SURWIWAL
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
SURWIWAL
naladowalem plecak obciaznikami i biegalem z nim po osiedlu lubisz czasem sobie zrobic tez surwiwal ???
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: SURWIWAL
Ja raz szedłem przez miasto z ciężarkami od kumpla co mi pożyczył oddać mu to było jakieś 30kg na plecach w plecaku,on się dziwił,że dałem radę,a to było ponad 30 minut drogi.
Dziś chyba bym nie dał rady
Dziś chyba bym nie dał rady

-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
dalbys rade ! kiedy oni mowia nie dasz rady oni dawno sa przegrani pamietaj dla mojego ojca ktory jest blizniakiem umarl jego brat blizniak i po czesci niedojebany czlowiek staje sie cieniem czlowieka i musi zyc dalej takze jest roznie wiec dasz rade !
jestem urodzonym przywodca
Nie lubię "robić sobie survivalu", gdyż kojarzy mi się to z nieprzewidzianymi sytuacjami w których człowiek musi "walczyć o życie", czasem nawet walczyć bez żadnego cudzysłowu!!
Niemniej jednak właśnie kompletuję sprzęt żeby spędzać noce gdzieś po lasach, bez namiotu. Takie nocowania są jednym z moich celów na 2018 rok.
Niemniej jednak właśnie kompletuję sprzęt żeby spędzać noce gdzieś po lasach, bez namiotu. Takie nocowania są jednym z moich celów na 2018 rok.
A ja mam okazje na surwiwal w sumie to tylko obóz z harcerzami za tydzien bo kumpel z roboty mi zaproponował zebym pojechal z nim jako opiekun no tylko ja mam zajecia w szkole i musialem odmówic ale moze kiedys jeszcze bedzie okazja, w ogole fajny koles namawia mnie tez zebym z nim poszedł na scianke wspinaczkową no ale wiecie musze troszke schudnąc i wzmocnić ręce jak skoncze remont w mieszkaniu to wezmę ostro sie za treningi i moze w lutym pojde na tą scianke
Dbaj o tego kumpla, bo taki kumpel w dzisiejszych czasach jest bezcenny!schizek pisze: ↑pt lis 17, 2017 6:29 pm A ja mam okazje na surwiwal w sumie to tylko obóz z harcerzami za tydzien bo kumpel z roboty mi zaproponował zebym pojechal z nim jako opiekun no tylko ja mam zajecia w szkole i musialem odmówic ale moze kiedys jeszcze bedzie okazja, w ogole fajny koles namawia mnie tez zebym z nim poszedł na scianke wspinaczkową no ale wiecie musze troszke schudnąc i wzmocnić ręce jak skoncze remont w mieszkaniu to wezmę ostro sie za treningi i moze w lutym pojde na tą scianke
- Alex1950
- zaufany użytkownik
Wejdziesz na ściankę i nie będziesz chciał z niej zejść
Super sprawa, fajnie można zabić czas.

Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza
no wlasnie juz od dawno chcialem isc na scianke ale nie mialem z kim, a i dzis kolezanka oczywiscie tez z pracy
sie zgodzila zeby mi udzielac lekcji z japonskiego bo ona akurat studiuje filologie japonską a zawsze podobala mi sie kultura azjatycka i od stycznia bede sie uczyl tego jezyka