hahahahaha kurva jestes smieszny czlowieku, podaj jeden zgon przez marihuanęPo tym narkotyku sie umiera
ile masz lat?
Moderator: moderatorzy
hahahahaha kurva jestes smieszny czlowieku, podaj jeden zgon przez marihuanęPo tym narkotyku sie umiera
A chcesz zostac szamanem?
hvp2 pisze:
A o co chodzi? Chcesz sie zenic?
Prawda, że jest tam wszystko, jest tam też evot.AntonPawlowicz pisze: Jesli chcesz zrodlo to poszukaj danych w internecie, wszystko tam jest.
Jak Ci mam podac? Wyslac ci namary do grabarza?
A to co ma akurat do rzeczy? Chodzilo mi o tematyczne artykulykaruna pisze:Prawda, że jest tam wszystko, jest tam też evot.
czyli przyznajesz ze narkotyki towarzyszą ludzkości tysiące lat i jest ich coraz wiecej a jednak juz nie wykrajamy ludzią serc czyli swiat staje sie lepszy?A chcesz zostac szamanem?Co to ma do rzeczy? Aztekowie zywcem wykrajali serca swoim oponentom i skladali je w ofierze. A Egipcjanie wierzyli w boga Slonce Ra i co z tego?
nie, poprosze jeden artykuł na necie, sam powiedziales ze jest w nim wszystko,a tego by np by byc nie mialo?Jak Ci mam podac? Wyslac ci namary do grabarza?
Twoja wypowiedz ladnie swiadczy o Twoim poziomie - to wlasnie przyklad tego o czym wspominalem, w dodatku dosadny. Wypalony mozg, zryty beret
Jak nie??? Nie czytasz gazet, nawet naszego forum?? A sprawa nozownika zacpanego psychola ze Stalowej Woli?? 8 ofiar w czym jedna smiertelna!!!schizek pisze:czyli przyznajesz ze narkotyki towarzyszą ludzkości tysiące lat i jest ich coraz wiecej a jednak juz nie wykrajamy ludzią serc czyli swiat staje sie lepszy?
Hahaha dobre, moze mam Cie jeszcze za raczke potrzymac? Sam se szukaj, albo rozejzyj sie wokol po swoich zacpanych ziomeczkach, ilu z nich juz ziemie gryzie. Popatrz na siebie. Masz lustro?
No szukam i nic nie idzie znalescHahaha dobre, moze mam Cie jeszcze za raczke potrzymac? Sam se szukaj
A twoja, ze mam racjeTwoja wypowiedz ladnie swiadczy o Twoim poziomie
i on akurat palił marihuanę? czy jakies inne narkotyki brał? a ile osob po alkoholu kogos zabiło? najprostszy przykład w wypadku samochodowym a tego nie potępiasz?A sprawa nozownika zacpanego psychola ze Stalowej Woli?? 8 ofiar w czym jedna smiertelna!!!
I tak z nich nic nie zrozumiesz i nie zapamietaszschizek pisze:I dobra ide spac bo cpun co kiedys palil marihuanę jutro musi wstac na wyklady
Maasakra, jak nic, czlowieku jestes zaslepiony i masz klapki na oczach! Co ma psychiatra do sprawy legalnosci narkotykow w Polsce?
No pewnie. Stare dziady chleją wódę i jest to wstęp do dorosłości. Choroba i wcale nie cywylizacyjna ale choroba alkoholowa.No wiesz, to jest sprawa tradycji. Nie podona Ci sie polska tradycja, to jedz do Holandii, tam sa narkotyki na legalu.