne od fluoru.
Litte mice

Post autor: Litte mice »

Cybershaman pisze: czw wrz 21, 2017 8:19 pm Witam. Miałem ostre psychozy . 2 razy byłem w szpitalu psychiatrycznym. Za pierwszym razem dostałem lek zolafren który w ogóle nie dzialal. Za drugim razem dostałem rispolept . Zaczęłem w szpitalu od 6mg . Powoli psychozy i urojenia ustepywaly . Po wyjściu ze szpitala brałem 5mg , po krótkim czasie zmiejszono mi do 4mg. Brałem tak ponad rok. Teraz niedawno zmniejszyl lekarz mi do 3mg.
Czuje się bardzo dobrze , brak jakichkolwiek psychoz czy urojen. Z minusów to dreptanie i słabe libido. Ogólnie polecam ten lek bo bardzo dobrze działa , jak dla mnie. Jeśli bierzesz inny lek a masz urojenia czy psychozy to spróbować można rispolept . Aha trochę koncentracja jest obniżona i troche na wadze przybralem ale tak to naprawdę polecam
Biore rispolept w zastrzykach 50mg co dwa tygodnie.przez 4 lata utylam 40kg.mam hiperprolaktymie jestem na granicy cukrzycy to ze skutkow ubocznych.w miedzyczasie zaliczylam 3 ostre psychozy i mniejsze epizody pomiedzy.wiec nie wiem czy dziala.wczesniej bralam zolafren swift i seronil nie pomagalo.ogolnie leki nie dzialaja na mnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”